Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze trochę :(

Astuś co miała go babka, co wynajmowała mieszkanie, trafił do schroniska w końcu.. Ma 3,5 roku :(
Pisałam o nim jakiś czas temu...

Posted

aa nie zapomniałam, jest jeszcze ze starej "gwardii" Mason.... ma ok 3 -4 lata, pies tylko dla znawcy rasy, bardzo trudny, nakręcający się na inne psy, tylko dla doświadczonego kogoś.... Do mnie jest OK, jednak nie każdego toleruje...

zdjecia jeszcze z zimy:

Posted

[quote name='Asior']MAMY też bulka chyba suka, ale nie dam "se" głowy uciąć.. po prostu zapomniałam zapisać :roll:

ona ma na imię PIGI, jest pod opieką teresy ;)

Posted

ona jest przekochana, wspaniała do ludzi (jak z dziećmi to nie wiadomo, ale jak było małżeństwo z dzieckiem to nie było jakiejś szczególnej reakcji (niebezpiecznej) oprócz ogólnej radości, psów nie zaczepia (przynajmniej tych "po sąsiedzku"). Uwilbia drapanko, głaski, chrumka jak świnka (chyba wszystkie bullki tak mają :fadein:)

Posted

czyli spokojnie mogą wziąć na spacer :cool3: ( bosz jak ja nie lubię tych psów bez czoła :megagrin: )
a jeszcze na boksach obok tej bulki widziałam amstafa (nie znam płci), coś o nim więcej powiesz???

Posted

obok niej nie ma, natomiast jest przy napoleonie, to suka ma na imię ZETA. Jest zwariowana, lubi biegać za piłeczką i aportować, ale jest taka trochę w zabawie "szorstka". Można ją też śmiało brać na spacer ale musi ją wyprowadzić pracownik (przynajmniej dopuki nie pozna w miarę dobrze osoby z którą ma spacerować w późniejszym czasie).

• 4 weeks later...
Posted

eee.. no to ładnie , mnie to wilczyca na "śmierć " do Zety wysłała ? toż to ja bez znania dostałam " nakaz:" wyprowadzania"

Zeta jest druga Mamuśka , jesli chodzi o użyteczność języka przynajmniej , tylko troche z moim najukochańszym Darusiem się nakręcają .. tzn trochę ja wkurza to ze on tak wysoko skacze a ona nie moze . Bo znowu ze statecznym Napoleonem nie "drze kotów" przez siatkę ;) Z Zeta trza uważać przy wyciąganiu, bo sie wypycha ;)

Asiu, wlasnie zpamniałam spytac, czemu niema Dilera tutaj ? (red nose )

po trzecie .. Wif wrócił , ponad tydzien temu . nie wiem czemu - ale tylko utwierdziło mnie to w jednym . policjantom mowie NIE ...

po 4te Piernikiem przydałoby sie zając, ja mam zdj z Kobierzynskiej, ale nieciekawe ( w kagańcu ) , ostatnio na prosbe Agi robiłam mu zdj z Panem Andrzejem (wolontariuszem ) ;) ale niewiem gdzie je umieeeewscił . PIernik to mix , ale do wydania na wizytę ;) fajny, choć pierwszy raz jak go wyjmowałam z klatki ( za opiniowaniem P.Lidki ;P ) to byłam ie do konca pewna , bo świrek robi wrażenie gorsze jak MOna . wiec wszystko było w gotowości do odwrotu ....

Posted

jutro w schronie moge porobić wiekszosci lub wszystkim jesli ktos pomoże zdjecia :) wprawdzie nie jakiejs super jakości bo mi aparat ukradli, ale mam cyfrówke i daje rade jakos :P

Posted

agamika napisał(a):
eee.. no to ładnie , mnie to wilczyca na "śmierć " do Zety wysłała ? toż to ja bez znania dostałam " nakaz:"
wyprowadzania" (.......)

no, no ja "se" wypraszam :obrazic:żaden nakaz i nie bez znania, ja wiedziałam od początku że między tobą i zetą jest ta niewidzialna więź. A poza tym to co mówiłam Asior to było daaawno i do tej pory zetunia się zmieniła :evil_lol:

Posted

Asior, ale właśnie Diler juz jest dłużej w schronie . ;P ...

paoiii ja jutro bede , ;) jak wiesz i czekam na fooooty Hansiatka :P

wilczyco, nosz nakaz był w cudzysłowiu :P .. a tak wogóle to Darus ma wpisanego mixa asta ? bo ciekawam czy wizyta na niego obowiązuje ;)