Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie gdyby nie te oczy to też bym nie poznała, na wszystkich tych zdjęciach wygląda jak oszołom, a w boksie zawsze taka spokojna ;)
Zastanawiałam się czy ktoś z nią wychodzi, ale widocznie tak. A wiecie czy Lady z L ktoś wyprowadza? Bo teraz jak Brauniś mi odpadł mogłaby jednego, albo nawet dwa z zewnętrznych wziąć na stałe wyprowadzanie.

Posted

No właśnie nikt z nią nie wychodzi, chodziła na szkolenie i skończyła... Miałam się o nią pytać P.Uli i opiekunki boksów, lecz jeśli chcesz z nią wychodzić to daję Ci wolną rękę, ty się pytaj :)

Posted

Saba była na szkoleniu??? I jak widać wychodzi skoro ma zdjęcia. Wnioskuje ze była z nią agamika, ona wychodzi z wieloma psami.

Posted

greatmadwomen napisał(a):
nie nie mówię o Lady :) ona chodziła na szkolenie ale odkąd skończyła to nikt z nią nie wychodzi

aaa i wszystko jasne, to jest dowód na to jak łatwo mozna o nieporozumienie na forum
Co do Lady to fakt aktualnie chyba nikt z nią nie chodzi

Posted

Zapytam, jeszcze o psa z boksu R7 chciałam, taka chudzina śmieszna, jakby się dało z nim wychodzić to bym go wzięła. O Amfim jeszcze myślałam, ale po tej aferze z pogryzieniem wolę nie, nie lubię tego zamieszania z kagańcami i jak patrzą na Ciebie jak na przestępce jak wychodzisz z jakimkolwiek bullowatym.

Posted

Newsy od Diselka na jego wątku :) zresztą same cudne!

Byłam dziś w schronisku, obeszłam klatki zewn i naliczyłam ponad 30 bullowatych... + 1 na ogólnych, szczeniak (w nd dodam zdjęcia)

Kora była dziś dość długo na spacerze. Jest przekochana, taki przytulak!!!

Dostałam też wiadomość, że u Nero jak narazie wszystko w porządku.

Posted

U Nero wszystko w porządku.

Korcia

Takiego mamy jeszcze przepięknego młodzieńca, jutro jak jeszcze jest dowiem się o nim czegoś wicej.

Posted

ten młodzieniec, z którym byłam dziś (i całym boksem) to moja miłość od pierwszego wejrzenia, odkąd był jeszcze na izolatkach :loveu: to taka druga Szeri, w wydaniu męskim. :D

Lady w ogóle nie wychodzi, więc Anka się za nią zabrała. chciała ze mną na zmianę, ale w sumie nie wiem, bo szczerze mówiąc, nie lubię wyprowadzać na zmianę... bo każdy uczy na swój sposób, a pies by miał zamieszanie w głowie... a szkoda, taka cudna jest..

Posted

Phi, a ja się chciałam o Lady pytać :D to nic, zapytam o tego gada z R7, a jak nie to pójdę do kogoś żeby mi coś wybrał xd
Następnym razem też chce być przy wyprowadzaniu G3, proszę ^^

Posted

A, nigdy się nie nauczę w pełni numeracji. Jak ma spacery i tak to wolę poszukać czegoś innego ;) Może coś się dla mnie znajdzie, tym bardziej że na Nkach i kwarantannie w środku sporo nowych, dużych psów, w tym parę bullopodobnych.

Posted

mozemy wyprowadzać razem/na zmianę, tam jest wyżełek moj ukochany, którego chcę wyprowadzać, a przeciez nie wezme na spacer jednego psa z boksu...

Posted

aha, maluch ast z h3 to Scoti, ma 8 miesięcy.

a jego koledzy z boksu:
*wyżeł ma na imię Duduś i ma 9 lat
*puchaty onkowaty to Brunon, 2 lata
*mniejszy onkowaty - Wacław, 4 lata

zdjęcie Scotiego od abero:

Posted

Na R jest nowy ast, biało-brązowy, ładny taki, na pewno dorosły, ja bym mu min. 4 lata dała, ale mogę się mylić. W piątek będę mieć aparat w schronisku więc postaram się przez kraty chociaż go cyknąć. A na Nkach jest jeden albo dwa kolejne nowe astowate..

Posted

hihi jeśli się nie mylę to Śmiałego z Z tez tu nie ma :) Paulina jesli będziesz mieć chwile to fajnie by było się przejść przez schron z aparatem i znowu bullowate uzupełnić