Noelle Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Krecik być może pojedzie do domu, jutro ludzie chyba przyjadą go poznać. trzymajcie kciuki za młodego, bo biedak siedzi w schronie od szczeniaka :( Quote
paoiii Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 natalek napisał(a):Krecik być może pojedzie do domu, jutro ludzie chyba przyjadą go poznać. trzymajcie kciuki za młodego, bo biedak siedzi w schronie od szczeniaka :( Trzymam kciuki za młodego! A wiesz coś więcej?? Co to za ludzie, z ogłoszenia? Quote
paoiii Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 No i dobra wiadomość na wieczór, mała Iga zostaje u kkanarekk tak więc DT zmienia się w DS :) Z radością przenosze ją do "Już w domu" :loveu: Quote
Avaloth Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 paoiii napisał(a):No i dobra wiadomość na wieczór, mała Iga zostaje u kkanarekk tak więc DT zmienia się w DS :) Z radością przenosze ją do "Już w domu" :loveu: Haha można się było tego spodziewać :D Super że mała zostaje. I trzymam kciuki żeby dla Krecika to był w końcu ten dom ;) Quote
Noelle Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Krecik na dniach pojedzie do nowego domu :) będzie miał do dyspozycji ogród, ale oczywiście spać będzie w domu na kanapie :D Quote
paoiii Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 natalek napisał(a):Krecik na dniach pojedzie do nowego domu :) będzie miał do dyspozycji ogród, ale oczywiście spać będzie w domu na kanapie :D Super wieści :) Mam nadzieje, że najbliższe dni będą szczesliwe dla kilku psiaków. Z tego co widzę szansę na dom ma Dakota, Krecik, Max oraz jak wszystko dobrze pójdzie Pepi :) Ale nie zapeszam :oops: Quote
Noelle Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 paoiii napisał(a):oraz jak wszystko dobrze pójdzie Pepi :) cudnie!! :) trzymam kciuki baaaaaaaaardzo mocno, bo biedny psiur już trochę czasu czeka... :( Quote
paoiii Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Dziś przez przypadek byłam na wizycie poadopcyjnej u Nerusia :loveu: Wszystko u niego w porządku, własciciele zachwyceni, niczego mu nie brakuje, jest w dobrej formie :) tu jedno mega niewyraźne zdjecie, ale umówilam sie z Panią za jakis czas ze przyjde z aparatem :) Z dobrych info dziś chyba do domu pojechał Max :) (napisałam do Pana, czekam na odp). Quote
paoiii Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 No i 19 grudnia 2011r mineły 2 lata odkąd agaga21 adoptowała z krk schroniska Etne :loveu: tak się o niej wypowiada w tą rocznicę :) : "dziś moje kochane cudowności obchodzić będzie "urodziny" czyli dziś mijają dokładnie 2 lata odkąd mój wspaniały i idealny :loveu:etnusiek:loveu: jest z nami! adopcja etny była najlepszą decyzją. kocham z całych sił tą moją krówcię wiecznie zagluconą" "trochę wspomnień etna w krakowskim schronisku. jak ją zobaczyłam to wpadłam po uszy." a tu już w domu: I najnowsze zdjęcia :loveu: Oby więcej TAKICH adopcji!!! :loveu: Quote
Noelle Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 cuuudne wieści o Maxie :multi: mam nadzieję, że szybko również do nowych domów pójdą Krecik, Dakota i Kiara. :kciuki: no i wszystkie pozostałe oczywiście też!! Quote
paoiii Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 No i odpisał :D "Własnie wrocilismy z 1,5 h spaceru - fantastyczny piesek (opanowany w stosunku do innych piesków i przekochany w kontaktach z ludzmi). Jutro pierwsze spotkanie z Amanem - dam znac, jesli chcesz, jak wypadło :) Dziekuje i pozdrawiam!" Czyli Max oficjalnie w domu! :loveu: Quote
agaga21 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 paoiii napisał(a):No i 19 grudnia 2011r mineły 2 lata odkąd agaga21 adoptowała z krk schroniska Etne :loveu: codziennie jestem wdzięczna losowi, że wybrałam właśnie etnę, jest wspaniała, mądra, cudowna i bardzo ją kochamy :) w ogóle to wszyscy się dziwią, że mamy psa z tak daleka Quote
