Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mail od Morysa :)

"[FONT=Arial]Witam serdecznie :)[/FONT]
Właśnie otrzymałem kilka nowych (nietuzinkowych) fotek Morysa.Otóż podczas mycia okien, moja teściowa wyszła z pokoju, aby wymienićwodę w misce. Po powrocie do pokoju o mało nie padła trupem. Okazałosię, że to co początkowo wyglądało na próbę samobójczą Morysabyłodozorowaniem podwórka przez psa przy minimalnym nakładzie sił (Morysjest, jak wiadomo leniem nie patentowanym:).Co dziwniejsze w tej sytuacji, nikogo poza teściową w mieszkaniu niebyło, więc nikt nie mógł pomóc psu wejść na taboret lub go tamwsadzić.Morys wykazał się nie spotykanym sprytem i wymyślił, że czemu mapatrzeć przez balkon, skoro z okna widać więcej. Zdjęcie wykonałateściowa nie wierząc w to co widzi.Podobno miny przechodniów były jeszcze ciekawsze, ponieważ ludzieprzystawali i podziwiali Morysa opalającego się w oknie na parapecie.Pozdrawiam serdecznie,nadal zadziwiany przez MorysaMichał"

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś będąc na spacerze spotkałam Dakote, teraz Diankę :)
Dziewczyna bardzo sie cieszyła :) Wygląda cudnie, zadbana i wesoła.
Udalo mi sie zrobić kilka zdjęć:

Posted

Oj takich ludzi WARTO klonować!!! :loveu:
Byłam dziś na wizycie poadopcyjnej u Kory po równym roku od adopcji.
Lalka ma najcudowniej pod słońcem, sama jej zazdroszcze :)
Nie ma co sie rozpisywać dodam zdjecia i filmy to sami ocenicie :)

A może tylko dodam, że własciciele myślą o braciszku dla Korki :D

tak Kora śpi:
[video=youtube;9xC2qGGRZNg]http://www.youtube.com/watch?v=9xC2qGGRZNg&feature=youtu.be[/video]

Wiecej na osobnym wątku Kory :) :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/203056-JU%C5%BB-W-DOMU%21-KORA-%C5%9Bliczna-astka-alergik/page7

Posted (edited)

I jeszcze jedna dobra wiadomość: DIABLO poszedł wczoraj do domu!!! :D

edit:

Dziś odbyło się pierwsze spotkania Kory z Rudolfem.
Było na prawdę bardzo przyzwoicie :)
Nawet momentami początku wspólnej zabawy :D

Takze zobaczymy co bedzie na kolejnych ale byłoby cudnie gdyby udało się z ta adopcją :)

Edited by paoiii
Posted

Spamuje spamuje, mam nadzieje ze moderatorom to nie będzie przeszkadzac, ale takich zdjec i wiesci aż grzech nie udostepnic :)

Mail od Donci :)

[FONT=Times New Roman]Udało mi się teraz coś zrobić i znalazłam jakieś z września. Pierwsze dwa są jakoś z września a kolejne z dzisiaj. Chociaż zdjęcie na posłaniu to ściema bo leży tylko na kanapie i w łóżku przykryta "od stóp do głów" ;)[/FONT][FONT=Times New Roman]Troszkę chyba jej się przytyło. Mój brat się śmieje i mówi na nią "Parówa". Ostatnio zrobiłam imprezę urodzinową, chwila nieuwagi a Doncia zjadła 2 paczki delicji!Oczywiście na co dzień nie dostaje takich specjalów ale trzeba mieć oczy wokół głowy.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nawet z moimi 2 psami, z których jeden musiał zostać na stałe u mamy,bo był u mnie - jakoś się dogaduje. Jak jest piłka to nic poza nią jej nie interesuje. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Do weterynarza chodzimy regularnie. Ostatnio musiałam podawać jej krople do uszu bo miała powiększone węzły chłonne ale teraz byłam ją szczepić na wscieklizne i wszystko jest ok.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wyślemy wkrótce jeszcze jakies zdjęcia.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ela[/FONT]

Posted

[FONT=times new roman]Witam, przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Sprawa pilna-piesek jest w typie Yorka i przebywa w schronisku i marznie:shake:. To dla niego duża szansa. Nie ma wątku, mam go na fb. Bardzo, bardzo proszę o pomoc. To jest na ul. Armii Krajowej. Jeżeli ktoś moze pomóc to proszę o kontakt na maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl, telefon: 508-063-271, lub pw. Prześlę link do psiaka, zdjęcia i opis. Bardzo proszę o pomoc!

[/FONT]

Posted

[quote name='Zofija'][FONT=times new roman]Witam, przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Sprawa pilna-piesek jest w typie Yorka i przebywa w schronisku i marznie:shake:. To dla niego duża szansa. Nie ma wątku, mam go na fb. Bardzo, bardzo proszę o pomoc. To jest na ul. Armii Krajowej. Jeżeli ktoś moze pomóc to proszę o kontakt na maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl, telefon: 508-063-271, lub pw. Prześlę link do psiaka, zdjęcia i opis. Bardzo proszę o pomoc!

[/FONT]
napisz w sprawie wizyty na Wątku Krakowskich Zwierzaków ;)

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]APELUJEMYO POMOC FINANSOWĄ DLA 8-LETNIEGO KRAWCA.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Zapaszam na wątek psiaka: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/198877-Krawcu-w-typie-amstaffa-prosi-o-pomoc-finansow%C4%85-by-utrzyma%C4%87-si%C4%99-w-hotelu!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/198877-Krawcu-w-typie-amstaffa-prosi-o-pomoc-finansową-by-utrzymać-się-w-hotelu![/URL]

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]PONIEWAŻ SYTUACJA FINANSOWA PSIAKA BARDZO SIĘ POGORSZYŁA PROSIMY O POMOC.LICZY SIĘ DLA NAS KAŻDY GROSZ. WSZYSTKIE PIENIĄŻKI W PEŁNI ZOSTANĄ PRZEZNACZONE NA UTRZYMANIE PSIAKA W HOTELU. W NAJGORSZYM WYPADKU CZEKA GO POWRÓT DO SCHRONISKA. [/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]
Wpłatyprosimy kierować tutaj:
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]TowarzystwoOpieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie[/COLOR]
[COLOR=#000000]62-510 Konin,ul. Gajowa 7a[/COLOR]
[COLOR=#000000]PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217[/COLOR]
[COLOR=#000000]zdopiskiem "dla Krawca".[/COLOR]

Posted

Bardzo dziękuję Noelle. Mam prośbę. Gdyby czegokolwiek potrzebowały, zawsze pomogę. Dobrze, że teraz jest ok. , ale piszę bo różnie bywa,bywają choroby itp. Gdyby była konieczna jakaś pomoc finansowa od której by zależało ich zdrowie to wpłacę odpowiednią kwotę nawet przez konto KTOZ - jeśli nie można bedzie inaczej.
Jeszcze raz dziękuje.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[FONT=Times New Roman]Zrobilam aktualizacje pierwszej strony.
Zdjecia nowych psiakow...

Szagi
[/FONT][FONT=Times New Roman]
[/FONT][FONT=Times New Roman]Hetman
[/FONT][FONT=Times New Roman]Tajson

[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Szado

[/FONT]

[FONT=Times New Roman]