agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Asior napisał(a):Ewakuujemy schronisko :( potrzeba ludzi jezu..........kilkaset psów!:placz: Quote
Alicja Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Asior napisał(a):Ewakuujemy schronisko :( potrzeba ludzi bosh ..... :( Quote
bebcik Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 trzymam kciuki za was, o losie, tyle psow... wierze w was dacie rade... Quote
agnieszka32 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Matko, co się dzieje??? Biedne zwierzaki... :placz::placz::placz: Quote
joe Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jaki on cudny. Może weźmiemy Malince braciszka ? :-) Quote
joe Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Asior']i tak samo kochany, łagodny do ludzi psiak: Staff ok 3 lata Mega słodziak, aż mam ochotę wziąć Malince braciszka :-D Quote
wiking042 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Alicja napisał(a):prośmy nature by sie nad nimi zlitowała ..... Czytając wątki i śledząc losy tych wszystkich nieszczęśliwych zwierząt, którymi się zajmujemy można ZWĄTPIĆ w jakąkolwiek litość natury, albo sił wyższych... A to, czego teraz doświadcza krakowskie schronisko to chyba jakaś jeszcze jedna makabryczna złośliwość i sadystyczne upodobanie do dręczenia i nękania ...tego, jak go zwał, tak go zwał... :angryy::angryy::angryy: Quote
andzia69 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 boshe dziewczyny...gdybym tylko mogła pomóc...ale jestem daleko:( trzymam kciuki za psiaki i za was!:( Quote
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 spokojnie, asior mówiła, że wszystkie psy są bezpieczne, żaden nie pozostał w schronisku. Quote
bebcik Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 za daleko jestem aby wesprzeć osobiście ale jestem z wami duchowo i energię przesyłam :) jejku, nie jestem czarownica.. Quote
Ulaa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ludzie zabierali bullki na równi z innymi psami, może zrozumieją, że one nie są potworami! Quote
Asior Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 no nie tak do końca ..... zostało nam w bezpiecznym miejscu kilka-kilkanaście psów tych najbardziej agresywnych.... Argo wrócił, bo ugryzł faceta :( Kilka pewnie wróci, ludzie brali bo "ładny" nie biorąc pod uwagę też że cześć może być trudna.. W każdym razie Z 606 psów zostało nam 10-15 psiaków.... bezpieczne w stadninie w osobnych boksach dla koni ;) Jesteśmy w szoku, masa osób odeszła z kwitkiem bo "BRAKŁO PSÓW" ;) Największe podziękowania należą się radiu RMF.. dwa razy wchodziłam na antenę, sami dzwonili, dopytywali sie co i jak i czego potrzeba.. Krakowianie w ilości ogromnej walili najpierw do schronu potem do stadniny.... Szok, a w Kędzierzynie koźlu nie ma co zrobić z 40 psami.... Quote
agamika Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Slepym trafem trafiłam na DT Mony obecnie Totsi... jelsi tylko domowa sunia ja zaakcpetuje to .... niunia zostanie :multi: a dom fajny :cool3: Quote
Asior Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ulaa napisał(a):To tam też zalane? :O tam zalane od 2 dni :( i NIKT nie chce wziąć nawet 1 psa!!! 40 psów stoi po pad w wodzie :( Quote
agamika Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Noja wlasnie szukam wszelakich "moich " psów , Karolina myslala ze do GŁogoczowa z Łazją pojechali ? a co z Łajzą w takim razie ? mały czarny ..ten co sie pod Kamisem chował ? a DT?DS Mony to karusiap znajomy okazało sie ;) swoiat jednak jest mały Quote
Ulaa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Asior napisał(a):tam zalane od 2 dni :( i NIKT nie chce wziąć nawet 1 psa!!! 40 psów stoi po pad w wodzie :( :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy to jest gdzieś na dogo? Dlaczego nie ma o tym info w mediach?????? Jak można :placz: Quote
Asior Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Aga wszystkie trzy przywiozłam z głogoczowa na Kobierzyńską.. poszły "jak świeże bułeczki ;) " Ula wątek jest na dogo przecież !!!! już szukam http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE Quote
Sayrel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ten potwor jest u moich znajomych zasadniczo (przekonalam, ze nie zjada;)). Mozliwe ze bedzie ds. Quote
wiking042 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Ulaa']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy to jest gdzieś na dogo? Dlaczego nie ma o tym info w mediach?????? Jak można :placz: zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA!?p=14707537&viewfull=1#post14707537 Wczoraj bardzo solidaryzowaliśmy się z Krakowem. RMF FM podchwyciło temat, to bardzo dobrze. Ale o tamtych milczą... Pisałem też do TVN24, ale nic to ich chyba nie obchodzi... Quote
Ksera Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja mam dwa bullowate, Tiger jest mało uprzejmy, wczoraj chciałam mu zmienić boks, żeby dla kaukaza Biafry była wielka buda, nie dałam rady, drugi to Kanał, z nim jeszcze się nie zaprzyjaźniałam, podobno sympatyczniejszy. Dwa małe oddałam do stadniny, żeby ludzie mieli szansę pomóc ;), a tak poważnie one właśnie zwolniły kojec dla kaukaza. Quote
Asior Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sayrel napisał(a):http://images41.fotosik.pl/253/7346fdd3035bb65fmed.jpg Ten potwor jest u moich znajomych zasadniczo (przekonalam, ze nie zjada;)). Mozliwe ze bedzie ds. ojej jak cudnie.. on jest bardzo łagodny i kochany!!!!!!!!!!!! Ksera napisał(a):Ja mam dwa bullowate, Tiger jest mało uprzejmy, wczoraj chciałam mu zmienić boks, żeby dla kaukaza Biafry była wielka buda, nie dałam rady, jej, nie wiedziałam, ze masz tigerka :placz: to jest "mój " ukochany psiak!!! On nie był aż tak agresywny :( zestresował sie biedak :( Quote
Recommended Posts