Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorry dziewczyny za płciową gafę :oops: Założę Diselowi temat na SOS bullterrier, i zobaczymy jak to się rozwinie. Fundacja pomaga również pieską w typie bulla :) a on taki jest. I kiedyś w fundacji była podobnej budowy psinka - suczka Paris której udało się znaleźć dom :)

pozwolę sobie paoiii wstawić Twoje fotki i Cię zacytować na forum :)

Posted

bullowate mają fajne buzie,takie do rozdawania uśmiechów,nie można pozwolić żeby te krakowskie były dłużej smutne..!
gdzie jesteś dobry domku..?
[szkoda że ja nie mogę mieć na razie psa...]

Posted

Asior napisał(a):
Pamiętacie Wege :(
nie wiadomo co z nią jest :(
laska która ją wzieła nie odbiera telefonów a jak już odbierze, to od razu zrzuca jak słyszy kto dzwoni :(

nie kojarzę, która to wega. nie można by zrobić wizyty po adopcyjnej w takiej sytuacji?niezapowiedzianej...

Posted

wpadam się przywitać-Witajcie:multi: wybieram się niedługo z wizytą do krakowskich bullków przedewszystkim:loveu: dlatego wpadłam żeby pozdrowić wszystkie Panie ktore im pomagają i poświęcają im swój czas :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: życze cioteczkom wspaniałego & udanego weekendu!;):multi:

Posted

[quote name='MamaOzzinka']wpadam się przywitać-Witajcie:multi: wybieram się niedługo z wizytą do krakowskich bullków przedewszystkim:loveu: dlatego wpadłam żeby pozdrowić wszystkie Panie ktore im pomagają i poświęcają im swój czas :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: życze cioteczkom wspaniałego & udanego weekendu!;):multi:
:evil_lol: tylko nie "Panie"

co do Wegi to niech ta ** ma nadzieje, ze jesli ja kiedyś spotkam to nie rozpoznam :angryy:

mam nadzieje, ze uda sie w koncu ustalić miejsce pobytu psa . . .

Posted

paoiii napisał(a):
a bardzo dziekujemy :) ja aktualnie zdrowieje zeby móc jechac w ten weekend do schronu, a Pani się kiedy wybiera :)???

jestem Aga,też chciałam w weekend ale nie wiem czy dam rade:( myśle że najdalej w przyszłym tyg.,pierwszy raz będe...z Agą od Mony musze się jeszcze jakoś konkret. umowić:)

Posted

Alicja napisał(a):
Asiorku , a nie da sie jakoś podpytać sąsiadów co do Wegi ??

sąsiedzi twierdzą,z ę nigdy tam nie mieszkał żaden amstaf.. :roll:
tylko mały kundelek jakiś..
Baba twierdzi (przez telefon), że Wege wywieźli do Dobczyc, bo właśnie nie dogadywała sie z tym małym pieskiem... :roll:
Jeśli w poniedziałek nie odbierze znów telefonu sprawa zostaje zgłoszona na policję.. mamy jej adres, nr dowodu więc spoko ;)

Agamika, poznała byś ją wszędzie to ta laska co przesadziła z solarium, i przed weterynarzem se paznokcie malowała a jej koleżanka trzymała Wege :(

Posted

Asior napisał(a):
Agamika, poznała byś ją wszędzie to ta laska co przesadziła z solarium, i przed weterynarzem se paznokcie malowała a jej koleżanka trzymała Wege :(

matko jak mnie przeraża pustość niektórych ludziii! :O!!!!