Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, nie ma Śmiałego, Tayrona i dwóch rudych z P i R.
Jak i tak będę mieć w piątek aparat to mogę się przejść i podesłać zdjęcia, a najwyżej jak coś przeoczę to Paulina uzupełni ;)

Posted

Dziweczyny ostatnio jak byłam to tak zrobiłam, wprawdzie są zdj przez kraty ale zawsze coś i naliczyłam koło 30 jak nie więcej. Tylko, że nie chcę dawać psów których totalnie nie znam...

Posted

Możlwie ze w najblizszym czasie wiki pojedzie do domu. Aczkowiek chyba niestety nie do Magdy i jej dobka, z którą była na spacerku ostatnio lecz do jakiś państwa. Dziś do mnie dzownił Pan mówił ze ją widział i zapisał się na wizytę, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

a ja mam info od p. Zuli, ze Tayron robi baaardzo duze postepy i jest juz super!! jestem z niego dumna :D niestety chlopak sie teraz rozchorowal i jest na izolatkach.

Posted

andzia69 napisał(a):
czy ktoś z was pamięta pitusia Dilera? był adoptowany jesienią 2010 r z krakowskiego schronu

ponoć adoptowany zaginął nowym właścicielom. piękny pies...

Posted

andzia69 napisał(a):
czy ktoś z was pamięta pitusia Dilera? był adoptowany jesienią 2010 r z krakowskiego schronu

chodzi o Dilera tego co miał alergię???

Posted

Asior napisał(a):
chodzi o Dilera tego co miał alergię???

dokładnie:p właśnie jest z panciostwem u mnie:lol: cud miód i orzeszki chłopak:loveu: dalej alergik niestety:-( ale czuje się rewelacyjnie i panstwo bardzo o niego dbają:p a jaki grzeczny!...nie to co moje niewychowane burki:angryy:

Posted

Mam sporo zdjęć Lady, postaram się wieczorem je wrzucić. Jest fajna i kochana, trzeba ją zacząć ogłaszać.

Wczoraj wysłałam smsa do ludzi od Brauna ale mi nie odpisali..

Posted

Przepraszam za offa:smile:
Serdecznie zapraszam na wątek Azyra
który potrzebuje deklaracji by mógł
mieć lepsze życie i zostać oddany do adopcji!
Nie bądź obojętny pomóż mu!

Posted

Scoti jest fantastycznym psem :loveu: a Duduś to już w ogóle :D

jak spotkacie nowych wolontariuszy, którzy wychodzą z jakimiś psami z bud, w tym z bullowatymi to przypomnijcie im, żeby najpierw o nie pytały opiekuna, bo dziś też doszło do lekko nieciekawej sytuacji przez nieodpowiedzialność wolontariuszki, a takie zdarzenia wpływają na niekorzyść nas wszystkich. każdemu może się zdarzyć błąd, wiadomo, ale im więcej takich pojedynczych i to rażących błędów, tym gorzej dla wszystkich wolontariuszy...

Posted

Asior, jak potrzebujesz "smutne oczy przez kraty," to ja też paroma zdjęciami służę w dobrej rozdzielczości. A Scoti rzeczywiście kochany psiak i, co dość wyjątkowe u azylowych bullowatych, zgadza się z innymi psami; z trzema kolegami z boksu ładnie się dogaduje.

Posted

ooo świetnie.. potrzebuje bo dość dobrych jakościowo mi brakuje, a potrzebuje np na takie okazje jak plakat koncertowy (tegoroczny np był też z psiakami krakowskimi przeze mnie robiony), lub np na nasze ulotki KTOZ-owskie