Asior Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 przezajeb...ste :loveu:.. jednak niestety są za małe, na plakat muszą być wieeelkie, jak by się dało to te poproszę ;) I mam nadzieje, ze nie będziecie rościć pretensji za użycie ich ;) jak by się dało to te: https://lh5.googleusercontent.com/-mIhm7OL0Amo/Tg3A-xToD5I/AAAAAAAAAac/talfMSx647A/s640/DSCF9396a.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-suNOcFAb6mc/Tg3vVEW_7EI/AAAAAAAAAdM/VfXBqBbNY9I/s512/DSCF9359a.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-eEKHrynAAhU/Tg3vXPP37mI/AAAAAAAAAdQ/KoeKNqGvl8Y/s512/DSCF9378a.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-RO4WVGweM4U/Tg3v0-z5NsI/AAAAAAAAAdc/-v4OlSIutAc/s640/DSCF9384a.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-9k44AQDQX1w/Tg3wG6exXXI/AAAAAAAAAdk/lhPIkNbHzAs/s512/DSCF9388a.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-5H5HCZJxRuI/Tg3wUc0xLPI/AAAAAAAAAd4/1acKaZNirIE/s640/DSCF9410a.jpg Quote
Ola164 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jasne ;) Jutro wyśle je w pełnym rozmiarze, bo dziś już śpie, ale jutro będą na pewno ;) EDIT: A właściwie dzisiaj, bo już sobota ;) Quote
Noelle Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 na 3 zdjeciu od konca jest moja dzika Expira? :D Quote
Rumi. Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Maksiu... znowu na plakacie będzie... on to ma szczęście w nieszczęściu... na szczęście wygląda trochę jak pies na tym zdjeciu :D Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 napisałam tekst o Scotim, z którym wychodzę, bo na razie tam ma pustki w opisie, więc możesz to dodać paoiii. :) i przy nim też możesz kontakt do mnie podać, jakby ktoś chciał ogłoszenia kiedyś zrobić, już się trochę z psiakiem poznałam. :D Scoti jest 8miesięcznym, bardzo łagodnym psiakiem w typie amstaffa. Uwielbia aportować i bawić się piłką, w stosunku do ludzi jest bardzo kontaktowy i ciągle chce być w centrum uwagi. Mieszka w boksie z dwoma innymi psami, z którymi jak na razie dogaduje się świetnie. Kiedy nawet któryś z nich warknie na niego, gdy trzyma w pysku piłkę, Scoti nie reaguje. Ładnie wykonuje komendę "siad", ale nie za każdym razem, gdyż wszystko wokół go interesuje i rozprasza. Jak na swój wiek jest dość spokojnym i zrównoważonym psem, jednak potrzebuje sporo ruchu. na X6 (tam, gdzie był Tayron) jakiś czas temu już dali asta Terę(?), przepiękna, biało-czarna, kopiowana suka, lecz tak agresywna (przynajmniej przez kraty), że lepiej w ogóle nawet nie podchodzić. :/ poza tym przy jej boksie jest napisane "nie wyprowadzać", więc chyba nie tylko w boksie wydaje się nieprzyjemna. w sektorze P jest prześliczny beżowo-biały ast, wygląda na bardzo przyjaznego, nawet chciałam się o niego spytać, ale chyba wychodzi z nim już agamika, więc też kiedyś możnaby było go tu umieścić. i jest jeszcze mix asta, alergiczka Tora, też ponoć miła, możnaby ją kiedyś obfocić. a z Herą, brązową suką (i innym astem z Z) wychodzi obecnie regularnie wolontariusz, facet ma pojęcie o psach i widać, że się na tym zna, więc o nią by się można go podpytać, jaka jest, itd., żeby tutaj ew. wstawić :) edit. a do Lady mozesz podac kontakt na Ankę, bo wychodzi z nia od dluzszego czasu regularnie, min. 2X w tyg. 514 380 822 Quote
Avaloth Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 O Tyronie też by można info na pierwszą wrzucić, w końcu coś o nim wiemy. Dostałam dzisiaj w końcu odpowiedź ' Z Braunem wszystko ok. Nie może już bez nas żyć :)' :loveu: Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 no tak, ale zdjęcia nie mamy. poza tym, nie wiem gdzie chłopak obecnie jest... wiem, że był chory, ale to jakiś czas temu i nie wiem czy nadal jest na izolatkach, czy jak... jutro może sprawdzimy ooo, Braunis :loveu: a mozemy liczyc na jakies zdjecia? :D Quote
Ola164 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 A ja żadnego maila nie dostałam o naszej ulubiennicy :( Napisać do nich jeszcze raz? :( Quote
tibby Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [INDENT]Zapraszamy na bazarek ogloszeniowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210701-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-11.07-do-21.00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2107...11.07-do-21.00[/COLOR][/URL] dochód będzie przekazany na hotel i spłatę długu Neli [B][COLOR=red]30 ogłoszeń to tylko 5 zł :)[/COLOR][/B][/INDENT] Quote
