agaga21 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 asior, napisz tej babie, że zgłaszacie na policję, może się wystraszy i zacznie gadać! Quote
paoiii Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 ogłaszam wszem i wobec że Wifonek pojechał dziś do domku nowego :D! Quote
agaga21 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 paoiii napisał(a):ogłaszam wszem i wobec że Wifonek pojechał dziś do domku nowego :D! do leszna? Quote
paoiii Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 tak, przyjechał dziś po niego pan z leszna Quote
agamika Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 w domu nie wydaje sie wcale taaaaki wielki :) Quote
paoiii Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 agamika napisał(a): w domu nie wydaje sie wcale taaaaki wielki :) co prawda to prawda! :D ale d=cudnie ze mu sie udało, wszyscy tacy zadowoleniii a on chyba przede wszystkim wreszcie ma swoj dywanik do tarzania a nie tylko schroniskową trawe!! :) Quote
paoiii Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=e1RZz...layer_embedded łańcuchy, protest w Krakowie Quote
Asior Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ojoj :) jaki szczęśliwy... nareszcie!!!! Quote
Julian Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Wif,wiecej do Krakowa nie wracaj! :lol:Trzymam za to ,należał mu się najlepszy dom ,kochający właściciel i własny dywanik! Quote
agaga21 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 niespodzianka :) wieści z domu wifa Wizyta na ogrodzonym wybiegu. Zdjęcie z telefonu. Niestety nie ma najlepszego aparatu, ale widać cielaka że śmiga :). Dzisiejszy poranek. Wróciłem z pracy. Wif nawet nie zareagował, że wchodzę do domu. Spał spokojnie... na kołdrze naszej Jagódki. Fota z drogi do domu. Mordka na kolanie. :):) Quote
wilczyca Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 wspaniałe zdjęcia. Wiff cudownie wyszedł (jest niesamowicie fotogeniczny :)). Quote
paoiii Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 matko do tej pory sie tak bardzo ciesze że mu się udało!!! :D nie ukrywam ze troszke smutno, ale mam nadzieje ze go juz wiecej nie spotkam :P i bedzie toczył szczesliwe i cudowne zycie w nowym domu z nową rodzinką! Quote
paoiii Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 kolejny bullowady w domku! wariatka mona opuściła kraty schroniska!!!!!!!! :) Quote
DoPi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [FONT=Times New Roman]Rodzinnie ze zwierzętami na Pikniku Zwierzaka[/FONT] [FONT=Times New Roman]Porady dla właścicieli zwierząt domowych, konkursy dla dzieci i aukcja bezdomnych psów w tę niedzielę na Błoniach[/FONT] [FONT=Times New Roman]Od 11 do 17 podczas niedzielnego Pikniku Zwierzaka na Błoniach będzie można dowiedzieć się jak lepiej karmić, pielęgnować czy leczyć domowych ulubieńców. W programie porady weterynarzy, darmowy salon piękności dla psów oraz konkursy z nagrodami na największego, najmniejszego i najdłuższego zwierzaka w kategoriach psy, koty, fretki, świnki morskie. Na najmłodszych uczestników czekać będzie plac zabaw kącik edukacyjny oraz konkursy tematyczne, do których będą mogli zaprosić swoich rodziców. Wśród dzieci, które na piknik przyniosą własnoręcznie wykonany i ozdobiony karmnik dla ptaków rozlosowane zostaną atrakcyjne nagrody. Gośćmi pikniku będą przedstawiciele krakowskiego Ogrodu Zoologicznego, Krakowskiego Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami, Fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie, Małopolskiego Towarzystwa Ornitologicznego, Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Hodowców Fretek oraz strażnicy miejscy, którzy pokażą w jak sposób sprzątać po swoich podopiecznych na spacerze. Podczas pikniku odbędzie się także aukcja dorosłych psów, szczeniąt i kociąt z miejskiego schroniska dla bezdomnych zwierząt oraz jednej z krakowskich fundacji, a każdy, kto zdecyduje się na przygarnięcie czworonoga otrzyma dla niego wyprawkę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]GZA[/FONT] Quote
