Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo fajny Pan zapisał się dziś na wizytę przedadopcyjną dla Reda :D

A Zefirek chyba poszedł na kastrację, bo nie ma go w boksie, a widziałam, jak idzie do weta. ;)

edit. zapomniałam napisać- Miłek już w domu, no i Wiktoria ;)

Posted

natalek napisał(a):

edit. zapomniałam napisać- Miłek już w domu, no i Wiktoria ;)

Bardzo się cieszę że Wiktoria znalazła swój dom. Trzymałam za nią kciuki od dnia kiedy ją poznałam i myślałam o jej adopcji. I choć u nas zamieszkała inna sunia szukająca domu, to ciągle nie mogłam zapomnieć o tym że Wiki wciąż jest tam i prawie codzień tu zaglądałam, czekając na ta wiadomość. Wszystkiego najlepszego w nowym domku!

Posted

paoiii napisał(a):
Wiki i Miłek w domkach, szykuje sie dom dla Kory i prawdopodobnie Reda mam nadzieje ze ten dobry okres sie nie skończy!!!!!!!!! :))))

Też mam taką nadzieję :) Paulina a Ty dodajesz te psiaki na wątek bull które poszły do domów?

Posted

Paoiii a co z domem dla Astera? ruszyło coś?
ludzie od Lady już się nie mogą doczekać na wizytę, a od tygodnia nikt do nich nie zadzwonił... :/

Dominika, w najbliżyszym czasie będę musiała Cię poprosić o sesję zdjęciową dla Tayroniska :D cudny jest chłopak, zrobił ogromne postępy :loveu:

Posted

Avaloth agamika mówila ze wychodzi z rocco, poza tym zeby na niego uwazac bo on jest po obserwacji.

natalek nie mam pojecia co z domem dla Astera, jak wroce do krk to zapytam p.Andrzeja czy Ci panstwo sie z nim kontaktowali.

oo i jeszcze Lady ma isc do domu!!! :D

Psiaki ktore poszly do domków dodam jak wrócę do Krakowa :)

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/209586-SZCZ%C4%98%C5%9ALIWE-U-SWOICH-czyli-krk-bullowate-w-nowych-domach

Wątek z psiakami w nowych domach zaktualizowany, oprócz Koksa, Wiki i Miłka dodałam tez zdjecia do wczesniejszych psiaków Spajkiego i Maliny bo nie mieli :)

Jutro w końcu odwiedzę schron to "moje" psiaki trochę się wyspacerują :)

A no i info domu Wiktorii :) :

"Witam, muszę się z Wami zgodzić, że Wiktoria jest cudownym PsiaKiem Od kilku dni jest już i nas i na dodatek bardzo szczęśliwa! Kochamy Ją bardzo A Was drogie Panie nasza "TRÓJKA" gorąco pozdrawia i dziękuje za wcześniejszą opiekę nad Wiktorią!
PS: Już nie nadgryzaa smyczy

Tyle czekaliśmy aż w końcu doczekaliśmy się Energii psinka ma okropnie dużo, spacer 3 godzinny jej nie wymęczył A i apropo kapieli.. Wikusia nie lubi wody, także póki co "pierzemy ją" w proszkowym szamponie Zdjęcia za niedługo podeślę, także będziecie mogly drogie Panie troszkę powspominać Tak poza tym, tydzień czasu myśleliśmy nad odpowiednim imieniem.. Po czym doszlismy do wniosku, że Jej odpowiada tylko i wyłącznie WIKTORIA-tak też pozostało.
PS: Niunia na szczęście bardzo szybko odwzajemniła nasze uczucia! Żyć się juz bez niej nie da

Z Piesiunią nie było ani nie ma żadnych problemów.. CUD STWORZENIE"

Serce się raduje jak czytam takie wieści :)!!!

odnowione gumtree

Lotos http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-LOTOS-szuka-miejsca-gdzie-bedzie-mogl-rozkwitnac-W0QQAdIdZ307639917
Aster http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Aster-dorosly-amstaff-wykastrowany-Ma-dopiero-6-lat-jest-tak-W0QQAdIdZ307641218
Scoti http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SCOTI-ast-dzieciak-szuka-odpowiedzialnego-domu-W0QQAdIdZ307645758
Kazan

Widzę ze inne psiaki też mają gumtree :)

Dona http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dona-8-letnia-suczka-w-typie-bullteriera-szuka-domu-W0QQAdIdZ307397784

Posted

Dziękujemy Karlcia :) Nawet odwiedziny są ważne!!!

Dziś jak dobrze pójdzie kilka bullowatych będzie miało sesje dzięki Avaloth :) Min Awgan czy Tayron :)

Posted

Awagnowe zdjęcia wstawię wieczorem albo jutro, bardzo fajny chłopak jest ;) Tayrona też wrzucę, mam nadzieję że coś się będzie nadawać, jednak ciężkim modelem.
Aster dzisiaj padł po 10minutach biegania za aportem, zdjęć nie ma, z braku moich chęci (padnięta byłam, za gorąco) i nadmiaru Asterkowych zdjęć z poprzednich sesji xd

Posted

Cieszę się, że w końcu coś ruszyło. Oby tak dalej! :)
Szkoda bo chyba nici z domu dla Kory...

Asior kiedy odiwedzisz bullki w schronisku??? :D

Posted

Avaloth dziękuuuuuje!!! :)

Co do Awgana to no ba ja mam pod opieką samych modeli!!!!!!!!! :D

Aaa zapomniałam napisać Nelson i Amfi zaczynają chyba juz regularnie wychodzic z jednym wolontariuszem, z tego co mi wiadomo jest to właściciel schroniskowej Nacji :)