Avaloth Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Mam do nich tylko telefon, ale za jakiś czas mogę poprosić o jakieś zdjęcie :) Ola pisz, może ostatni przeoczyli.. Quote
Rumi. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 super aktualizacja :D Hex - po obserwacji... No i od kiedy są... Normalnie rewelka ;) Choć szkoda że ich tak dużo :( Quote
Noelle Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 pytałam się o ascika z P, Maxa. niestety- pracownik nie polecał z nim wychodzić. a dokładnie powiedział: "NIECH CIĘ RĘKA BOSKA BRONI! jeżeli jesteś w stanie bez problemu wyprowadzać Morgana, dopiero wtedy możesz zacząć myśleć o tym psie." więc to raczej oznacza, że Max jest psem bardzo trudnym :/ ale polecił nam innego psiaka, z R6. ;) a Hex podobno w przeszłości był bardzo bity, może dlatego jest taki nieobliczalny? Quote
Avaloth Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Najprawdopodobniej będę wychodzić z Roko. Dzisiaj gadałam z panią Ulą, ona z nim wcześniej chodziła, ale po aferze z Bolo nie ma ochoty na duże psy chwilowo i powiedziała że chętnie mi go odstąpi. Pierwszy raz poproszę o wyciągnięcie ją lub panią Małgosię, ale podobno wchodzi się do jego boksu bez problemu. Dzisiaj karmiłam go smakami przez kraty i było ok. Poza tym myślałam o Pierniku, bo o ile się dobrze orientuję odkąd zaczęłam wychodzić z Braunem nikt z nim nie wychodził, a przynajmniej nie było to wpisane. Pan Mirek stwierdził, że Piernik to Piernik i ma takie swoje odpały, ale możemy próbować. Ale jeszcze zobaczę czy wyrobię, bo zaczynam wychodzić z owczarkowatym psem z R6 (tam gdzie dawniej Brauniś mój był). Quote
Noelle Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ja chciałam jakiegoś bullowatego, ale Roko chyba taki mało kontaktowy jest, z tego co zauważyłam. głaskanie? spoko, ale bez większego entuzjazmu. a jak Max wygląda mi na anioła przez kraty, to okazało się, że "niech cię ręka Boska broni, zeby wchodzić do tego boksu" Quote
agngaw Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Avaloth napisał(a): Poza tym myślałam o Pierniku, bo o ile się dobrze orientuję odkąd zaczęłam wychodzić z Braunem nikt z nim nie wychodził, a przynajmniej nie było to wpisane. Pan Mirek stwierdził, że Piernik to Piernik i ma takie swoje odpały, ale możemy próbować. Ale jeszcze zobaczę czy wyrobię, bo zaczynam wychodzić z owczarkowatym psem z R6 (tam gdzie dawniej Brauniś mój był). Z Piernikiem regularnie wychodzi agamika Quote
Avaloth Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 agngaw napisał(a):Z Piernikiem regularnie wychodzi agamika A to nie wiedziałam, bo na grafiku nie było nic wpisane od dłuższego już czasu.. Ale skoro wychodzi to dobrze. Quote
Rumi. Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 kolejne bullowate na kwarantannie :( a dziś jeszcze była kobieta co oddała swojego psa 8 letniego... bo warczy na dziecko, że niby już wszystko robili, długa historia aby opowiadać, lecz biedak nie ma szans na adopcję skoro wiekowy... Quote
paoiii Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Wróciłam, zaktualizuje ogłoszenia wieczorem. Jutro mam nadzieje byc w schronisku. Quote
Soema Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Jakieś 3 dni temu podobno przywieziono 2letnią rudą astkę, ona ma na imię Nefre, jest z Azorów. Możecie sprawdzić czy taka jest w schronie? Quote
Noelle Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 będę jutro w schronisku, postaram się spytac o Nefrę. ;) Quote
Soema Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 natalek napisał(a):będę jutro w schronisku, postaram się spytac o Nefrę. ;) Dziękuję, właściciel pojechał do szpitala. Okłamał mnie i w sumie nie tylko mnie. Suka jest przekochana. Quote
Rumi. Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Soema napisał(a):Jakieś 3 dni temu podobno przywieziono 2letnią rudą astkę, ona ma na imię Nefre, jest z Azorów. Możecie sprawdzić czy taka jest w schronie? taka niewysoka, towarzyska? widziałam taką wczoraj na kwarantannie i podobno jest nowa, bardzo miła sunia Quote
Recommended Posts