Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
w razie cuś w hotelu mamy kilkumiesięcznego amstafa wyrzuconego w wieliczce.....

w tym tyg prawdopodobnie bede w hotelu to postaram się porobic zdjecia :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W schronisku mamy też takie cudeńko!

Iga to 5 miesięczna sunia w typie amstaffa. To typowy szczeniak. Jest wesoła i skora do zabawy. W schronisku jest od listopada 2011r. Została znaleziona.
Czeka na odpowiedzialny dom. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy, wizyta przed adopcyjna jak i zobowiązanie się do sterylizacji suczki w odpowiednim wieku.
Schronisko to nie miejsce dla takiej iskierki. Szuka DT/DS!
Kontakt: ka_paulina@o2.pl 509508074

Posted

[video=youtube;hkpTcdZWOVo]http://www.youtube.com/watch?v=hkpTcdZWOVo[/video]

A tu filmik ze wspólnego spacerku naszych dwóch astów wyadoptowanych do wspaniałych domków.
W roli głównej Prima i Red :)
Miłego oglądania :)

Posted

Paczuszka dla Tory dotarła dziś cała i zdrowa :)
Baaaardzo w jej imieniu dziękuje!
I teraz tak, w czwartek będe więc prawdopodobnie oprzyrządzenie spacerowe wypróbuje :)
Co do kości to dopytam się wetów naszych, bo Tora to alergiczka.
I jest jeszcze sprawa pięknego kubraka, Tora na ten moment i pewnie całą zimę spędzi w izolatkach. Tam jest ciepło, mieszka w budynku więc go nie potrzebuje.
W związku z tym zapytałam "sponsorów" czy zgadzają się aby przynajmniej na razie miał go inny ast.

Posted

Zdjęcia Zbycha super, minki ma chłopak genialne :loveu:

Iga jest cudna, taka kluska kochana, ja nie wiem co ona jeszcze w schronisku robi. Ale ja i tak się zakochałam w mini-haszczku, cudo :loveu:

Jej, super te rzeczy dla Tory, mam nadzieję że z kości będzie mogła skorzystać :)

Posted

Dzisiaj byliśmy z Kiarą i Heksem na wspólnym spacerze (oczywiście za pozwoleniem i oboje byli w kagańcu). Psy były przeszczęśliwe, szalały na wybiegu jak nie wiem co. spacer można zaliczyć do udanych, a nawet bardzo :D
Wrzucam kilka zdjęć ze spaceru i przepraszam za jakość, ale zdj robione telefonem..

tak się cudnie bawimy:

poznajemy się bliżej:

oboje umiemy pięknie siadać na komendę :D :

Posted

Cudne zdjęciaaa! :loveu: Niech sie socjalizują.

A ja dziś byłam u naszych bullowatych w hotelu :

Cudny dziadzio Fobek :loveu:

Przemiła Kora:

Rozkoszna ropucha Axel :loveu:

No i kochany Pigulec szalony :D

Posted

Swietnie, założyły im nawet kagańce takie same i rozróżniaj tu psy :D Dobrze że Kiara ma tą swoją indiańską obroże na stałe, bo bym w ogóle nie wiedziała który to który :eviltong: super że się mogły razem pobawić, dobrze im to zrobi ;)

Posted

Z jakiej hodowli jest Axel? I czy szukał domu pół roku temu?
O hodowlę pytam w aspekcie takim, czy hodowla zaangażowała się w jego sprawę? Tj. chciała go zabrać, dorzuca się np. do hotelu itp.

Posted

Cudne Tayronisko :loveu:

Dostalam sms ze u Kory wszystko w porządku.

Byłam dziś z Torą na spacerze za pozwoleniem wetów. Sunia ma się bardzo dobrze, wygląda o niebo lepiej :)

No i mała Iga pojechała dziś do DT :)

A tu jeszcze na spacerku:

z kolegą z boksu:

A no i info od agamiki o Kazanku z forum niebieskiego:
[quote name='"agamika"']I si epochorał maleńki , najpierw stracił humor i zamiast witać mnie podskokami źrebięcymi, to tylko spoglądał z budy tylko, na drugi dzień stracił apetyt, .. no i okazało się ze gardziołko bardzo chore . u Pani wet baaardzo grzeczny, na widok igły spochmurniala mu mina (strzykawki ak powszechnie wiadomo są bardzo groźne) , ale wszystko pozwolił zrobić - gardziołko pokazał też ładnie . no i poszedł 'synuś' na izolatki, coby w cieple posiedzieć... oglądała go ostatnio jedna Pani, ale chyba je nie zachwycił :(

Posted

Dostałam dziś maila od własciciela Nacji i Amfiego :)

[quote=]Pare zdjęć jessi i amfiego. Jakosc slaba bo z telefonu, nie posiadam innego aparatu.
Potrafia przeciagac sobie jakas zabawke godzinami a smiechu przy tym jest czasem duzo :)
No a pozniej tak odpoczywaja po zabawie jak na tych zdjęciach :)

pzdr,

marcin

I dwa cielaki! :loveu:

Posted

Jeszcze sama troche pospamuje ten nasz wątek. Dostałam kilka zdjęc Maksa od p.Uli min ze szkolenia.

i taaaaaaaaaaaaaki buziak dla panci!!! :loveu:

Posted

Szukam kogoś sensownego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie (Wały Wiślane, albo Bulwary Wiślane). Możecie kogoś polecić? Chodzi o domek dla amstaffki.

Posted

doddy napisał(a):
Szukam kogoś sensownego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie (Wały Wiślane, albo Bulwary Wiślane). Możecie kogoś polecić? Chodzi o domek dla amstaffki.

A o jakiego konkretnie psa chodzi? Wysłałam PW

Posted

natalek napisał(a):
doddy, napisz do Foksia i Dżekuś :)

dla bulowatego wizytę powinna robić osoba mające jakiekolwiek pojęcie o rasie , dlatego polecam agamikę albo paoli ;)