paoiii Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 agaga21 napisał(a):codziennie jestem wdzięczna losowi, że wybrałam właśnie etnę, jest wspaniała, mądra, cudowna i bardzo ją kochamy :) w ogóle to wszyscy się dziwią, że mamy psa z tak daleka Nie ważne z jak daleka. Jak widać swój znalazł swojego pomimo kilometrów :D :loveu: Quote
paoiii Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Fobek z hotelu tydzien temu :) Dzis do domu pojechała Dakota z tego co wiem :loveu: natale pewnie npisze wiecej Quote
sasha Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 te oczy z tęsknoty ma takie wielkie...czy Fobcio lubi psie przysmaki? Quote
paoiii Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 sasha napisał(a):te oczy z tęsknoty ma takie wielkie...czy Fobcio lubi psie przysmaki? Witaj sasha :) On lubi wszystko co do jedzenia z tego co kachul mi mówila i widzialam :D Quote
Noelle Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dakota (a właściwie teraz Diana) pojechała dziś do cudnego domku. :loveu: została huciarą tak jak i Pako, Disel, Nero, Kora i Tayron. :evil_lol: Sunia była trochę zestresowana, ale zachowywała się świetnie w kolejce do weta, i w samym gabinecie też, pomimo, że w tym samym pomieszczeniu leżał pod kroplówką pies- zignorowała go całkowicie. do auta wskoczyła sama i genialnie się zachowywała, wszystkim rozdawała buziaki. :loveu: tylko koniecznie chciała przejść na przednie siedzenie. :evil_lol: mam nadzieję, że w domu nic nie wykombinuje! jeszcze dziś czeka na nią pyszne, gotowane jedzonko. aaaaale będzie miala cuuudnie :loveu: oby tylko nie zeżarła królika!! :diabloti: niestety zdjęć nie posiadam, ale już dostałam zaproszenie do nich, więc jeszcze będę miała okazję Wam pokazać. :D Quote
sasha Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 paoiii,a na kogo wysłać przysmaki dla niego...choć tyle mogę dla niego zrobić,chwilka przyjemności... Quote
paoiii Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 sasha napisał(a):paoiii,a na kogo wysłać przysmaki dla niego...choć tyle mogę dla niego zrobić,chwilka przyjemności... Wprawdzie kachul się nim zajmuje, ale możesz wysłać do mnie (zaraz wysle adres na pw) to będe miała motywację żeby odwiedzić Fobka :) Quote
Noelle Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dakota już wykąpana, wprawdzie w schronie zawsze mówią, że dopiero po ok. 2 tyg. Państwo nie chceli jej zbytnio stresować, więc chcieli sunię gąbką przetrzeć tylko, ale nalali trochę wody do wanny i... cóż mieli zrobić, jak Dakota sama do niej wskoczyła hahaha :loveu: obecnie wykąpana i wysuszona leży na kanapie :loveu: i wklejam niektóre zdjęcia, jakie właśnie dostałam. taaaaaaaaak mi dobrze :loveu: : buziak :) nareeszcie Dakota grzeje doopkę w domu :D : Quote
Avaloth Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ale świetnie!:multi: Powodzenia Dakoci w domku:loveu: ale w mojej obroży wyglądała lepiej :diabloti: Quote
Noelle Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Avaloth napisał(a):ale w mojej obroży wyglądała lepiej :diabloti: hahah nie powiem, że nie :D Dakota ma na razie obrożę zapożyczoną po ich poprzedniej suni, Tinie. państwo mają również mój kaganiec, także pojadę na wizytę czy tego chcę czy nie :D a że to w hucie, to zabieram paoiii- porobi zdjęcia mam nadzieję :) Quote
Noelle Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ALE JAJA :evil_lol: Diana pokochała królika!! nie wykazuje żadnej agresji, ba, cały czas liże go po pysku!!! :loveu: szok. szok. szok. moja kochana, mądra psica :loveu: Quote
paoiii Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 natalek napisał(a):ALE JAJA :evil_lol: Diana pokochała królika!! nie wykazuje żadnej agresji, ba, cały czas liże go po pysku!!! :loveu: szok. szok. szok. moja kochana, mądra psica :loveu: Mądre suczysko, wie ze bedzie tam miała dobrze to się dziewczyna zachowuje! :) :loveu: Quote
Kłapoucha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 przepraszam za offa,ale moze jakiemus psu to pomoze... jeśli ktoś chciałby plakat "reklamujący"adopcje psa,zapraszam na bazarek plakatowy: http://www.dogomania.pl/threads/220617-Bazarek-plakatowy-na-spłatę-dalszej-diagnostyki-Daszy. Quote
Recommended Posts