paoiii Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Maksy']Czy ktoś widział ostatnio Arona, Axela albo Sonię ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/232913-SONIA-AST-przesz%C5%82a-piek%C5%82o-w-pseudoschronisku-a-teraz-bezpieczna-czeka-na-dom%21 Tu sa w miare aktualnie informacje na temat Soni itd Quote
Avaloth Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Możesz jeszcze dokleić informacje o Arborze: http://tablica.pl/oferta/arbor-cudowny-mlody-ast-szuka-domu-ID1K3wX.html#bc4113b3;r:4;s:102 Przy Kastro do psów- raczej tak, przy Kilerze- różnie, zależy od psa. I wątek Kila pod zdjęciem jakbyś mogła wrzucić :) W zasadzie teraz mogłabym jeszcze 1 psa z zewnętrznych wziąć, jak Szagi skończy kwarantannę to chętnie go przejmę ;) Quote
Noelle Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 w ostatnich dniach do domu poszedł Krzysio. ;) Quote
paoiii Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Zrobione :) Super że Krzysio nie nasiedział się bardzo długo. Dobrze Avaloth Szagiego, Noelle mówila o Zorce :) Mam nadzieje ze na reszte znajdą się chętni. Ja w zależnosci od tego jak ogarne czas tez moze na cos jednego się jeszcze zdecyduje. Jeszcze wkleję po 1 zdjecie psiaków z "profesjonalnej sesji": Kastro: Edi: Rocco: Aron: Sonia: Quote
wer95ka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ja z chęcią się jakimś zaopiekuje, w tej chwili mam tylko jednego pojedyńczego. Quote
Noelle Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 wer95ka napisał(a):Ja z chęcią się jakimś zaopiekuje, w tej chwili mam tylko jednego pojedyńczego. no bullowatych juz nie ma do opieki, ale na pewno zaraz jakies kundelki czy jakies w typie rasy psiaki pozchodzą z kwarantanny. Quote
bahlsa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Noelle napisał(a):no bullowatych juz nie ma do opieki, A kto zajmuje się Aronem, wychodzi z nim na spacery? Quote
Rumi. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 bahlsa napisał(a):A kto zajmuje się Aronem, wychodzi z nim na spacery? Ja z nim byłam kilka razy dopóki nie zaczęła zajmować się nim prawdopodobnie osoba co zajmowała się bullami w kłaju. nazwisko coś na Sz. ma spacery kilka razy w tyg ;) Quote
Noelle Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 tak, Aron ma regularne spacery, ta pani chyba go również szkoli. Quote
Noelle Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Weronika, no chyba że psy w typie Ca De Bou zaliczacie do bullowatych a nie molosów. :O chociaż to mi się wydaje dziwne, bo przeciez Sary i Coffeego nie było tu na wątku. Quote
paoiii Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Maksy napisał(a):A czy ktoś ma aktualne zdjęcia Axela ? Axel przebywa w hotelu na Łuzyckiej jak bylo gdzies wspominane. Aktualnie nie mamy jego zdjec stamtąd. Quote
bahlsa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Niesamowita zmiana Arona, prawda Maksy? Quote
paoiii Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Zapraszamy do pomocy!!! link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/389061944505942/?ref=notif¬if_t=plan_user_joined Quote
fioneczka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 pisałam na FB mam ankietę od rodziny z Gliwic, mają 7 letniego kundelka, szukają młodej astki do adopcji? macie jakąś łagodną sunię ? przejmiecie ode mnie Pana? rodzina wydaje się ok, Grzesiu od ARDNAS mógłby zrobić wizytę gdyby coś sunia musi akceptować inne zwierzęta Quote
Avaloth Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='fioneczka']pisałam na FB mam ankietę od rodziny z Gliwic, mają 7 letniego kundelka, szukają młodej astki do adopcji? macie jakąś łagodną sunię ? przejmiecie ode mnie Pana? rodzina wydaje się ok, Grzesiu od ARDNAS mógłby zrobić wizytę gdyby coś sunia musi akceptować inne zwierzęta[/QUOTE] Aktualnie chyba jedyną suką akceptującą inne psy jest Tajga, ale ona ma 5/6 lat, nie za dużo dla państwa? No i nie wiemy jak z Zorką, dopiero co skończyła kwarantannę. Quote
fioneczka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 zapytam no i szukam zdjęć dziewczynki ;) EDIT: już znalazłam :) ona sterylizowana? Quote
Maksy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='bahlsa']Niesamowita zmiana Arona, prawda Maksy?[/QUOTE] Widzę, że Aron ma dobre zdjęcie z drugiego profilu. Ważne, że żyje. Szkoda, że nie było chetnych na pomoc dla Arona, kiedy miał wyrok uśpienia i 3 dni czasu, na ratunek. Organizacje opiekujące się bulowatymi obiecywały mu miejsce w kojcu ewentualnie za 2 miesiące. Tylko jedna osoba zaoferowała Aronowi konkretną pomoc ratującą życie od zaraz. I Aron żyje. Schron w Krakowie przejął Arona od tej osoby : juz zaszczepionego ( wścieklizna i wirusówki ) oraz wykastrowanego. Zdjęcia Arona ze spacerów w poprzednim schronisku, zamieszczę w ramach rewanżu za te piękne foty, jak tylko je wydostane od jego poprzedniej opiekunki, bo je widziałem swego czasu, jak pokazano mi dokumentacje Arona, kiedy rozważałem jego adopcję. Ale te ostatnie fotki też niezłe:lol:. Cieszę się, że Aron żyje i dobrze wygląda, bo bardzo go polubiłem i gdybym nie adoptował wtedy innego psa, który kiedy podejmowałem decyzję o adopcji bardziej potrzebował domu, dzisiaj Aron byłby ze mną. Miedzy innymi dlatego bardzo mnie interesuje jego dalszy los. Szkoda, że nie może dzielić domu z innym psem. Pozdrawiam Quote
Avaloth Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Szagi jest na B5 z małym Dinem, Hetman też na ogólnych, w którymś z boksów Kamili (chyba, a jak nie to Anki, Klaudii i Weroniki), nie pamiętam gdzie, ale wiem że ze znajomymi psami. Większość bullków ma już kubraczki na zimę ;) Szaman w domu, Szado nigdzie nie widziałam? Ani tego psa w typie ca de bou. Quote
Monika89 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Sorki za offa Hejka Czy jest ktoś może kto by mógł by iść ze mną na wizytę PA jutro koło 12 w nowej hucie? (Ja za bardzo nie mam doświadczenia) Chodzi o tą sunie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/63156-Wspaniała-sunia-Paura-o-wielkim-psim-sercu-czeka-na-człowieka-za-kratami-już-6-rok[/URL] Quote
paoiii Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Mam dobre i złe wieści. Bohun i Szado w nowych domach. Niestety wczoraj dostałam wstrzasającą wiadomość, a dzis ja potwierdziłam. Rudolf jest za TM... (*) ciężko mi sie z tym pogodzic, tak wspanialy pies z którym zresztą zdążylam się związac.. W ostatnim czasie jego stan sie pogarszał, leki przestawały działać, a on wciąż nie mógł się wysikać.. Wczoraj stan był bardzo zły i nawet cewnikowanie nie pomagało...niestety Biegaj szczęślwy za TM, niech Cię juz nic nie boli.... Quote
Noelle Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 pies w typie Ca De Bou jest w sektorze T. Rudolfik :( (*) Quote
Recommended Posts