Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalek licz się z tym że czasem Ci będe towarzyszyc podczas spaceru lub Ci podkradnę Dakotę, straszliwy z niej cukierek :D! sami zobaczcie!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paoiii napisał(a):
Natalek licz się z tym że czasem Ci będe towarzyszyc podczas spaceru lub Ci podkradnę Dakotę, straszliwy z niej cukierek :D!

haha jeśli w zamian będę mogła pożyczyć Astera, to nie ma problemu :D

Posted

ooo Tobie natalek mogę pożyczać Taironka :D!!!

Korka jest moja na wyłączność :D

No a mozna powiedzieć chrzestną Asterka jest Avaloth :D ;d!

aa Pepi jest cuuudny, taki kolos z niego śliczny!!!

Posted

wlasnie jak dla mnie Dakota ma nieładną budowę... ładną to miał Braun :loveu:
oo, Taironem też nie pogardzę, kocham jego zęba hahahah :loveu:

w ogóle patrzcie, ujawnił się mój talent fotograficzny (robiłam zdjęcia, na których jest Paulina) :evil_lol:

Posted

[quote name='natalek']

oo, Taironem też nie pogardzę, kocham jego zęba hahahah :loveu:

w ogóle patrzcie, ujawnił się mój talent fotograficzny (robiłam zdjęcia, na których jest Paulina) :evil_lol:

Tego zęba?!? :D

aa no nie powiem ładne Ci nawet wyszły :D!!

Posted

do 3 razy sztuka, trzymajcie moooocno kciuki za Lady, super ludzie zapisali się na wizytę przedadopcyjną. oby się nie rozmyślili!!

jeszcze trochę Dakoty (z telefonu, więc zdjęcia nieładne):

A takie przeeeurocze psie dziecko mamy teraz na kwarantannie. przyeszła dzisiaj i została znaleziona, więc może jeszcze odbierze ją właściciel. to szczeniaczek, na zdjęciach wydaje się większa.

Posted

A do mnie napisały dwie osoby dziś w sprawie Kiary... to chyba sprawka allegro. Zaprosiłam do schroniska w sobotę, wybierzemy najodpowiedniejszy domek jeśli się nie rozmyślą a drugiej osobie jak co zaproponujemy innego psiaka, np. Nuśkę, Dakotę lub Korę

Posted

Czy ja się nie dopatrzyłam czy ringo nie ma wizytówki jak inne?

Dziś byli państwo zobaczyć Kiarę, bardzo fajni ludzie pies ma być dla chłopaka (syna) który jeszcze ma przyjechać do schroniska i się poznać lepiej z Kiarunią :)

Posted

fakt nie ma Ringo, na dnaich uzupełnie

Być może jest szansa dla Kory, o ile pamiętacie byli super ludzie którzy chcieli ją adoptować mieli zgodę itd, lecz własciciel mieszkania nie zgodził się na psa... i na tym stanęło.

Dziś do mnie zadzwonili że jak dobrze pójdzie to na początku listopada chcą zabrać Korę na 100000000000% do siebie ponieważ praktycznie tylko z tego powodu zmieniają mieszkanie. A jako że okres wypowiedzenie umowy o wynajem to 3 mies z tego co Pan mówił stąd własnie ten termin w listopadzie. Ja trzymam mocno za nich kciuki i mam nadzieje, że zimę Kora spędzi już u nich!!! :)

Posted

suuuuuuuuuuuper!!! świetne wieści i dla Kory i dla Kiary. :D

dziś byli w schronisku również ludzie, którzy chcą adoptować Lady, by lepiej się z nią zapoznać. :)

dodaj też Dakotę na pierwszą stronę i Killera. ;)

Posted

Ludzi od Lady widziałam, bardzo sympatyczni :)

Dodałam na pierwszą strone Dakote, Killera, Ringo i Angera bo nie było; poukładałam je tez chronologicznie od tych które najdłuzej są w schronisku, wyszlo ze Kanał..:( od lutego 2007...

Posted

Lady w domu!!!

edit

wrzucam jeszcze 2 zdjecia Morgana, mozna zobaczyć jaki jest spory
Ma częściej spacery z kilkoma wyznaczonymi osobami, mysle że dobrze mu zrobi ta różnorodność

Posted

wieści od Wiktorii :)

"Wika szybko zaklimatyzowala sie u nas i przyzwyczaila do nas,lubi bawic sie gryzakiiem i milo umila nam zczas,
naprawde jestesmy z niej zadowoleni i cieszymy sie ze jest z nami.pozdrawiamy i dziekujemy za pomoc"

Posted

suuuuuuuuuuuper się Wikusi udalo :loveu:

a ja pomęczę trochę zdjęciami Dakoci:

taka jestem ładna:

brzuchol też mam śliczny:

ogólnie to cała jestem cudna :loveu: