Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku jaka świnka :loveu: troszkę mu się przytyło xd
bardzo pojętny chłopak! ostatnio opiekunka sektora pokazała nam, jak ślicznie "równa" na spacerze :D

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wadercia napisał(a):
Jejku jakie cudone te psiaki są! :) Piękne pyski, nie pokaze TŻ bo się jeszcze zakocha :)

hmm wiesz ja nie zabronię Ci pokazać :D

Posted

ae on jest milosnik takich psiakow. Juz w jego planach jest ze dwa trzy psy chce miec... :) i zapewne ja bede z nimi wychodzic :) Nero-Leona moj faworyt :) naprawde nikt sie nim nie interesuje? :cool3:

Posted

Zainteresowanie Nero jest aczkolwiek zazwyczaj tylko telefon/mail a poźniej cisza... To także jeden z "moooich" aaa gdybym tylko mogła już by u mnie był! :D

Posted

Pokaż TZtowi, może się zakocha i wyjdzie z korzyścią dla któregoś psiaka ;)

Moimi faworytem jest oczywiście 'mój' Brauniś, ale uwielbiam też Asterka i Nera.

Posted

Braun z poniedziałku:

Aster z piątku:

więcej na jego wątku

W piątek z Braunisiem mimo chęci nie wyszłam, chłopak miał cały spuchnięty jeden policzek, normalnie wielka gula. Na szpitaliku dostał zastrzyk, albo użądlił go owad, albo Piernik wyjątkowo się postarał w podgryzaniu przez kraty ^^. Mam nadzieję że szybko mu zejdzie i we wtorek będzie gotowy na spacer ;) na dniach postaram się założyć mu wątek i ruszyć z ogłoszeniami.

Posted

Avaloth dziękuję Ci bardzo za zdjęcia!!!!!!!!!!! Aster jest cuuudnyym modelem i wogóle wszystkim, muszę mu znalezc dom!!!!

A tu jeszcze piękna Korcia za kratami... :(

Posted

Dziś mam nadzieje wreszcie uda mi się dotrzeć na dłuższą chwilę do schroniska tak więc Aster, Lotos, Kora, Nacja, Nero i Wiktoria będą miały po spacerze :)

Kazan wychodzi regularnie na spacery z agamiką. Nacja też ma swojego "wyprowadzacza" od niedawna, poznają się i kto wie ale może coś z tego będzie :)

edit:
Już wróciłam tak więc:
Bullowatych jest coraz więcej... :( naprawde co rusz to nowy..
Braun ma spuchnięty pyszczek, ale wydaje mi się że już mniej (nie wiem jak było wczesniej ale teraz nie wygląda tragicznie aczkolwiek widac opuchliznę)
Nacja poszła dziś na sterylkę, Pan który do niej przychodzi jest wporządku. Wydaje się ze wie o co chodzi. Teraz czeka na wizytę.
Aster wyszalał się na wybiegu za patykiem.
Lotos dalej szalony i rozbrykany, ale robimy postępy jesli chodzi o wchodzenie do niego do boksu i wychodzenie (mniej skacze i da się go w miarę opanowac).
Korcia cudna kochana i do zacałowania, ale psów innych ewidentnie nie lubi, nadal ciągnie na smyczy, ale mysle ze regularne spacery i się poprawi(niby małe a uciągneło by samochód :D ).
Wiktoria potarzała na trawce, wygrzewała w słońcu a pozniej uciekła pod krzaki się chłodzić.
Nero jak to nero połaził też się potarzał, potulił i wyzebrał od cioci agngaw jakieś super smaczki :D

Posted

Byłam jakiś miesiąc temu w Waszym schronie i zapamiętałam prześlicznego bulla (dziewczynkę ?) białego w czarne łatki, szorstkowłosego. Nie mogę doszukać się go na tym wątku. Wiecie może co słychać u psiaka ?

Jeśli dobrze pamiętam, kilka miesięcy temu widziałam dwa takie maluchy w Krakowskim schronisku.
Ostatnio był tylko jeden.

Posted

Neczka napisał(a):
Byłam jakiś miesiąc temu w Waszym schronie i zapamiętałam prześlicznego bulla (dziewczynkę ?) białego w czarne łatki, szorstkowłosego. Nie mogę doszukać się go na tym wątku. Wiecie może co słychać u psiaka?

hmm, może chodzi o Lady? ona jest na wątku :)
drugi biały, w czarne łatki to Niko, on znalazł dom.
ale one to szorstkowłose chyba nie są...

Posted

[quote name='paoiii']szorstkowłosy bull? hmm a coś więcej??

a i o jakie maluchy chodzi?
Dla mnie każdy pies to maluch. Takie zboczenie :eviltong:
Chodzi oczywiście o wyżej opisane psiaki.

Natalek, ciężko mi ogarnąć cały Wasz schron ale wydaje mi się, że były mniej więcej na końcu schroniska po stronie prawej :confused: ...chyba :question:

Posted

Ha ! już wiem co mi nie pasuje i dlaczego nie wiecie o czym mówię... ! :splat:
Możecie mnie zastrzelić. Poddaję się. To było na paluchu...
Przepraszam, ostatnio kursowałam Kraków - Warszawa i wszystko mi się... ten tego... podziabało :splat:

Proszę zabijać szybko i bezboleśnie :eek3:

Posted

agaga21 napisał(a):
no w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

noo!!! :) należało mu się! oby wszystko było ok!