agaga21 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 paoiii napisał(a): 1 Aster - tak (paoiii) 2 Lotos - tak (paoiii) 3 Pepi - tak (agamika) 4 Scoti - tak (natalek) 5 Tajger - tak (agngaw) 6 Kazan - tak (agamika) 7 Tiger 8 Edi - tak 9 Red - tak 10 Kanał - tak 11 Morgan - tak 12 Rocco 13 Amfi 14 Lolek - tak (greatmadwoman) 15 Max 16 Piernik - tak (agamika) 17 Miłek - tak 18 Tako - tak (agngaw) 19 Tayron 20 Nelson 21 Tairon - tak (paoiii) 22 Max 23 Heks 24 Śmiały 25 Łysolek 26 Awgan 27 Anger - tak 28 Pręga - tak 29 Saba - tak 30 Wiktoria - tak (paoiii) 31 Kora - tak (paoiii) 32 Hera - tak 33 Lady - tak 34 Dona - tak :( :( 34 bullowate....tu aż strach zaglądać! Quote
Noelle Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 agaga21 napisał(a)::( :( 34 bullowate....tu aż strach zaglądać! jest o wiele więcej, niektóre na kwarantannie, a innych po prostu na wątku jeszcze nie ma... :/ Quote
agaga21 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 natalek napisał(a):jest o wiele więcej, niektóre na kwarantannie, a innych po prostu na wątku jeszcze nie ma... :/to jakiś koszmar! chyba bijecie wszelkie rekordy! :( słuchajcie, już nie robie nowych aukcji allegro ale mogę zrobić zbiorcze bullowatych z krakowa, jeśli dostanę na pw taki zestaw: krótki tekst o psie(podstawowe inormacje) + jego 2 zdjęcia: portret+sylwetka i tak wszystkie psiaki po kolei, przynajmniej te pewne, gotowe do adopcji, o których coś wiadomo, czyli -wiek -stan zdrowia -kastracja/sterylka -stosunek do ludzi(w tym dzieci) -stosunek do zwierząt -temperament -ewentualne problemy -kontakt i jesli dostanę takie teksty ze zdjęciami to wystawię allegro zbiorcze. inaczej tego nie ogarnę, ktoś musi to przygotować, bym mogła tylko skopiować i wystawić aukcję. wszystko w jednym pw, jeden psiak pod drugim. Quote
Noelle Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 mogłabym się za to zabrać i napisać na podstawie informacji z wątku, tylko, że nie każdego psa mamy po 2 zdjęcia... niektórych psów mamy tylko po jednym, przejdzie takie coś, czy nie bardzo? bo paoiii wyjeżdża teraz, a ona najbardziej zna bullowate jednak... Quote
paoiii Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 agaga21 ja mogę to zrobić po 31 lipca jak wrócę, wtedy podesłałabym Ci wszystkie info i mysle ze po dwa zdjęcia również dałoby radę załatwić więc jesli nie robi Ci to róznicy że byłoby to za ponad tydzień to napewno Ci to wyślę :) Quote
Soema Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 A Scoti to nie ten co został przeniesiony z E bodajże? Bo któryś został na pewno stamtąd wzięty po pogryzieniu tego ONka długowłosego. Agamika mi ostatnio mówiła, bo akurat trymowałyśmy ONki stamtąd. Quote
Rumi. Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Soema napisał(a):A Scoti to nie ten co został przeniesiony z E bodajże? Bo któryś został na pewno stamtąd wzięty po pogryzieniu tego ONka długowłosego. Agamika mi ostatnio mówiła, bo akurat trymowałyśmy ONki stamtąd. z h3, zapewne pogryzł brunona. On tam właśnie był. Quote
Noelle Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Scoti został przeniesiony z sektora H. mieszkał z ONkiem długowłosym, Brunonem (przeeeeepięęęęęknym z resztą :loveu: ). obrażeń wielkich nie mają, Brunon ma niezbyt dużą, gojącą się ranę na łapce, a Scoti na uchu. lecz opiekun powiedział, że te psy tylko podczas jedzenia się atakują i jeden drugiego nie chciał dopuścić do miski, więc na wszelki wypadek przenieśli Scotiego na pojedyncze. na spacerze bardzo dobrze się zachowuje w stosunku do innych psów, chyba, że jakiś mu wyjątkowo nie spasuje. ;) Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Dzisiaj Morgan miał z panem Mirkiem prawie że trening z weight pullingu :D Miał założone sledy i ciągnął oponę wzdłuż bud V i wybiegów. Wiki i Aster mieli dzisiaj ze mną spacer ;) Astrowy poskakał do frisbee, Wiki trawy pożarła. Quote
Noelle Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 no Morgan ma teraz ciągle takie treningi ;) trochę Donki od Iśki sobie pozwolę wstawić :) : ze zdobyczą a tak skaczemy :D : i trochę mojego cudaska, Scotiego... Tak się usmiechamy :loveu: : no i prawieże pozycja wystawowa :cool1: : Quote
Soema Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dziewczyny błagam zróbcie zdjęcia NEFRE. Plisss... ja tu nie mam aparatu, a mam pewien pomysł. Quote
Avaloth Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Jak tylko wyjdzie z kwarantanny to mogę ją wziąć na spacer i pocykać. Wiesz, kiedy jej się kończy kwarantanna? Bo przez kraty raczej nie mam pola do popisu.. Quote
Soema Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Avaloth napisał(a):Jak tylko wyjdzie z kwarantanny to mogę ją wziąć na spacer i pocykać. Wiesz, kiedy jej się kończy kwarantanna? Bo przez kraty raczej nie mam pola do popisu.. Chyba na początku przyszłego tygodnia. Quote
