Avaloth Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Maks wszystkie są w moim albumie, macie linka Quote
Noelle Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 pao, dopisz proszę, że Tajga do dzieci TAK (wychowała się z dziećmi), a do innych psów raczej tak (tam trzeba zmienić w opisie trochę, bo jest stary). z tego co mi wiadomo, Rumi. zostawiła Arona, więc chyba można ją od niego wykreślić, w ramach aktualizacji. Quote
Rumi. Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 z Aronem wychodzi 3-4 razy w tygodniu dziewczyna, więc jemu spacerów pod dostatkiem, a inne psiaki także musza wychodzić(taki Cyrus który wgl nie ma spacerów). Nie wychodzę już z nim, lecz rozmawiałam z paoiii, ma zostawić do mnie kontakt ponieważ do tamtej osoby nie mamy nawet numeru, ja mu zrobię ogłoszenia jak tylko się jakiś tekst skleci ;) Quote
Noelle Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Cyrus ma spacery z P. Krzysztofem z tego co widzialam ;) ale on potrzebuje przeciez behawiorysty, no tak aha, z Rokim wychodzi na stałe jedna wolontariuszka, która wcześniej brała na spacery Tajgę, ale dogadałyśmy się, że inne psiaki nie mają spacerów. aczkolwiek dziadziu teraz jest w szpitalu, ma spuchniętą łapkę i jest osłabiony :( Quote
Rumi. Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Z tego co mi wiadomo nikt z nim nie wychodzi, specjalnie się zapytałam bo widziałam jego zdjęcia... Tak mi powiedziano, dlatego się nim zajęłam... Nie biorę bullowatych na spacery, aby się z nimi pokazać w przeciwieństwie do niektórych :roll: Noelle przestań najeżdżać na mnie, ponieważ ten watek nie służy do wylewania swoich żalów. Quote
Noelle Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 nie żalów, a żali jeśli już, a to jest raczej zwykłe wyrażanie opinii, z tego co mi wiadomo, panuje wolność słowa. ;) czy Maks ma regularne spacery? Quote
paoiii Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Noelle napisał(a): czy Maks ma regularne spacery? Nie, bylam z nim raz bo nikt nie bral ani Maksa ani rokiego a mialam jednego dnia chwile wiecej. I drugi raz w sobote, ale tylko do zdjec. Quote
doddy Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 O zabraniu Rokiego na DT myślą Sylwia z Adrianem, którzy mają naszą Negrę. Musimy tylko sprawdzić jak psiaki się dogadają. Oby dziadkowi się udało. Quote
Noelle Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 byłoby super. jeśli Państwo przyjadą w weekend to pokażę im Rokiego i zapoznamy psiaki, oby wszystko było ok. chociaż 13 letni dziadek na pewno nic tamtej suczce nie zrobi, w Schronisku do psów podchodzących blisko nie wykazywał większego zainteresowania na spacerach, bo go trochę przetestowałyśmy z paoiii w sobotę. Quote
Avaloth Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Byłoby super! Roki z tego co zauważyłyśmy niedowidzi, dla takiego dziadeczka schronisko jest ostatnim miejscem w którym powinien być. Quote
doddy Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Negrowi byli dzisiaj :) Psiaki spoko na siebie zareagowały. Teraz czekamy na wizytę TOZ Kraków, kolejne spotkanie psiaków i mam nadzieję, że Roki trafi do naszej fundacji :) Fajny DT mu się szykuje. Quote
Noelle Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 super!!! ;) trzymam kciuki w takim razie, oby się staruszkowi udało!! Quote
Rumi. Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 doddy napisał(a):Negrowi byli dzisiaj :) Psiaki spoko na siebie zareagowały. Teraz czekamy na wizytę TOZ Kraków, kolejne spotkanie psiaków i mam nadzieję, że Roki trafi do naszej fundacji :) Fajny DT mu się szykuje. super! a nie dało się załatwić, iż była tam już wizyta i to dt wlaśnie waszej fundacji? może wizyta nie bylaby potrzebna, gdybyście porozmawiali z tozem ;) Quote
doddy Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Możemy pogadać, nie ma problemu. Akurat warunki w jakie dziadek trafi to my znamy :) Ale tak serio to spokojnie możemy się poddać procedurom. Prowadzi wszystko na miejscu Paoii, więc myślę że wie co robi. Najważniejszy w tym wszystkim dziadek. Noce coraz chłodniejsze, ale zimę ma szansę spędzić w ciepełku. Quote
Rumi. Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 doddy napisał(a):Możemy pogadać, nie ma problemu. Akurat warunki w jakie dziadek trafi to my znamy :) Ale tak serio to spokojnie możemy się poddać procedurom. Prowadzi wszystko na miejscu Paoii, więc myślę że wie co robi. Najważniejszy w tym wszystkim dziadek. Noce coraz chłodniejsze, ale zimę ma szansę spędzić w ciepełku. podejrzewam, że procedury to dla Was pestka, tylko właśnie to o czym mówisz w nocy są już minusowe temperatury a on w gołej budzie... Jak paoiii załatwia to myślę że wizyta będzie ekspresowa, lecz jakby co mówię iż jest opcja zadzwonienia i dogadania się w takiej sytuacji ;) Quote
andzia69 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 doddy napisał(a):O zabraniu Rokiego na DT myślą Sylwia z Adrianem, którzy mają naszą Negrę. Musimy tylko sprawdzić jak psiaki się dogadają. Oby dziadkowi się udało. super, że pańciostwo Negruni chcą dać dt dziadziowi:)!;) ja chyba naszego Sizela muszę postarzeć, to może ktoś się nad nim zlituje...:( Quote
doddy Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kiedyś wszyscy odmładzali psy, dzisiaj postarzać chcą. No świat wariuje :) Quote
Noelle Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 a ja się pochwalę moim Heksowym dzieckiem z hoteliku :) : Quote
paoiii Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Na kwarantannie 2 asty biało brązowa suczka i czarny przeslodki samiec. Do domu poszedł Roki, nie byl to zaden z domów z którymi mam kontakt. Będe dopytywac w poniedzialek do kogo trafił :) i oto Awgan z domku: Quote
Noelle Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Gruba Sara Ca De Bou z domku: jak widać zjada inne psy w całości, jak o niej mówiono ;) Quote
paoiii Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 jest słoń morski :loveu: i jest jeszcze troche awgana: Quote
Avaloth Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jaka cudna Gruba! :D Kastro ma częstsze spacery, umie siadać, bardziej ciągnie, i jeszcze bardziej niż na początku nie podoba mu się kaganiec. Nie wiem czy większe są plusy czy minusy, tak czy siak nie mam na to wpływu :P Kiler jest najbardziejsupercudowny na świecie, coraz ładniej zostaje w siadzie i robi obrót. I wciąż zmusza mnie do skakania przez przeszkody a sam omija je bokiem... :evil_lol: Quote
Recommended Posts