Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, zielona, masz ode mnie żółtą kartkę; wysłałam do Ciebie 2 SMS'y i co....? CISZA!!!!!!
Tak się nie robi...

Jak wyniki z Dobrego Miasta? Tyle Was było a wyników nikt nie wstawił...

Pzdr.

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, zielona, masz ode mnie żółtą kartkę; wysłałam do Ciebie 2 SMS'y i co....? CISZA!!!!!!
Tak się nie robi...

Jak wyniki z Dobrego Miasta? Tyle Was było a wyników nikt nie wstawił...

Pzdr.[/QUOTE]
Haha mam nowy telefon i nic z niego nie kumam.
W Dobrym Mieście wygrał pies z Rosji.Najlepsza suka to Zina a Pepi Zw.Mł.

Posted

[quote name='zielona']Haha mam nowy telefon i nic z niego nie kumam.
W Dobrym Mieście wygrał pies z Rosji.Najlepsza suka to Zina a Pepi Zw.Mł.[/QUOTE]
Nie Zinka a Saidi :eviltong: Jak przyjade do białego porozsyłam wszystkim fotki. Do jamnicze mam @ resztę poprosze o podanie. Zrobiłam ponad 300 zdjęć to będziecie mieli z czego powybierać ;)

Posted

[quote name='lourdnes']No ma złoto , przeciez kisiłas w reku jakies medale , dostał championa ale jakis inny zabrał rase. Qrcze kompletnie sie w tym gubie grrrr
Spox. POgadajcie z jamnicze o medalikach, tytułach, porównaniach itp. i na pewno załapiesz, o co w tym wszystkich chodzi...:)

Pzdr.

Posted

[quote name='lourdnes']No ma złoto , przeciez kisiłas w reku jakies medale , dostał championa ale jakis inny zabrał rase. Qrcze kompletnie sie w tym gubie grrrr[/QUOTE]
Pepi złoto i Ciupi też złoto.Każdy w swojej klasie.Jestem zadowolona.
W łodzi też nie ma tłoku.
Moje dwa w młodzieży,Państwa Kramarów jeden w otwartej a drugi w Championach.
A suczki Pani Muller - Kibibi w Championach i suczka Msumaris.... chyba w pośredniej.
I jeszcze suczka Amazings Columbine Reeddancer chyba w otwartej.Ale nie jestem pewna.
Może coś przeoczyłam ale mniej więcej taka stawka.

Posted

[quote name='Asiaczek']Spox. POgadajcie z jamnicze o medalikach, tytułach, porównaniach itp. i na pewno załapiesz, o co w tym wszystkich chodzi...:)

Pzdr.

ja tam do teraz nie czaje do końca bazy BOBy, BOSy i człowiek dostaje głuposy

Posted

[quote name='Cienka']Ja czytałam kiedyś regulamin wystaw ale jak skończyłam to dopiero kręćka dostałam z tymi skrótami :PROXY5::flaming::niewiem:[/QUOTE]
Ja nawet nie wiem co to znaczy ,ze pies ma tego BOBA:hmmmm::niewiem: Była taka bajka Bob budowniczy :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']BOB = Best of Breed = Zwyc. Rasy
To najwyższy tytuł, jaki możesz otrzymac na "normalnym" ringu.

Pzdr.

A no to teraz jasne :) Dzięki teraz zapamietam bo bedzie mi sie z ta bajka kojarzylo haha

Posted

zielona zapodaj więcej fotek czarnuszek skoro nawet zielony jest nimi zachwycony (opowiadał mi namiętnie jakie są fajowe) to chcę nacieszyć moje oczy