Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudne wieści od Toro i Astera :loveu:

niestety Krecik został adoptowany i w 3 dzień wrócił z adopcji, gdyż ludzie ponoć stwierdzili, że osoba, z którą Kret ma mieszkać, nie chce psa.........

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalek napisał(a):
cudne wieści od Toro i Astera :loveu:

niestety Krecik został adoptowany i w 3 dzień wrócił z adopcji, gdyż ludzie ponoć stwierdzili, że osoba, z którą Kret ma mieszkać, nie chce psa.........

ehh ta bezmyślność ludzi...
Mam nadzieje, że Pręguni jutro się uda! :)

Posted

A już się ucieszyłam z Krecika dzisiaj :roll:

Wieści od chłopaków cudne, szczególnie od Astrowatego :loveu:
Trzymam kciuki za Pręgę.

A wieczorem wrzucę zdjęcia Kilera, Tairona i Orzo.

Posted

greatmadwomen napisał(a):
eee... ale ona dziś poszła, p.ewa ją wydawała, byłam akurat i rozmawiałam z nią gdy ludzie podpisywali papiery...

Oo to dobrze, inspektor mówiła mi, że mają po nią przyjechac w niedziele. Widac przyjechali wczesniej.

W takim razie pozostaje się cieszyć, że Pręgunia nareszcie w nowym domku!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

paoiii napisał(a):
Oo to dobrze, inspektor mówiła mi, że mają po nią przyjechac w niedziele. Widac przyjechali wczesniej.

W takim razie pozostaje się cieszyć, że Pręgunia nareszcie w nowym domku!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

o matko - nareszcie się doczekała!:) mam nadzieję, ze ktoś prześwietlił ten domek?

Posted

andzia69 napisał(a):
o matko - nareszcie się doczekała!:) mam nadzieję, ze ktoś prześwietlił ten domek?

Była wizyta naszych TOZoskich inspektorów. Nic wiecej nie wiem. Postaram się o jakies info.
Ale przy adopcji była ponoć opiekunka sektorów więc może ona coś wiecej bedzie w stanie powiedziec.

Posted

no niestety Alicja, wysyp jakich mało choć i tak poszło kilka z dość długim "schroniskoweym stażem" co jest dużym sukcesem np Aster czy Pręga, jak i dziadziuś 9letni Aman :)

ale psiaków nadal koło 30... :(

Posted

Dostałam przed chwilą odpowiedź na smsa do właścicieli Brauna :loveu:

Witam, jesteśmy bardzo szczęśliwi ze udało nam się Brauna adoptować, jest bardzo przyjazną i nieokrzesaną psiną. Jest u nas bardzo szczęśliwy i nie odstępuje nas na krok. Czasami daje w kość, ale chyba jak każdy pies tej rasy ;)
PS ma nowe imię- ARO. Postaramy się w tym tygodniu wysłać zdjęcia, pozdrawiam.
Niekrzesana psina mi się najbardziej podoba :evil_lol: mam nadzieję, że zdjęcia dostanę, wtedy od razu wkleję ;)

Pao możesz w pierwszym poście podać kontakt na mnie do Kilera ;)

Posted

Mam jeszcze trochę relacji :)

Od Toro(Zbycha) :) :
"U Toro wszystko ok, a podjechac kiedy bedziesz miala czas, pewnie w parku jordana bedziemy albo na bloniach
w środe, czwartek mam wolne wiec kiedy Ci bedzie pasowac mozemy sie umówic, Toro sie ucieszy;))

Pozdrawiam"

Od Amana:
"Witam, Aman już po trzech dniach zaaklimatyzował się w domu. Teraz ma trzy najlepsze koleżanki 2 mopsy i 1 chihuahua. Wszystkie toleruje, mało tego jedzą z jednej miski. Do jego ulubionych zajęć należy spanie na kanapie, jedzenie i spacery z wałkiem do ciasta w mordzie :)
Pozdrawiam"

Od oby domków mam obiecane zdjęcia.

Dziś będąc w schronisku miałam również okazję spotkać się z Loco(Lotosem). Jego Pan przywiózł mi oddać pożyczone halti. Chłopak ma się świetnie, przybrał na wadze i jest bardzo wesoły. Państwo są z niego bardzo zadowoleni. Od nich również mam obiecane zdjęcia ponieważ Loco siedzi czasem ponoć w prześmiesznych pozycjach :D

No a w czwartek jadę na chwilę odwiedzić Asterka :loveu:!