majqa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nic podobnego Laimo, sytuacja nie jest bez wyjścia. Skontaktuj się proszę na mail z Irenaka (irenaka7@wp.pl). Nie dochodzą jej powiadomienia na PW. Poproś o pomoc w dograniu tej wizyty, tak jak sugerowałam wcześniej, a i sama Irenka odnosiła się do tego na wątku. Quote
irenaka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jestem już po rozmowie z potencjalnym domkiem. Pani przygotowana na wizytę. Mam też obietnicę od Ihabe, że szybko domek sprawdzi. Mam pytanie, czy ktoś kojarzy jamniczkę Babetkę z dogo? Ta Pani starała się już o adopcję,ale spóźniła się podobno. Może ktoś w tym domku już był wcześniej? Quote
Laima Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 irenaka, bardzo dziękuję. Uff, cieszę się, że nie pomyliłam numerów. U tej pani jeszcze nikt nie był z wizytą; Babetka znalazła dom zanim ta pani do mnie zadzwoniła. Mam nadzieję, że moje niespecjalne wrażenie było błędne. Jeszcze raz dziękuję i trzymam kciuki! Quote
majqa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 irenaka napisał(a):Jestem już po rozmowie z potencjalnym domkiem. Pani przygotowana na wizytę. Mam też obietnicę od Ihabe, że szybko domek sprawdzi. (...) Ogromne podziękowania dla Ciebie Irenko i dla Ihabe. :-) Quote
Kar0la Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mam nadzieję, że Świeta jamnior spędzi już w nowym domu. Quote
irenaka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Laima']irenaka, bardzo dziękuję. Uff, cieszę się, że nie pomyliłam numerów. U tej pani jeszcze nikt nie był z wizytą; Babetka znalazła dom zanim ta pani do mnie zadzwoniła. Mam nadzieję, że moje niespecjalne wrażenie było błędne. Jeszcze raz dziękuję i trzymam kciuki! A możesz mi na mail napisać co Cię zraziło u tej Pani? Może mnie coś umknęło? Quote
majqa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Koniecznie napisz Laimo, to może być bardzo pomocne. Quote
irenaka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Laima nic nie napisała. Iwonka jedzie jutro rano do tej Pani. Mam nadzieję, że będzie OK. Czekam z [FONT=Tahoma]niecierpliwością.[/FONT] Quote
Laima Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Po 20 napiszę; na razie nie mam jak. Quote
majqa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Już po wizycie. Dostałam cynk od Irenki. Ponoć domek nie budzi zastrzeżeń. Zaraz dzwonię do pani z Łodzi podać jej numer do pani z Katowic. Quote
Laima Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='majqa']Już po wizycie. Dostałam cynk od Irenki. Ponoć domek nie budzi zastrzeżeń. Zaraz dzwonię do pani z Łodzi podać jej numer do pani z Katowic. :) Bardzo się cieszę. Czyli w sprawach psio-ludzkich intuicja mnie zawodzi. Irenaka, Ihabe, bardzo dziękuję! Quote
majqa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dokonało się. Niuniek wciąż u państwa. Rozmowa z panią raz wtóry przemiła. Pani powiedziała, że zadzwoni. Gdyby coś się pani odwidziało, co należy brać pod uwagę, zasugerowałam aby przy kolejnym wystawieniu allegro dodała stosowną klauzulę odnośnie tego, co się stanie, a raczej co się nie stanie, jeśli jakiś łoś kliknie w opcję kup teraz. Osobno powiedziałam pani, że w dalszym ciągu podtrzymuję wolę pomocy i gdyby zaistniała jakaś istotność żeby dzwoniła. Quote
irenaka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='majqa']Dokonało się. Niuniek wciąż u państwa. Rozmowa z panią raz wtóry przemiła. Pani powiedziała, że zadzwoni. Gdyby coś się pani odwidziało, co należy brać pod uwagę, zasugerowałam aby przy kolejnym wystawieniu allegro dodała stosowną klauzulę odnośnie tego, co się stanie, a raczej co się nie stanie, jeśli jakiś łoś kliknie w opcję kup teraz. Osobno powiedziałam pani, że w dalszym ciągu podtrzymuję wolę pomocy i gdyby zaistniała jakaś istotność żeby dzwoniła. A da Ci znać jak zapadną jakieś decyzje? Quote
majqa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='irenaka']A da Ci znać jak zapadną jakieś decyzje?[/QUOTE] Mam nadzieję, nie chciałam tego wymuszać. Jeśli pani nie da mi znać za jakiś czas zadzwonię za jakiś moment, jest ku temu i jakiś argument - taki, by dobry domek nie czekał wiecznie i nam nie umknął. Quote
Laima Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 majqa, dobrze rozumiem, że jamniś być może zostanie tam, gdzie jest? Trzeba by tej pani z Katowic zaproponować jakiegoś pieska... Macie pomysł? Ja mam na sobotę transport z Łodzi do Katowic... Quote
majqa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Laima']majqa, dobrze rozumiem, że jamniś być może zostanie tam, gdzie jest? Trzeba by tej pani z Katowic zaproponować jakiegoś pieska... Macie pomysł? Ja mam na sobotę transport z Łodzi do Katowic... Niczego podobnego nie napisałam!!! Po czym tak wnioskujesz Laimo??? Pani z Łodzi miała dzwonić do pani z Katowic. O dalszym allegro pisałam na okoliczność, gdyby pani z Łodzi rozmyśliła się co do Katowic. Skoro masz transport to zadzwoń sama do pani z Łodzi, zapytaj ją, czy dzwoniła do Katowic, jaka jest jej decyzja i jeśli na tak dograj z nią pomoc transportową, jako że Ty jesteś w temacie transportu. Quote
Laima Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Aha, nie zrozumiałam postów wyżej. Majqa, możesz mi na pw podać numer tel. do pani z Łodzi? Córka porwała mi i zgubiła kartkę z notatkami. Quote
majqa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nie mam go w telefonie ale... Kliknij na aukcję, do której sama wstawiałaś link w 1 poście i tam go znajdziesz. Są tam 2 numery, ja dzwoniłam na pierwszy z podanych. Quote
majqa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 2 numery podawane przez panią w treści allegro: 790 288 350 , 791 776 156. Quote
Laima Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Nie dzwoniłam (przepraszam, nie wyrabiam finansowo), wysłałam sms. Nie dostałam odpowiedzi. :( Quote
majqa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To już (transport) jesteś władna zgrać tylko Ty. :-( Dziwne, że pani Ci nie odpisała. Quote
Recommended Posts