zielona Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Masia matkuje niesamowicie a pieski słychać jak rosną.Boże jak ja je kocham. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Hahaha, jak to pieknie napisałaś:) Pzdr. Quote
sabra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Chyba nie pojadę teraz do Moniki, bo jeszcze wrócę do domu z baskiem ;-) Quote
zielona Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Właśnie wpadłam zobaczyć pocztę no i wiadomo-ploteczki.A tu sabra mnie odwiedziła.Sabra i tak musisz przyjechać ,przywieź mi książkę.Jak będziesz grzeczna to dostaniesz baska Przed chwilą postawiłam na wagę pieska z plamką na głowie.Waży 3600.Kawał chłopa haha. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sabra napisał(a):Chyba nie pojadę teraz do Moniki, bo jeszcze wrócę do domu z baskiem ;-) A co, w domu nie znajdziesz miejsca na jednego malutkiego baska...?;) zielona napisał(a):Właśnie wpadłam zobaczyć pocztę no i wiadomo-ploteczki.A tu sabra mnie odwiedziła.Sabra i tak musisz przyjechać ,przywieź mi książkę.Jak będziesz grzeczna to dostaniesz baska Przed chwilą postawiłam na wagę pieska z plamką na głowie.Waży 3600.Kawał chłopa haha. Rrrrrany, to chyba jakieś mutanty... Pzdr. Quote
zielona Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Asiaczek napisał(a):A co, w domu nie znajdziesz miejsca na jednego malutkiego baska...?;) Rrrrrany, to chyba jakieś mutanty... Pzdr. Żadne mutanty tylko zdrowe pieski. Jak to dobrze mieszkać po drodze osoby kompetentnej.Właśnie jesteśmy po przeglądzie i zatatuowani. Imiona dzieci (Asia nadała) 4 pieski i 4 suczki A-135 Paradise Can Wait A-136 Posh Miracle A-137 Pepermint Friend A-138 Passion With Caramel A-139 Pinacolada Is Girl A-140 Powerfull Sunrise A-141 Peach Angel A-142 Professional Pancake Quote
zielona Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='zielona']Żadne mutanty tylko zdrowe pieski. Jak to dobrze mieszkać po drodze osoby kompetentnej.Właśnie jesteśmy po przeglądzie i zatatuowani. Imiona dzieci (Asia nadała) 4 pieski i 4 suczki A-135 Paradise Can Wait A-136 Posh Miracle A-137 Pepermint Friend A-138 Passion With Caramel A-139 Pinacolada Is Girl A-140 Powerfull Sunrise A-141 Peach Angel A-142 Professional Pancake opis przeglądu Quote
jamnicze Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No, no, to już niedługo wyfruną z gniazdka, a tak im tam dobrze :) Quote
Asiaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 zielona napisał(a):Żadne mutanty tylko zdrowe pieski. Jak to dobrze mieszkać po drodze osoby kompetentnej.Właśnie jesteśmy po przeglądzie i zatatuowani. Imiona dzieci (Asia nadała) 4 pieski i 4 suczki A-135 Paradise Can Wait A-136 Posh Miracle A-137 Pepermint Friend A-138 Passion With Caramel A-139 Pinacolada Is Girl A-140 Powerfull Sunrise A-141 Peach Angel A-142 Professional Pancake O, super! zielona napisał(a):opis przeglądu Przepukliny moga się zdarzyć. U mnie Żelka nagminnie "poprawia" po mnie długośc pozostawionej pępowinki i ciagle mam obawy, że przepuklilna się pojawi... A jajeczka u chłopaka to może trzeba troszkę pomasowac i ściągnąć je...? Pzdr. Quote
zielona Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Asiaczek']O, super! Przepukliny moga się zdarzyć. U mnie Żelka nagminnie "poprawia" po mnie długośc pozostawionej pępowinki i ciagle mam obawy, że przepuklilna się pojawi... A jajeczka u chłopaka to może trzeba troszkę pomasowac i ściągnąć je...? Pzdr. Przepukliny zawsze są i wystarczy je masować ,po paru dniach znikną a jajeczka pan zaznaczył ,że w dniu przeglądu ich nie wyczuł,co nie znaczy,że tak ma pozostać.Ogólnie miot się bardzo podobał. Quote
sabra Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Asiaczek napisał(a):A co, w domu nie znajdziesz miejsca na jednego malutkiego baska...?;) Pzdr. Miejsce to jest ale już mam jednego diabła o podobnym charakterku, jakby się w parę dobrały i w pola ruszyły.............to nie na moje nerwy ;-) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Czyli warunki masz takie, jak u zielonej? Pola, pola, pola, pola....... Pzdr. Quote
sabra Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Czyli warunki masz takie, jak u zielonej? Pola, pola, pola, pola....... Pzdr. Coś w tym typie, tylko u mnie główna droga dużo bliżej :-( Quote
zielona Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Tak ,tak chart i basenji to dziczyzny w domu nie zabraknie haha Moje dzieci były dzisiaj w klinice.Zgadnijcie jaka waga? po numerkach pieski A-135 3800 A-136 3800 A-137 3300 A-138 3300 suczki A-139 3300 A-140 3200 A-141 3400 A-142 3300 bardzo się podobały. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 zielona, czy to aby na pewno TWOJE dzieci? Wiesz, ta waga i te wałeczki tłuszczu na boczkach to mnie niepokoja...;) Pzdr. Quote
