Noelle Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 cudne wieści od Toro i Astera :loveu: niestety Krecik został adoptowany i w 3 dzień wrócił z adopcji, gdyż ludzie ponoć stwierdzili, że osoba, z którą Kret ma mieszkać, nie chce psa......... Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 natalek napisał(a):cudne wieści od Toro i Astera :loveu: niestety Krecik został adoptowany i w 3 dzień wrócił z adopcji, gdyż ludzie ponoć stwierdzili, że osoba, z którą Kret ma mieszkać, nie chce psa......... ehh ta bezmyślność ludzi... Mam nadzieje, że Pręguni jutro się uda! :) Quote
Noelle Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 też mam nadzieję! trzymam kciuki za nią :kciuki: Quote
Avaloth Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A już się ucieszyłam z Krecika dzisiaj :roll: Wieści od chłopaków cudne, szczególnie od Astrowatego :loveu: Trzymam kciuki za Pręgę. A wieczorem wrzucę zdjęcia Kilera, Tairona i Orzo. Quote
Rumi. Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 paoiii napisał(a):ehh ta bezmyślność ludzi... Mam nadzieje, że Pręguni jutro się uda! :) Czemu ma się prędze jutro udać? o co kaman? Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Pisałam parę dni temu że ma szanse na dom, Pan ma przyjechać juz po wizycie z Myślenic. Quote
Rumi. Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 eee... ale ona dziś poszła, p.ewa ją wydawała, byłam akurat i rozmawiałam z nią gdy ludzie podpisywali papiery... Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 greatmadwomen napisał(a):eee... ale ona dziś poszła, p.ewa ją wydawała, byłam akurat i rozmawiałam z nią gdy ludzie podpisywali papiery... Oo to dobrze, inspektor mówiła mi, że mają po nią przyjechac w niedziele. Widac przyjechali wczesniej. W takim razie pozostaje się cieszyć, że Pręgunia nareszcie w nowym domku!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Rumi. Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Orzo ma numer 4/11/11 i reaguje na imię Fabio bodajże, na swoje schroniskowe imię nie Quote
Avaloth Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Super że się Prędze w końcu udało ;) Kilerek Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Killuś jest przecudny !!! :loveu: Quote
andzia69 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 paoiii napisał(a):Oo to dobrze, inspektor mówiła mi, że mają po nią przyjechac w niedziele. Widac przyjechali wczesniej. W takim razie pozostaje się cieszyć, że Pręgunia nareszcie w nowym domku!!!!!!!!!!!!!! :loveu: o matko - nareszcie się doczekała!:) mam nadzieję, ze ktoś prześwietlił ten domek? Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 andzia69 napisał(a):o matko - nareszcie się doczekała!:) mam nadzieję, ze ktoś prześwietlił ten domek? Była wizyta naszych TOZoskich inspektorów. Nic wiecej nie wiem. Postaram się o jakies info. Ale przy adopcji była ponoć opiekunka sektorów więc może ona coś wiecej bedzie w stanie powiedziec. Quote
paoiii Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Zdjęcia Ringo od greatmadwoman : Quote
Alicja Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-DMSqlpCnXno/TtEk8xVAI9I/AAAAAAAAHoE/bxzsrhDVPPU/s720/IMG_3185.JPG ileż bullowatych u was :shake: Quote
paoiii Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 no niestety Alicja, wysyp jakich mało choć i tak poszło kilka z dość długim "schroniskoweym stażem" co jest dużym sukcesem np Aster czy Pręga, jak i dziadziuś 9letni Aman :) ale psiaków nadal koło 30... :( Quote
Avaloth Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dostałam przed chwilą odpowiedź na smsa do właścicieli Brauna :loveu: Witam, jesteśmy bardzo szczęśliwi ze udało nam się Brauna adoptować, jest bardzo przyjazną i nieokrzesaną psiną. Jest u nas bardzo szczęśliwy i nie odstępuje nas na krok. Czasami daje w kość, ale chyba jak każdy pies tej rasy ;) PS ma nowe imię- ARO. Postaramy się w tym tygodniu wysłać zdjęcia, pozdrawiam.Niekrzesana psina mi się najbardziej podoba :evil_lol: mam nadzieję, że zdjęcia dostanę, wtedy od razu wkleję ;) Pao możesz w pierwszym poście podać kontakt na mnie do Kilera ;) Quote
paoiii Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Super wieści :loveu:!!! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia!!! Oczywiscie juz dopisuje :) Quote
paoiii Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Mam jeszcze trochę relacji :) Od Toro(Zbycha) :) : "U Toro wszystko ok, a podjechac kiedy bedziesz miala czas, pewnie w parku jordana bedziemy albo na bloniach w środe, czwartek mam wolne wiec kiedy Ci bedzie pasowac mozemy sie umówic, Toro sie ucieszy;)) Pozdrawiam" Od Amana: "Witam, Aman już po trzech dniach zaaklimatyzował się w domu. Teraz ma trzy najlepsze koleżanki 2 mopsy i 1 chihuahua. Wszystkie toleruje, mało tego jedzą z jednej miski. Do jego ulubionych zajęć należy spanie na kanapie, jedzenie i spacery z wałkiem do ciasta w mordzie :) Pozdrawiam" Od oby domków mam obiecane zdjęcia. Dziś będąc w schronisku miałam również okazję spotkać się z Loco(Lotosem). Jego Pan przywiózł mi oddać pożyczone halti. Chłopak ma się świetnie, przybrał na wadze i jest bardzo wesoły. Państwo są z niego bardzo zadowoleni. Od nich również mam obiecane zdjęcia ponieważ Loco siedzi czasem ponoć w prześmiesznych pozycjach :D No a w czwartek jadę na chwilę odwiedzić Asterka :loveu:! Quote
Recommended Posts