Rzemieniec Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 przemek81 napisał(a):zdaj relacje czy cos z tego wyszlo W niedzielę zapisałem się na wizytę i teraz czekam... Dziś chyba znowu do niej pojadę bo się stęskniłem :loveu: Może dowiem się coś więcej :cool3: Jak na razie właściciele się nie zgłosili po Antosię więc sądzę że raczej się już "nie znajdą" :-( Raczej pierwsze co to by szukali w schronisku a ona tam jest od 12.03. Do 26go jest na kwarantannie i z obecnie znanych mi informacji to 27go miała by być sterylizowana i możliwa do adopcji. Jak tylko przyjdzie do mnie ktoś z wizytą przedadopcyjną to dam znać ;) Ogólnie jest tam masa piękności w typie TTB... :-( Cudna Malinka 4-letnia w typie staffika na D7 W zeszłym tygodniu pojawił się szczeniak Lotos, siedzi na D3 jak dobrze pamiętam... :-( Dziś po pracy jak dam radę to podjadę to pstryknę kilka zdjęć i może wrzucę tu :p Quote
przemek81 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Rzemieniec napisał(a):W niedzielę zapisałem się na wizytę i teraz czekam... Dziś chyba znowu do niej pojadę bo się stęskniłem :loveu: Może dowiem się coś więcej :cool3: Jak na razie właściciele się nie zgłosili po Antosię więc sądzę że raczej się już "nie znajdą" :-( Raczej pierwsze co to by szukali w schronisku a ona tam jest od 12.03. Do 26go jest na kwarantannie i z obecnie znanych mi informacji to 27go miała by być sterylizowana i możliwa do adopcji. Jak tylko przyjdzie do mnie ktoś z wizytą przedadopcyjną to dam znać ;) Ogólnie jest tam masa piękności w typie TTB... :-( Cudna Malinka 4-letnia w typie staffika na D7 W zeszłym tygodniu pojawił się szczeniak Lotos, siedzi na D3 jak dobrze pamiętam... :-( Dziś po pracy jak dam radę to podjadę to pstryknę kilka zdjęć i może wrzucę tu :p bedziemy czekac Quote
przemek81 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 tamb napisał(a):Przepraszam za offa ale potrzebna pomoc: Potrzebna pomoc!!! Przed chwilą zadzwoniła staruszka; umarł mąż, jutro pogrzeb, nie jest w stanie wyprowadzać 4-letniego setera. Pies od śmierci męża nie wychodzi z mieszkania. Kobieta nie ma rodziny, bardzo płakała ale pies musi iść do adopcji. Czy ktoś mieszka w pobliżu ulicy Na Błonie (Widok) i mógłby wyprowadzać psa do czasu znalezienia domu? Trzeba podjechać i zrobić zdjęcia, nie mam w tej chwili pomysłu, co robić. wiesz jaki to seter?? Quote
tamb Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Już wstawiam link do wątku http://www.dogomania.pl/threads/182405-Potrzebna-pilnie-pomoc-ul-Na-BA-onie-Widok-KrakA-w Quote
Rzemieniec Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 To jest ta piękność - Malinka - o której pisałem wcześniej 4-letnia sunia (wg. informacji schroniska) w typie Staffika Straszna przylepa i powolniak :loveu: Obie z Antosią mnie rozklejają, jak bym mógł to wziął bym obie ;) Quote
agaga21 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://bibainfo.pl/pub/89.79.41.124/2010/03/24/173854/1676/24032010%28017%29.jpg cudna!!! :( Quote
tamb Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cudna, niepotrzebnie zobaczyłam. Jest z innymi psami w boksie? Napiszcie coś więcej o niej. Quote
andzia69 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Malinka superasna!:):) szkoda, ze one muszą siedzieć za kratami...a nie na kanapach:( Quote
Alicja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Malinka ....miód malinka .... aż żal ściska serce jak one wszystkie patrza ..... Quote
andzia69 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='tamb']Cudna, niepotrzebnie zobaczyłam. Jest z innymi psami w boksie? Napiszcie coś więcej o niej. jest z innymi psiakami w boksie;) o tu widać:) Quote
Rzemieniec Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 tamb napisał(a):Cudna, niepotrzebnie zobaczyłam. Jest z innymi psami w boksie? Napiszcie coś więcej o niej. Jak widać na zdjęciach jest z innumi sukami. ;) Słodka powolniaczka, każdy krok z majestatem, bez pośpiechu... :lol: Nie przejawia żadnego zainteresowania pozostałymi psami, nawet jak na nią poszczekują - z zazdrości - gdy to ją się głaszcze Nic tylko się tak wpatruje że się aż serce kraje I już sam nie wiem którą wyciągnąć... :-( Czy Antosię czy Malinkę - obie wydają się idealnymi psiakami :multi: Quote
tamb Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 To ja poproszę o informacje o psach i zdjęcia (pojedynczo) to co jakiś czas puszczę do Dziennika Polskiego. Może w ten sposób pomogę. Mój adres: tamaraart@vp.pl Quote
Rzemieniec Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Kana napisał(a):Obiecaleś już Antosii... Wiem, wiem To wszystko przez to że one wszystkie takie kochane i samotne w tym schronisku że wszystkie by się chciało... Quote
Asior Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Malinka ma 2 lata (tak mi mówili w niedziele) Rzemieniec, z tego co wiem to na Antosię jest już zgoda. A w sobotę nie wysterylizują jej ;) Bierz maline, jest rewelacyjna!!!!! Malina jest wg mnie mixem stafika z buldożkiem, jest maleńka (na wysokość), sięga tak do pół łydki. Quote
dorota1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Weszłam tu na wątek, żeby zobaczyć Malinkę, bo tamb mówiła, że jest cudna. Tamb, miałaś rację, Malinka jest przesłodka:loveu: Quote
agaga21 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 no właśnie od razu pomyślałam, że jest jak buldożek! kształt czaszki ma jak buldożek! Quote
Asior Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jest jeszcze DALTON: mix asta z bokserem.. DALTON jest niziutki, najwyżej do kolan, a nawet ciut mniej, na zdjęciach wygląda na dużego ;) Cudny 2 letni łagodny psiak.. największy cykor w schronie :megagrin:, najpierw wskakuje asekuracyjnie na kolanka, a potem dopiero szczeka :) Bardzo kontaktowy, łagodny, super psiak :) darowanemu koniowi sie w zęby nie zagląda, ale amstafowi w schronie, czemu nie ;) Quote
Asior Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zdjecia rozmyte bo już było dość ciemno na polu Quote
Asior Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 BYła jeszcze ok 10 m-czna NIKITA, ale wreszcie poszła do domu :) Quote
agaga21 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 dalton słodki. on taki bardziej boksiowy. może warto by było ciotkom od bokserów go podesłać? Quote
Asior Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 na żywo jednak astowy wygląd przeważa.. jutro już podeślę go boksiowym cioteczkom, bo dziś mam jeszcze do obskoczenia pare wątków :roll: Quote
agaga21 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Asior napisał(a):na żywo jednak astowy wygląd przeważa.. jutro już podeślę go boksiowym cioteczkom, bo dziś mam jeszcze do obskoczenia pare wątków :roll: no właśnie, nie podziwiałaś dziś jeszcze swojej byłej, ulubionej podopiecznej:mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts