Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paoiii napisał(a):

1 Aster - tak (paoiii)
2 Lotos - tak (paoiii)
3 Pepi - tak (agamika)
4 Scoti - tak (natalek)
5 Tajger - tak (agngaw)
6 Kazan - tak (agamika)
7 Tiger
8 Edi - tak
9 Red - tak
10 Kanał - tak
11 Morgan - tak
12 Rocco
13 Amfi
14 Lolek - tak (greatmadwoman)
15 Max
16 Piernik - tak (agamika)
17 Miłek - tak
18 Tako - tak (agngaw)
19 Tayron
20 Nelson
21 Tairon - tak (paoiii)
22 Max
23 Heks
24 Śmiały
25 Łysolek
26 Awgan
27 Anger - tak
28 Pręga - tak
29 Saba - tak
30 Wiktoria - tak (paoiii)
31 Kora - tak (paoiii)
32 Hera - tak
33 Lady - tak
34 Dona - tak

:( :( 34 bullowate....tu aż strach zaglądać!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
:( :( 34 bullowate....tu aż strach zaglądać!

jest o wiele więcej, niektóre na kwarantannie, a innych po prostu na wątku jeszcze nie ma... :/

Posted

natalek napisał(a):
jest o wiele więcej, niektóre na kwarantannie, a innych po prostu na wątku jeszcze nie ma... :/
to jakiś koszmar! chyba bijecie wszelkie rekordy! :(

słuchajcie, już nie robie nowych aukcji allegro ale mogę zrobić zbiorcze bullowatych z krakowa, jeśli dostanę na pw taki zestaw:
krótki tekst o psie(podstawowe inormacje) + jego 2 zdjęcia: portret+sylwetka
i tak wszystkie psiaki po kolei, przynajmniej te pewne, gotowe do adopcji, o których coś wiadomo, czyli
-kastracja/sterylka
-stosunek do ludzi(w tym dzieci)
-stosunek do zwierząt
-temperament
-ewentualne problemy
-kontakt

i jesli dostanę takie teksty ze zdjęciami to wystawię allegro zbiorcze. inaczej tego nie ogarnę, ktoś musi to przygotować, bym mogła tylko skopiować i wystawić aukcję. wszystko w jednym pw, jeden psiak pod drugim.

Posted

mogłabym się za to zabrać i napisać na podstawie informacji z wątku, tylko, że nie każdego psa mamy po 2 zdjęcia... niektórych psów mamy tylko po jednym, przejdzie takie coś, czy nie bardzo?
bo paoiii wyjeżdża teraz, a ona najbardziej zna bullowate jednak...

Posted

agaga21 ja mogę to zrobić po 31 lipca jak wrócę, wtedy podesłałabym Ci wszystkie info i mysle ze po dwa zdjęcia również dałoby radę załatwić więc jesli nie robi Ci to róznicy że byłoby to za ponad tydzień to napewno Ci to wyślę :)

Posted

A Scoti to nie ten co został przeniesiony z E bodajże? Bo któryś został na pewno stamtąd wzięty po pogryzieniu tego ONka długowłosego. Agamika mi ostatnio mówiła, bo akurat trymowałyśmy ONki stamtąd.

Posted

Soema napisał(a):
A Scoti to nie ten co został przeniesiony z E bodajże? Bo któryś został na pewno stamtąd wzięty po pogryzieniu tego ONka długowłosego. Agamika mi ostatnio mówiła, bo akurat trymowałyśmy ONki stamtąd.

z h3, zapewne pogryzł brunona. On tam właśnie był.

Posted

Scoti został przeniesiony z sektora H. mieszkał z ONkiem długowłosym, Brunonem (przeeeeepięęęęęknym z resztą :loveu: ). obrażeń wielkich nie mają, Brunon ma niezbyt dużą, gojącą się ranę na łapce, a Scoti na uchu. lecz opiekun powiedział, że te psy tylko podczas jedzenia się atakują i jeden drugiego nie chciał dopuścić do miski, więc na wszelki wypadek przenieśli Scotiego na pojedyncze. na spacerze bardzo dobrze się zachowuje w stosunku do innych psów, chyba, że jakiś mu wyjątkowo nie spasuje. ;)

Posted

Dzisiaj Morgan miał z panem Mirkiem prawie że trening z weight pullingu :D Miał założone sledy i ciągnął oponę wzdłuż bud V i wybiegów.

Wiki i Aster mieli dzisiaj ze mną spacer ;) Astrowy poskakał do frisbee, Wiki trawy pożarła.

Posted

no Morgan ma teraz ciągle takie treningi ;)

trochę Donki od Iśki sobie pozwolę wstawić :) :
ze zdobyczą

a tak skaczemy :D :

i trochę mojego cudaska, Scotiego...
Tak się usmiechamy :loveu: :

no i prawieże pozycja wystawowa :cool1: :

Posted

Jak tylko wyjdzie z kwarantanny to mogę ją wziąć na spacer i pocykać. Wiesz, kiedy jej się kończy kwarantanna? Bo przez kraty raczej nie mam pola do popisu..

Posted

Avaloth napisał(a):
Jak tylko wyjdzie z kwarantanny to mogę ją wziąć na spacer i pocykać. Wiesz, kiedy jej się kończy kwarantanna? Bo przez kraty raczej nie mam pola do popisu..

