Julian Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Wif ten buldog amerykański?Jezu mam nadzieję ,że to nie o niego chodzi! Quote
Asior Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 niestety o niego :( ma chłopak pecha.. Domek sprawdzony przez dziewczyny z fundacji sos dla zwierząt, mam do nich pełne zaufanie.... mówiły, ze cała rodzina była na wizycie, wszystko było na szóstkę z plusem, pani naprawdę pro psia.. no ale.... mąż się nie zgodził jak zobaczył jaki jest duży :( ehhhh ten pies to ma pecha :( Quote
agaga21 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 asior, ogłoszę na allegro wifa, daj mi tylko na pw tekst i zdjęcia. nie ma co czekać do zimy :( Quote
MM. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Sama jestem z Krk, ale niestety... nie znam nikogo, kto byłby wstanie zapewnić odpowiednie warunki tym psom, ale popytam jeszcze nieco dokładniej wśród zapalonych psiarzy. Wsadzam do podpisu ;) Quote
agamika Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 nie pies ma pecha tylko coraz więcej idiotów po świecie chodzi . no jak można nie pokazać chłopu "co" się do domu ma zamiar sprowadzić ?! "miłosniczka psów" ..... bez zadnego zalu go oddała, , przy oddawaniu Wifa najważniejsze dla niej było żeby smycz odzyskać .. ( bo wyszłam z nim na zewnątrz, zeby nie widział jak ona odchodzi) , a ta wyleciała za mną ze obróżkę mu zostawia, ale smycz to by chciała odzyskać .... Wif na szczęście jakoś specjalnie tego nie przezywał i za baba nawet nie myslał ciągnąc... do dzieci jego zachowanie jest bez jakichkolwiek zastrzeżeń, na spacerach tez, poza pojedynczymi sztukami psów (zazwyczaj jakis sporych ") . Bardzo karny i zrównowazony, uwielbia pływac. czasem udaje ze nie słyszy, ale jest to celowe ;) w domu mieszkał z mała zadziorą - tolerował ja bez zarzutu Quote
Asior Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 po prostu pies ideał ;( i dlaczego on ciągle wraca :( Quote
anhata Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ZAGINĘŁA sunia rasy colie. Może ktoś coś wie? Przepraszam. http://www.dogomania.pl/threads/190795-Rita-rasy-Colie-zaginęła-Chrzanów-40-km-od-Krakowa?p=15177452#post15177452 Quote
paoiii Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Wif jest cudny, jak dziś go widziałam to taki jakis smutny siedział.. aż żal takiego psa! Pozatym RUDZIELEC amstafowaty z ostatnigo filmiku dzis poszedł do domu :) Quote
Asior Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Andziołku, Rudy poszedł do domu.. Ponoć ludzie super.. Nie mieli wprawdzie jeszcze amstafa, tylko boksery, ale są pełni zapału, nie przeraża ich ewentualna agresja sytuacyjna.. Są w nim zakochani :) Przychodzili kilka dni pod rząd do niego i on już ich rozpoznawał i cieszył sie na ich widok ;) Quote
paoiii Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 miałam okazje ich widziec i wyglądali na naprawde zaangazowanych i zadowolonych z wyboru :) Quote
andzia69 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asior napisał(a):Andziołku, Rudy poszedł do domu.. Ponoć ludzie super.. Nie mieli wprawdzie jeszcze amstafa, tylko boksery, ale są pełni zapału, nie przeraża ich ewentualna agresja sytuacyjna.. Są w nim zakochani :) Przychodzili kilka dni pod rząd do niego i on już ich rozpoznawał i cieszył sie na ich widok ;) :multi::multi::multi: straaaaasznie się cieszę!!!:multi::multi::multi: jemu tak się należał dobry domek...on taki biedny był:-( Dzięki!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
paoiii Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 dzisiejszy WIF :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jutro porobie takie nie zza krat ! :) Quote
paoiii Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 a teraz "moje" kochanie, chudzinka taka DIESEL Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paoiii Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 WIFONEK z ostatnich dni :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i z ASIOREM prawie lata :P Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us wybaczcie że na zdjeciach widać moje ochydne nogi no ale nie dało się inaczej :D! Quote
agaga21 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 paoiii napisał(a):MALINA już w nowym domu :) !!! świetnie! :) :) Quote
yoshiyuki Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 hej dziewczyny mam prośbę, możecie mi napisać coś więcej o tej suczce Diesel, wygląda na miksa bullterriera, mogła bym się skontaktować z dziewczynami z fundacji S.O.S bullterrier (zwykle robię im wizyty przed adopcyjne w Krakowie i okolicach zainteresowanym bullami) może była by możliwość pomóc. I kilka stron wstecz, jakoś miesiąc temu ktoś wspominał o chrumkającej bullowatej PIGI czy jest ona jeszcze w schronisku, czy może to była płowa bullinka która już jest pod opieką fundacji? Strasznie dawno nie było mnie w schronisku i nie wiem jakie psiaki są obecnie a tym bardziej czy są wśród nich jakieś bullterriery. Quote
agamika Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Disel nie jest suką ....z bullteriera ma tylko delikatnie kufę, ale tez nie do końca . Jest wyższy i drobniejszy zarazm niz typowy bullterier wiec nie wiem czy beda nim "zainteresowani " . co do charakteru to paoii najwięcej on im może napisać Quote
paoiii Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Ano wiem i piszę, więc tak to pies nie suka :) ma około 2 lata. Niby troche jest w typie bullterriera ale z drugiej strony tak jak agamika juz napisała jest drobniejszy i chuuudy. W opinii pracowników straszny uciekinier (min przy wychodzeniu z kojca) mi jak do tej pory nie zwiał i mam nadzieje że tak zostanie. Po wyjściu z kojca troche ciągnie ale jak już wszystko obwącha to się uspokaja. Nie chce skłamać ale zauważyłam ze jestem chyba jedyną wolontariuszką która z nim wychodzi. Na początku naszej znajomości byłam tylko dodatkiem do smyczy, ale z czasem to się zmieniło i teraz nawet czasem sie poprzytulamy :D. Do innych psów (jeśli same nie zaczepiają) jest raczej obojętny, przynajmniej mi sie nie zdażyło być swiedkiem jakich spięc. Nie wiem co więcej o nim, jak ktos jakies pytania ma to wtedy postaram się odpowiedzieć od siebie tyle :). Quote
paoiii Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 jeśli już zainteresowanie to kilka fotek mojego cudeńka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
agaga21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 allegro dilera: http://allegro.onet.pl/pit-bull-mlody-psiak-specjalnej-troski-adoptuj-i1211727194.html Quote
paoiii Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 agaga21 napisał(a):allegro dilera: http://allegro.onet.pl/pit-bull-mlody-psiak-specjalnej-troski-adoptuj-i1211727194.html mega fajny tekst o DILERZE!!! :) Quote
Recommended Posts