Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suczka rasy pit bull red nose. Urodzona 18 września 2010. Pit bull red nose. Posiada książeczke zdrowia z kompletem szczepień oraz jest odrobaczona. Suczka jest bardzo energiczna, lubi zabawy na wolnym terenie oraz długie spacery. Bywa nietolerancyjna wobec innych suk. Nie wykazuje wrogości wobec kotów. Suczka jest bardzo przyjazna i oddana wobec ludzi. Jest psem ułożonym i zdrowej budowy, po mocnych rodzicach. Pies nie jest agresywny wobec dzieci wręcz przeciwnie - uwielbia zabawy z nimi. Do pilnej adopcji...z powodów osobistych właścicieli.

kontakt Kenny 606213030 ms.miss.jones@gmail.com

Posted

jak mozna taką kolczatkę takiemu psiakowi założyć:razz:. Przeciez to w zasadzie szczeniaczka , co z tego, że silna. wystarczyłyby szelki. Czy jak nikt się nie trafi to oddadzą ja do schroniska?? a ona taka dość chudawa jest czy tak wyszła na zdjęciach?

Posted

W niedzielę postaram się porobić Brauniemu jakieś zdjęcia.
o ile naprawią do tej pory wybieg, orientuje sie ktoś czy coś z tym robią ?

jaka ta pittka drobna.. a wiadomo co z nią będzie jeśli szybko nie znajdzie domu ? schronisko ?

Posted

a co niby jest z wybiegiem? dzisiaj byłam i jest wszystko ok, nawet byłam na nim :D
Jeśli będziesz miała troszkę czasu to błagam żebyś zrobiła zdjęcia psiakom moim Avaloth :)
Trzymam kciuki za Daltona :thumbs:

Posted

to dobrze, że już naprawili.
ja byłam we wtorek, to odpadły chyba 3 deski pomiędzy wybiegiem dużym a tym mniejszym. na małym był puszczony tajger z kimś, a na drugim kazan z agamiką, dobrze, że w porę złapały psy. dziura była wielka, spokojnie człowiek mógł się przez nią przecisnąć i duży wybieg zamknęli. ale świetnie, że już naprawione!! :)

Posted

No to super :)
też trzymam kciuki za Daltona, świetnie by było gdyby mu się udało ;)

Paulina pewnie, tylko mi przypomnij i mnie gdzieś złap xd a którym konkretnie ?
chyba że będzie padać, to wtedy nie będę brać aparatu

Posted

natalek napisał(a):
paoiii, i jak? Dalton może już w domku? :D

Państwo z powodów zdrowotnych dziś nie mogli przyjechać, będą prawdopodobnie jutro po przerwie po niego.

Dziś na wybiegu byłam z : Nero, Asterem, Dislem, Wiktorią i Daltonem (choć i tak najdłuzej byłam na wybiegu z Torgalem moim trójlapkiem bo chyba 30/40 minut :P)

Posted

to napisz jutro, czy się udało Daltonowi czy nie, bo ja będę w schronie tylko do 14. trzymam kciuki! :D
Torgal ma pięęęękny pychol :D chociaż przez kraty to taki mały agresorek :)

Posted

Tak wychodzę, ale nie tak często ponieważ w tygodniu chodzi dośc regularnie na szkolenie. Pozatym z nim zazwyczaj musze miec kantarek zeby wyjsc bo okropnie ciągnie.

Posted

Nero ma genialna minę :D:D

i co z Daltonem ? bo już powinno byc po ^^

mam w końcu wybiegowe zdjęcia Brauna, koło wtorku wrzucę kilka ;)

EDIT
jedno z dzisiaj:

uwielbiam jego lewe ucho żyjące własnym życiem:loveu:

Posted

Dalton dziś pojechał do nowego domu. Na początku był troszkę zdezorientowany ale w aucie juz się rozluźnił :)
Państwo przyjechali z całą wyprawką, za kilka dni przypomnę się o relacje jak się chłopak zadomawia.

Posted

SUPER!! :multi::multi::multi: jak się chłopakowi udało świetnie :D
może by ktoś Braunowi porobił jakieś ogłoszenia, jak myślisz Avaloth? czy jeszcze za wcześnie?

Posted

no to świetnie :) super że się chłopakowi udało.

możnaby, tylko ja się nie orientuję za bardzo w takich rzeczach, znaczy jakby do mnie ktoś dzwonił czy coś to bym nie wiedziała o co pytać, co mówić :D

Posted

oj tam, oj tam. :D na pewno sobie jakoś poradzisz, bo chyba stąd tylko Ty go znasz i najlepiej do Ciebie podaź kontakt. bo niby mogę dać na siebie, ale chyba więcej o nim wiesz, bo ja 2 razy go na oczy widziałam, w tym raz co byłam na wybiegu dziś z Tobą i tyle. więc to Twoja decyzja jeśli chodzi o kontakt. :D
do mnie tylko raz dzwonili, bo chcieli wziąć Sławę... do budy (pewnie na łańcuch), wiec też nie jestem jakoś doświadczona. :) ale no pytać na pewno o to, czy mają dzieci, inne zwierzęta, bo jeśli pies, to trzebaby było zrobić konfrontacje, jeśli kot to... (nie wiem jak on do kotów), gdzie pies by mieszkał, w domu/bloku/przy budzie, jak przy budzie to odpada, ze pies wykastrowany, wiek, zachowanie, plusy psiaka, ew. minusy też. ze obowiązkowa jest wizyta przed i po adopcyjna i podpisanie umowy, że możecie się umówić w schronie, to pokażesz psiaka, itd... no to się rozpisałam. xd ale na pewno sama byś coś wymyśliła :D