paoiii Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 wypatrzyłam wczoraj w schronie takiego psiaka to chyba mix asta z bokserem (na tych zdjeciach nie widac ale ma taki bokserowaty pysk :eviltong:), ale moze mi sie wydaje :) [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
andzia69 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Paoiii - to astuś:) czasem mają takie krótkie kufy;) Quote
paoiii Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 andzia69 napisał(a):Paoiii - to astuś:) czasem mają takie krótkie kufy;) dziekuje za info :) ja sie poprostu nie znam jakos bardzo na tych rasach :D tzn chodzi mi o rozpoznanie ast pittbull itd :D Quote
Sayrel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Heh pol schrony w Krakowie to asty:((( I ta cholerna zla opinia o nich:/ PS. Bardzo prosze zajrzyjcie na watek Maszy i pomozcie cokolwiek... Brakuje nam tylko 150zl do hotelu, a jak laska wroci do schronu to po niej.... Quote
MamaOzzinka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 i Wif ,i Mona:D to dobry tydz.był:):):) Quote
Alicja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 bowsko :loveu: http://i53.tinypic.com/54uflu.jpg Quote
agaga21 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 pozwolę sobie wstawić wieści od rodziny wifa :) Witam! Wif jest kochany.Cały czas się poznajemy.Śpi na swoim posłaniu, choć kombinował kilka razy wejść na łóżko ;-) bez skutku.Jedynym moim zmartwieniem jest jego kupa raz ok,raz rzadsza.Wiem,że wszystko się w jego organiźmie reguluje(pierwsze dni puszczał zabójcze bąki a teraz już ok),ale jestem w trakcie decyzji przy któej karmie zostać.Na dzień dzisiejszy stać nas na te ze średniej półki . Chcę kupić Brit z kurczakiem i ryżem.Kupiłam Purinę z kurczakiem i ryżem ,chętnie zjadł.Inne nie za bardzo mu podchodziły.Czy będzie dla niego odpowiednia? Pozdrawiam - Magda P.S Oto kilka fotek poleciłam arion z jagniecinką, bo moje psy ją jedzą i dobrze im służy a cena przyzwoita. Quote
MamaOzzinka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ajj cudny smoczek z Wifa i już taki szczęśliwy we własnym domku ze swoimi osobistymi człowieniami:multi::loveu: AgaMika bardzo dziękuje za poświęcenie mi Twojego czasu:grins::sweetCyb::loveu: napewno jeszcze się spotkamy,tak myślę i pozwolisz że Ci jeszcze trochi głowe pozawracam:oops: czyt.wprowadzisz mnie tam w psie sprawy:cool3: z góry pięknie dziękuje:modla: paoiii również i pozdrawiam serdecznie:ylsuper: jak załatwie spr.na floriańskiej to pozwole sobie do Ciebie Aga zadzw. żebyśmy jakoś się umówily,jak da rade oczywista. Powiem wam szczerze że ciężko było..zwłaszcza jak one tak strasznie próbują uwage na siebie zwrócić..i płaczą..ajj zresztą same wiecie..a jeszcze jak człowiek nie wie zabardzo do którego może podejść a który niepewny...ciężko:placz: Aga ten siusiek biało-czarny jest taki cudowny..nie chciał mnie puscić od siebie szczeniurek:roll: aaa już się nie moge doczekeć jak go wezme na spacerek ...i taki srebrny ast tam jest,tak się chciał miziać ale kura bałam się włożyć tam do niego łape bo budzi respekt..tchórz ze mnie:oops: gadałam z jedną babeczką jeszcze troche to mówila że jest sporo astek suniek ale ja osobiście jedną wypatrzyłam,może ślepota ze mnie:roll:no to pozdrawiam Was dziewczyny i do zob!:loveu::multi: Quote
Recommended Posts