Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na H8 jest rudy bullowaty (?) chłopak. Wychodzi z nową wolontariuszką, ale ona chyba nie będzie go ogłaszać. Może do niego zajrzycie?

Posted

To nie jest raczej bullowaty... On jest taki hmmmm.... nie wiem jak go opisać nawet :D Był adoptowany jako szczeniak, oddany po 1,5 roku bo właścicielka sobie nie radziła, bardzo żywiołowy :)

Posted

Strasznie żywiołowy. Niestety gryzie się z taki rudym. Tzn. rudy go podgryza próbując uspokoić a ten oddaje.
Tam jest też taki ogromniasty stary pies i kundelek który straszliwie nakręca się na patyki, zabawki - wszystko co lata :)

Posted

oba są rude :D jedne taki bardziej smuklejszy, to o tym chyba piszesz, a drugi grubszy :D ten owczarkowaty to Devon, pies trafił w strasznym stanie do schronu, teraz wygląda o niebo lepiej, jest bardzo fajny, lecz gryzie kamienie...

Posted

No tak, duży ma fazę na kamienie.
Jest jeden rudy wariat, według mnie bullowaty (ale ja się nie znam) i drugi grubszy,rudy chyba z białym krawatem. Oraz duży Devon ( już się w nim zakochałam :)) i taki bury jakiś nakręcony na patyki itp.

Posted

Ten boks był w czwartek na spacerze, a inne psy czekają ...
Był ktoś był dzisiaj z A2?
Chciałam odczekać tak tydzień, żeby się wyklarowało czy ktoś z dziewczynami chodzi na spacery, bo mówiłaś że ktoś w zeszłym tygodniu miał A2 i nie chcę dublować.
Sunia jest w schronisku....

Posted

ale ci wolontariusze powiedzieli, że wychodzą z tym boksem regularnie. :)
okazało się, że z a2 były na spacerze tylko Eufrozyna i Taleja, reszta nie. nikt z nimi nie wychodzi, odkąd powiesili ten plan, nikt nie był z nimi.

Posted

Była tam taka młoda, szczupła dziewczyna z kucykiem?
Ona przychodzi do schr sama, ale mówiła że zawsze kogoś prosi o pomoc bo sama nie daje rady.

Posted

Nie, tą dziewczyna jest zazwyczaj z chłopakiem, już od jakiegoś czasu z tym boksem wychodzą ... ale wydaje mi sie że tylko oni wychodza z tym boksem

Posted

greatmadwomen,
czy nie masz nic przeciw temu żebym podała link do zdjęć Lolka w jego wątku na stronie forum adopcyjnego bullterierów i forum fundacji SOS Bullterier? Zdjęcia super, a Lolek prezentuje się na nich świetnie. W jego wątku mało się dzieje a trzeba przypominać o Białasku.

Posted

jovana napisał(a):
greatmadwomen,
czy nie masz nic przeciw temu żebym podała link do zdjęć Lolka w jego wątku na stronie forum adopcyjnego bullterierów i forum fundacji SOS Bullterier? Zdjęcia super, a Lolek prezentuje się na nich świetnie. W jego wątku mało się dzieje a trzeba przypominać o Białasku.

jasne że nie mam nic przeciwko, mam zamiar się tam zalogować i trochę poopowiadać, ale to dopiero gdy go poznam lepiej :)

Posted

przyszłam trochę pomęczyć nowymi wiadomościami z domu Szeri. :D biegunka była spowodowana infekcją, ale już jest wszystko ok. zapalenia pęcherza na szczęście nie ma. nowi właściciele sukces odnieśli również ucząc ją załatwiania się na polu, teraz rzadko zdarzają się jej wpadki. bardzo ciągnęła na smyczy, a więc zakupili jej szelki, które okazały się strzałem w dziesiątkę, dziewczynka nauczyła się nawet komendy "równaj" :loveu:
mam nadzieję, że się nie obrazicie, jak wstawię kilka zdjęć :roll: dostałam ich chyba z 50, wybrałam najsłodsze:

Szerinka śpi w łóżku :loveu:

zdjęcia spacerkowe:

Szeri zdobywca:

i kołami do góry :loveu:

Posted

[quote name='Ola164']
Jak to dobrze że ją już ktoś zabrał :diabloti:
:evil_lol::evil_lol:

Super się Szerince trafiło, a i psy od niej z boksu mają lepiej :loveu::diabloti:
btw Ola, może napiszesz do ludzi od 'naszej ulubienicy' jak się sprawuje ? :evil_lol:

Brauniś był na spacerze, poza tym że ma mnie w dupie i nie chce siadać jest kochany :loveu: A no i poza tym że ostatnio na mnie brzydko szczeknął jak za długo rzucałam zabawkę, i szczerze mówiąc nie wiem co w takiej sytuacji zrobic, bo nie chcę go prowokowac i tej zabawki trzymać dalej, on wtedy na mnie skacze i szczeka, a znów jak rzucę to jakby go nagradzam za to. Ze smakiem jest prościej, mogę schowac, zabawki nie mam jak. Ostatnio upuściłam na ziemię i przydeptałam, to mi wyrwał spod nogi i się nagrodził sam, baran jeden -.- ale i tak go kocham.

Posted

anita_happy napisał(a):
allegro ma jeszcze VIki - ja jej ciągle odnawiam :/

anita_happy bardzo Cię przepraszam, już edytowałam i raz jeszcze dziękuję za allegro dla niej!!