Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pao, dopisz proszę, że Tajga do dzieci TAK (wychowała się z dziećmi), a do innych psów raczej tak (tam trzeba zmienić w opisie trochę, bo jest stary). z tego co mi wiadomo, Rumi. zostawiła Arona, więc chyba można ją od niego wykreślić, w ramach aktualizacji.

Posted

z Aronem wychodzi 3-4 razy w tygodniu dziewczyna, więc jemu spacerów pod dostatkiem, a inne psiaki także musza wychodzić(taki Cyrus który wgl nie ma spacerów). Nie wychodzę już z nim, lecz rozmawiałam z paoiii, ma zostawić do mnie kontakt ponieważ do tamtej osoby nie mamy nawet numeru, ja mu zrobię ogłoszenia jak tylko się jakiś tekst skleci ;)

Posted

Cyrus ma spacery z P. Krzysztofem z tego co widzialam ;) ale on potrzebuje przeciez behawiorysty, no tak

aha, z Rokim wychodzi na stałe jedna wolontariuszka, która wcześniej brała na spacery Tajgę, ale dogadałyśmy się, że inne psiaki nie mają spacerów. aczkolwiek dziadziu teraz jest w szpitalu, ma spuchniętą łapkę i jest osłabiony :(

Posted

Z tego co mi wiadomo nikt z nim nie wychodzi, specjalnie się zapytałam bo widziałam jego zdjęcia... Tak mi powiedziano, dlatego się nim zajęłam... Nie biorę bullowatych na spacery, aby się z nimi pokazać w przeciwieństwie do niektórych :roll:

Noelle przestań najeżdżać na mnie, ponieważ ten watek nie służy do wylewania swoich żalów.

Posted

nie żalów, a żali jeśli już, a to jest raczej zwykłe wyrażanie opinii, z tego co mi wiadomo, panuje wolność słowa. ;)

czy Maks ma regularne spacery?

Posted

Noelle napisał(a):

czy Maks ma regularne spacery?

Nie, bylam z nim raz bo nikt nie bral ani Maksa ani rokiego a mialam jednego dnia chwile wiecej.
I drugi raz w sobote, ale tylko do zdjec.

Posted

O zabraniu Rokiego na DT myślą Sylwia z Adrianem, którzy mają naszą Negrę. Musimy tylko sprawdzić jak psiaki się dogadają. Oby dziadkowi się udało.

Posted

byłoby super.
jeśli Państwo przyjadą w weekend to pokażę im Rokiego i zapoznamy psiaki, oby wszystko było ok. chociaż 13 letni dziadek na pewno nic tamtej suczce nie zrobi, w Schronisku do psów podchodzących blisko nie wykazywał większego zainteresowania na spacerach, bo go trochę przetestowałyśmy z paoiii w sobotę.

Posted

Negrowi byli dzisiaj :) Psiaki spoko na siebie zareagowały. Teraz czekamy na wizytę TOZ Kraków, kolejne spotkanie psiaków i mam nadzieję, że Roki trafi do naszej fundacji :) Fajny DT mu się szykuje.

Posted

doddy napisał(a):
Negrowi byli dzisiaj :) Psiaki spoko na siebie zareagowały. Teraz czekamy na wizytę TOZ Kraków, kolejne spotkanie psiaków i mam nadzieję, że Roki trafi do naszej fundacji :) Fajny DT mu się szykuje.

super! a nie dało się załatwić, iż była tam już wizyta i to dt wlaśnie waszej fundacji? może wizyta nie bylaby potrzebna, gdybyście porozmawiali z tozem ;)

Posted

Możemy pogadać, nie ma problemu. Akurat warunki w jakie dziadek trafi to my znamy :) Ale tak serio to spokojnie możemy się poddać procedurom. Prowadzi wszystko na miejscu Paoii, więc myślę że wie co robi.
Najważniejszy w tym wszystkim dziadek. Noce coraz chłodniejsze, ale zimę ma szansę spędzić w ciepełku.

Posted

doddy napisał(a):
Możemy pogadać, nie ma problemu. Akurat warunki w jakie dziadek trafi to my znamy :) Ale tak serio to spokojnie możemy się poddać procedurom. Prowadzi wszystko na miejscu Paoii, więc myślę że wie co robi.
Najważniejszy w tym wszystkim dziadek. Noce coraz chłodniejsze, ale zimę ma szansę spędzić w ciepełku.

podejrzewam, że procedury to dla Was pestka, tylko właśnie to o czym mówisz w nocy są już minusowe temperatury a on w gołej budzie...
Jak paoiii załatwia to myślę że wizyta będzie ekspresowa, lecz jakby co mówię iż jest opcja zadzwonienia i dogadania się w takiej sytuacji ;)

Posted

doddy napisał(a):
O zabraniu Rokiego na DT myślą Sylwia z Adrianem, którzy mają naszą Negrę. Musimy tylko sprawdzić jak psiaki się dogadają. Oby dziadkowi się udało.

super, że pańciostwo Negruni chcą dać dt dziadziowi:)!;) ja chyba naszego Sizela muszę postarzeć, to może ktoś się nad nim zlituje...:(

• 2 weeks later...
Posted

Na kwarantannie 2 asty biało brązowa suczka i czarny przeslodki samiec.

Do domu poszedł Roki, nie byl to zaden z domów z którymi mam kontakt. Będe dopytywac w poniedzialek do kogo trafił :)

i oto Awgan z domku:

Posted

Jaka cudna Gruba! :D

Kastro ma częstsze spacery, umie siadać, bardziej ciągnie, i jeszcze bardziej niż na początku nie podoba mu się kaganiec. Nie wiem czy większe są plusy czy minusy, tak czy siak nie mam na to wpływu :P
Kiler jest najbardziejsupercudowny na świecie, coraz ładniej zostaje w siadzie i robi obrót. I wciąż zmusza mnie do skakania przez przeszkody a sam omija je bokiem... :evil_lol: