paoiii Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Natalek licz się z tym że czasem Ci będe towarzyszyc podczas spaceru lub Ci podkradnę Dakotę, straszliwy z niej cukierek :D! sami zobaczcie! Quote
paoiii Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Aster był dziś na wspólnym spacerze z małą Nuśką :) mała mogła się troche od niego nauczyć :) Quote
paoiii Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 I zdjęcia od agamiki :) Łysolek Aman Quote
Noelle Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 paoiii napisał(a):Natalek licz się z tym że czasem Ci będe towarzyszyc podczas spaceru lub Ci podkradnę Dakotę, straszliwy z niej cukierek :D! haha jeśli w zamian będę mogła pożyczyć Astera, to nie ma problemu :D Quote
Avaloth Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='natalek']haha jeśli w zamian będę mogła pożyczyć Astera, to nie ma problemu :D phi, pożyczaj se Kore albo Lotosa, Asterek jest mój :eviltong: http://imageshack.us/photo/my-images/24/p4268427.jpg/ piękny Pepiś :loveu: Dakota ma świetną budowę, umaszczenie średnie, ale od przodu wygląda ładnie, profile gorzej :evil_lol: Quote
paoiii Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 ooo Tobie natalek mogę pożyczać Taironka :D!!! Korka jest moja na wyłączność :D No a mozna powiedzieć chrzestną Asterka jest Avaloth :D ;d! aa Pepi jest cuuudny, taki kolos z niego śliczny!!! Quote
Noelle Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 wlasnie jak dla mnie Dakota ma nieładną budowę... ładną to miał Braun :loveu: oo, Taironem też nie pogardzę, kocham jego zęba hahahah :loveu: w ogóle patrzcie, ujawnił się mój talent fotograficzny (robiłam zdjęcia, na których jest Paulina) :evil_lol: Quote
paoiii Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='natalek'] oo, Taironem też nie pogardzę, kocham jego zęba hahahah :loveu: w ogóle patrzcie, ujawnił się mój talent fotograficzny (robiłam zdjęcia, na których jest Paulina) :evil_lol: Tego zęba?!? :D aa no nie powiem ładne Ci nawet wyszły :D!! Quote
Noelle Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 TAAAAAAAAAAAK, tego :loveu: taaaaa, ale cała reszta reszta pewnie rozmazane? hahahaha Quote
Noelle Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 do 3 razy sztuka, trzymajcie moooocno kciuki za Lady, super ludzie zapisali się na wizytę przedadopcyjną. oby się nie rozmyślili!! jeszcze trochę Dakoty (z telefonu, więc zdjęcia nieładne): A takie przeeeurocze psie dziecko mamy teraz na kwarantannie. przyeszła dzisiaj i została znaleziona, więc może jeszcze odbierze ją właściciel. to szczeniaczek, na zdjęciach wydaje się większa. Quote
Avaloth Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jaki słodziak :loveu: Trzymam z całej siły za Lady Quote
Rumi. Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 A do mnie napisały dwie osoby dziś w sprawie Kiary... to chyba sprawka allegro. Zaprosiłam do schroniska w sobotę, wybierzemy najodpowiedniejszy domek jeśli się nie rozmyślą a drugiej osobie jak co zaproponujemy innego psiaka, np. Nuśkę, Dakotę lub Korę Quote
paoiii Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Dziś dziewczyny dzowniły i mówiły ze Tajger poszedł do domu :) Quote
Noelle Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 szczeniaczek z kwarantanny został odebrany przez właściciela. Quote
Rumi. Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Czy ja się nie dopatrzyłam czy ringo nie ma wizytówki jak inne? Dziś byli państwo zobaczyć Kiarę, bardzo fajni ludzie pies ma być dla chłopaka (syna) który jeszcze ma przyjechać do schroniska i się poznać lepiej z Kiarunią :) Quote
paoiii Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 fakt nie ma Ringo, na dnaich uzupełnie Być może jest szansa dla Kory, o ile pamiętacie byli super ludzie którzy chcieli ją adoptować mieli zgodę itd, lecz własciciel mieszkania nie zgodził się na psa... i na tym stanęło. Dziś do mnie zadzwonili że jak dobrze pójdzie to na początku listopada chcą zabrać Korę na 100000000000% do siebie ponieważ praktycznie tylko z tego powodu zmieniają mieszkanie. A jako że okres wypowiedzenie umowy o wynajem to 3 mies z tego co Pan mówił stąd własnie ten termin w listopadzie. Ja trzymam mocno za nich kciuki i mam nadzieje, że zimę Kora spędzi już u nich!!! :) Quote
Rumi. Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ale super :) to trzymam kciuki! jeju jeśli tylko z tego powodu zmieniają mieszkanie to naprawdę chcą Korunię, mało kto się tak poświęca. Quote
Noelle Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 suuuuuuuuuuuper!!! świetne wieści i dla Kory i dla Kiary. :D dziś byli w schronisku również ludzie, którzy chcą adoptować Lady, by lepiej się z nią zapoznać. :) dodaj też Dakotę na pierwszą stronę i Killera. ;) Quote
paoiii Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Ludzi od Lady widziałam, bardzo sympatyczni :) Dodałam na pierwszą strone Dakote, Killera, Ringo i Angera bo nie było; poukładałam je tez chronologicznie od tych które najdłuzej są w schronisku, wyszlo ze Kanał..:( od lutego 2007... Quote
paoiii Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Lady w domu!!! edit wrzucam jeszcze 2 zdjecia Morgana, mozna zobaczyć jaki jest spory Ma częściej spacery z kilkoma wyznaczonymi osobami, mysle że dobrze mu zrobi ta różnorodność Quote
paoiii Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 wieści od Wiktorii :) "Wika szybko zaklimatyzowala sie u nas i przyzwyczaila do nas,lubi bawic sie gryzakiiem i milo umila nam zczas, naprawde jestesmy z niej zadowoleni i cieszymy sie ze jest z nami.pozdrawiamy i dziekujemy za pomoc" Quote
Noelle Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 suuuuuuuuuuuper się Wikusi udalo :loveu: a ja pomęczę trochę zdjęciami Dakoci: taka jestem ładna: brzuchol też mam śliczny: ogólnie to cała jestem cudna :loveu: Quote
Noelle Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 i jeszcze jedno zdjęcie: no wykapany Daruś! :evil_lol: :loveu: : Quote
Recommended Posts