zielona Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Asiaczek']zielona, czy to aby na pewno TWOJE dzieci? Wiesz, ta waga i te wałeczki tłuszczu na boczkach to mnie niepokoja...;) Pzdr. A tu Cię zaskoczę haha.Wałeczków już nie ma.Pieski są zwarte,mocne i na pięknych łapach.Wkrótce zdjęcia. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jeeeeee, superowo! Maluchy zaczęły rozbijać się po domu, to i wałeczki znikneły... _zdr. Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No właśnie. "wkrótce" juz mineło, a fotek jak nie było - tak nie ma... pzdr. Quote
zielona Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Asiaczek napisał(a):No właśnie. "wkrótce" juz mineło, a fotek jak nie było - tak nie ma... pzdr. A my mamy swój fotelik i możemy z nim robić co chcemy. Dzisiaj na spiąco bo bardzo pańcie umęczyliśmy. [IMG=http://img62.imageshack.us/img62/5049/39644617.jpg] Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ooooo, tylko tyle foteczek? A tak się dobrzeoglądało te śpiące kluseczki:) Jeszcze! jeszcze! Pzdr. Quote
M&S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ale pulpeciki:loveu: http://img168.imageshack.us/i/12667647.jpg/ cudne...i to uszko:lol::lol: http://img39.imageshack.us/i/59630208.jpg/ i podusie:p http://img685.imageshack.us/i/80740158.jpg/ Urocze grubaski-baski:grin::grin::grin: Quote
zielona Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Proszę sobie nie drwić,moje "francuskie buldożki" mają się dobrze A teraz trochę kawałów Egzamin: Poniżej cytuję jedno z pytań, które pojawiło się na egzaminie na wydziale Chemii NUI Maynooth (National University of Ireland) Odpowiedz jednego ze studentów była na tyle wyjątkowa, ze profesor podzielił się nią ze swoimi kolegami a później jej treść przedstawił w Internecie. Pytanie: Czy piekło jest egzotermiczne (oddaje ciepło) czy endotermiczne (absorbuje ciepło Większość odpowiedzi oparta była na prawie Boylesa, które mówi, że w stałej temperaturze objętość danej masy gazu jest odwrotnie proporcjonalna do jego ciśnienia. Jeden ze studentów napisał tak: Najpierw musimy stwierdzić jak zmienia się masa piekła w czasie. Do tego potrzebna jest liczba Dusz które idą do piekła I liczba dusz która piekło opuszcza. Moim zdaniem, można ze sporym prawdopodobieństwem przyjąć, że Dusze, które raz trafiły do piekła nigdy go nie opuszczają. Na pytanie : ile Dusz idzie do piekła, można spojrzeć z punktu widzenia wielu istniejących dzisiaj religii. Większość z nich zakłada że do piekła idzie się wtedy, gdy nie wyznaje się tej właściwej wiary. Ponieważ religii jest więcej niż jedna i dlatego że nie można wyznawać kilku religii jednocześnie, można założyć, że wszystkie dusze idą do piekła. Patrząc na częstotliwość narodzin i śmierci, można założyć, że liczba dusz w piekle wzrastać będzie logarytmicznie. Rozważmy więc pytanie o zmieniającej się objętości piekła. Ponieważ wg prawa Boylesa wraz ze wzrostem liczby dusz rozszerzać się musi powierzchnia piekła tak aby temperatura i ciśnienie w piekle pozostały stałe, istnieją dwie możliwości: 1. Jeśli piekło rozszerza się wolniej niż liczba przychodzących do niego Dusz, temperatura i ciśnienie w piekle będzie tak długo rosło aż piekło się zagotuje. 2. Jeśli piekło szybciej się rozszerza niż liczba przychodzących tam Dusz, wówczas temperatura i ciśnienie w piekle będzie spadać tak długo aż piekło zamarznie. Która z tych możliwości jest bardziej realna? Jeśli weźmiemy pod uwagę przepowiednie Sandry, która powiedziała do mnie: "prędzej piekło zamarznie niż się z tobą prześpię", jak również to, że wczoraj z nią spałem, możliwa jest tylko ta druga opcja. Dlatego też jestem przekonany, że piekło jest endotermiczne i musi być juz zamarznięte. Z uwagi na to ze piekło zamarzło, można wnioskować, że żadna kolejna Dusza nie może trafić do piekła, a ponieważ pozostaje jeszcze tylko niebo, dowodzi to też istnienia Osoby Boskiej, co z kolei tłumaczy dlaczego Sandra cały wczorajszy wieczór krzyczała: "O, Boże!". Student otrzymał ocenę ' Bardzo dobry ' _________________ Bo jest coś w szaleństwach młodości … Wśród lotu wichrów,skrzydeł szumu … Co jest mądrzejsze od mądrości … I rozumniejsze od rozumu Quote
M&S Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ależ skądże znowu....... Urocze są kluseczki:):) Quote
Recommended Posts