Rumi. Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Mam zdjecie suni lecz niestety tylko przez kraty na szybko. Quote
Asior Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [SIZE="4"]Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ogłasza konkurs fotograficzny pt. "Przyjaciele". Prosimy o nadsyłanie fotografii, wraz z krótkim opisem zwierzaków żyjących pod Waszym dachem. Zdjęcia w formie papierowej, format minimum 20x30, należy nadsyłać do siedziby KTOZ, ul. Floriańska 53, 30-019 Kraków. Termin nadsyłania prac - 22.08.2011 r. Ogłoszenie wyników podczas akcji charytatywnej "Przystanek Serce", w dniu 03.09.2011 r., na Krakowskich Błoniach. Do zdjęcia prosimy dołączyć formularz, który należy odesłać wraz ze zdjęciem. Formularz do pobrania na naszej stronie stronie http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/124 Quote
Avaloth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Zastanawiałam się właśnie co z nią, bo wg strony kwarantannę powinna kończyć dzisiaj, a wczoraj jej nigdzie nie widziałam. Fajnie że nie musiała siedzieć w schronisku długo :) Quote
Rumi. Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Super, a ja od razu uprzedzam iż biorę się za Kirę która teraz jest na Z1(była na N6) rozmawiałam już z p.Ewą na jej temat podobno jest taka iż jednych lubi innych nie, na mnie akurat merda ogonem więc mam nadzieję iż będzie ok, dziś byłam także z Maxem(mixem bullterriera) na króciutkim spacerku, wyprowadził mi go p.Mirek, zobaczymy co z tego będzie ;) Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 O a myślałam że z Maksem nie da się wychodzić. Kira to ta ala Hex tak? Fajnie że się za nie bierzesz, byle Ci czasu na wszystkie starczyło :D Quote
Rumi. Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Avaloth napisał(a):O a myślałam że z Maksem nie da się wychodzić. Kira to ta ala Hex tak? Fajnie że się za nie bierzesz, byle Ci czasu na wszystkie starczyło :D Wiesz narazie został mi wyprowadzony i w kagańcu, podobno nie jest pewny. Tak dokładnie ta :) Ona tak jak Kora uwielbia bawić się wodą :) Jak dziś dolewałam wody psiakom to ciągle chciała się bawić, natalek się bierze za Zefira czyli tego z N8 też czarnego z białymi znaczeniami. No właśnie najbardziej się martwię o czas, bo jeszcze wyprowadzam tego owczarka Maksa z Z8... Dużo tego i nie wiem czy w roku szkolnym wyrobię się, szczególnie że dla Lolka będę musiała przychodzić w czasie tygodnia bo w sobotę nie ma możliwości o wolny wybieg, ale mam nadzieję iż dam radę :) jak by co to ogólne boksy będą miały spacery min. dwa razy w tygodniu, albo jak ktoś będzie szukał boksu to polecę któryś do regularnego wychodzenia, a teraz akurat nie mam dużo boksów bo 4 z czego jeden bardzo rzadko biorę (F8 ) damy radę 8) Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Mam nadzieję :) Jakby Ci ktoś jeszcze jakiegoś psa z zewnętrznych chciał wcisnąć to możesz przekierować na mnie, bo właściwie tylko Rocco mam teraz, a też nie wiem jak z nim na razie.. Quote
Rumi. Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Avaloth napisał(a):Mam nadzieję :) Jakby Ci ktoś jeszcze jakiegoś psa z zewnętrznych chciał wcisnąć to możesz przekierować na mnie, bo właściwie tylko Rocco mam teraz, a też nie wiem jak z nim na razie.. Hahaha wcisnąć? Ja żadnego z czyjejś inicjatywy nie brałam psa :D Wszystko z własnej, no i jak chcesz to Maxa(owczarka z Z8 ) możesz wziąć :) On jest fajny. Wzięłam go wczoraj bo mi się nudziło, a dziś też zresztą Quote
Noelle Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 greatmadwomen napisał(a):natalek się bierze za Zefira czyli tego z N8 też czarnego z białymi znaczeniami. bardzo bym chciała z Zefirkiem wychodzić, sprawia cudowne wrażenie i p. Ewa powiedziała, że z tego co do tej pory zauważyła, wygląda na zrównoważonego amstaffa, moje mysie pysie. :) zobaczymy do jakiego boksu go dadzą, bo na razie siedzi na N (dziś skończył kwarantannę), żebym mogła po kilku dniach poprosić opiekuna sektora o wyprowadzenie go na pierwszy spacer, jeśli w ogóle. ;) greatmadwomen napisał(a):Wszystko z własnej, no i jak chcesz to Maxa(owczarka z Z8 ) możesz wziąć :) On jest fajny. no strasznie! :evil_lol: zwłaszcza jak Cię zaczął szarpać za nogawkę :diabloti: a tak poza tym, Tayron dochodzi do zdrowia, teraz zamieszkał w sektorze T, a Tairon poszedł na miejsce Huberta, na V1. :) Quote
Rumi. Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 natalek napisał(a):no strasznie! :evil_lol: zwłaszcza jak Cię zaczął szarpać za nogawkę :diabloti ejjj no to był jednorazowy wybryk, dziś było ok :D Dominika jak coś to w jego sprawie pisz do mnie na Fb :) chętnie go oddam :D Quote
Ola164 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='greatmadwomen']ejjj no to był jednorazowy wybryk, dziś było ok :D Dominika jak coś to w jego sprawie pisz do mnie na Fb :) chętnie go oddam :D Takiego fajnego psa oddajesz? :diabloti: Quote
Recommended Posts