Chyba na początku przyszłego tygodnia.

Posted

[SIZE="4"]
Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
ogłasza konkurs fotograficzny pt. "Przyjaciele".
Prosimy o nadsyłanie fotografii, wraz z krótkim opisem
zwierzaków żyjących pod Waszym dachem.
Zdjęcia w formie papierowej, format minimum 20x30,
należy nadsyłać do siedziby KTOZ,
ul. Floriańska 53, 30-019 Kraków.
Termin nadsyłania prac - 22.08.2011 r.
Ogłoszenie wyników podczas akcji charytatywnej "Przystanek Serce",
w dniu 03.09.2011 r., na Krakowskich Błoniach.

Do zdjęcia prosimy dołączyć formularz, który należy odesłać wraz ze zdjęciem. Formularz do pobrania na naszej stronie stronie

http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/124

Posted

Zastanawiałam się właśnie co z nią, bo wg strony kwarantannę powinna kończyć dzisiaj, a wczoraj jej nigdzie nie widziałam. Fajnie że nie musiała siedzieć w schronisku długo :)

Posted

Super, a ja od razu uprzedzam iż biorę się za Kirę która teraz jest na Z1(była na N6) rozmawiałam już z p.Ewą na jej temat podobno jest taka iż jednych lubi innych nie, na mnie akurat merda ogonem więc mam nadzieję iż będzie ok, dziś byłam także z Maxem(mixem bullterriera) na króciutkim spacerku, wyprowadził mi go p.Mirek, zobaczymy co z tego będzie ;)

Posted

Avaloth napisał(a):
O a myślałam że z Maksem nie da się wychodzić. Kira to ta ala Hex tak? Fajnie że się za nie bierzesz, byle Ci czasu na wszystkie starczyło :D

Wiesz narazie został mi wyprowadzony i w kagańcu, podobno nie jest pewny. Tak dokładnie ta :) Ona tak jak Kora uwielbia bawić się wodą :) Jak dziś dolewałam wody psiakom to ciągle chciała się bawić, natalek się bierze za Zefira czyli tego z N8 też czarnego z białymi znaczeniami. No właśnie najbardziej się martwię o czas, bo jeszcze wyprowadzam tego owczarka Maksa z Z8... Dużo tego i nie wiem czy w roku szkolnym wyrobię się, szczególnie że dla Lolka będę musiała przychodzić w czasie tygodnia bo w sobotę nie ma możliwości o wolny wybieg, ale mam nadzieję iż dam radę :) jak by co to ogólne boksy będą miały spacery min. dwa razy w tygodniu, albo jak ktoś będzie szukał boksu to polecę któryś do regularnego wychodzenia, a teraz akurat nie mam dużo boksów bo 4 z czego jeden bardzo rzadko biorę (F8 ) damy radę 8)

Posted

Mam nadzieję :)
Jakby Ci ktoś jeszcze jakiegoś psa z zewnętrznych chciał wcisnąć to możesz przekierować na mnie, bo właściwie tylko Rocco mam teraz, a też nie wiem jak z nim na razie..

Posted

Avaloth napisał(a):
Mam nadzieję :)
Jakby Ci ktoś jeszcze jakiegoś psa z zewnętrznych chciał wcisnąć to możesz przekierować na mnie, bo właściwie tylko Rocco mam teraz, a też nie wiem jak z nim na razie..

Hahaha wcisnąć? Ja żadnego z czyjejś inicjatywy nie brałam psa :D Wszystko z własnej, no i jak chcesz to Maxa(owczarka z Z8 ) możesz wziąć :) On jest fajny. Wzięłam go wczoraj bo mi się nudziło, a dziś też zresztą

Posted

greatmadwomen napisał(a):
natalek się bierze za Zefira czyli tego z N8 też czarnego z białymi znaczeniami.

bardzo bym chciała z Zefirkiem wychodzić, sprawia cudowne wrażenie i p. Ewa powiedziała, że z tego co do tej pory zauważyła, wygląda na zrównoważonego amstaffa, moje mysie pysie. :) zobaczymy do jakiego boksu go dadzą, bo na razie siedzi na N (dziś skończył kwarantannę), żebym mogła po kilku dniach poprosić opiekuna sektora o wyprowadzenie go na pierwszy spacer, jeśli w ogóle. ;)
greatmadwomen napisał(a):
Wszystko z własnej, no i jak chcesz to Maxa(owczarka z Z8 ) możesz wziąć :) On jest fajny.

no strasznie! :evil_lol: zwłaszcza jak Cię zaczął szarpać za nogawkę :diabloti:

a tak poza tym, Tayron dochodzi do zdrowia, teraz zamieszkał w sektorze T, a Tairon poszedł na miejsce Huberta, na V1. :)

Posted

natalek napisał(a):
no strasznie! :evil_lol: zwłaszcza jak Cię zaczął szarpać za nogawkę :diabloti

ejjj no to był jednorazowy wybryk, dziś było ok :D Dominika jak coś to w jego sprawie pisz do mnie na Fb :) chętnie go oddam :D

Posted

[quote name='greatmadwomen']ejjj no to był jednorazowy wybryk, dziś było ok :D Dominika jak coś to w jego sprawie pisz do mnie na Fb :) chętnie go oddam :D

Takiego fajnego psa oddajesz? :diabloti: