Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Hej, zielona, masz ode mnie żółtą kartkę; wysłałam do Ciebie 2 SMS'y i co....? CISZA!!!!!! Tak się nie robi... Jak wyniki z Dobrego Miasta? Tyle Was było a wyników nikt nie wstawił... Pzdr. Quote
zielona Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Hej, zielona, masz ode mnie żółtą kartkę; wysłałam do Ciebie 2 SMS'y i co....? CISZA!!!!!! Tak się nie robi... Jak wyniki z Dobrego Miasta? Tyle Was było a wyników nikt nie wstawił... Pzdr.[/QUOTE] Haha mam nowy telefon i nic z niego nie kumam. W Dobrym Mieście wygrał pies z Rosji.Najlepsza suka to Zina a Pepi Zw.Mł. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='zielona']Haha mam nowy telefon i nic z niego nie kumam. W Dobrym Mieście wygrał pies z Rosji.Najlepsza suka to Zina a Pepi Zw.Mł.[/QUOTE] Nie Zinka a Saidi :eviltong: Jak przyjade do białego porozsyłam wszystkim fotki. Do jamnicze mam @ resztę poprosze o podanie. Zrobiłam ponad 300 zdjęć to będziecie mieli z czego powybierać ;) Quote
Cienka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A ja byłam zawiedziona, że czarnuszków zielona nie zabrała. Quote
jamnicze Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 zielona, a jak tam finały? I co u Ciupasa, dawaj niusy!!! Quote
zielona Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Hahaha ja zawsze wszystko przekręce ale jak pamiętam to Ciupas ma złoto.Rasę wziął sąsiad. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No to gratulowac czy nie....? Boi się pogubiłam... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No ma złoto , przeciez kisiłas w reku jakies medale , dostał championa ale jakis inny zabrał rase. Qrcze kompletnie sie w tym gubie grrrr Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='lourdnes']No ma złoto , przeciez kisiłas w reku jakies medale , dostał championa ale jakis inny zabrał rase. Qrcze kompletnie sie w tym gubie grrrr Spox. POgadajcie z jamnicze o medalikach, tytułach, porównaniach itp. i na pewno załapiesz, o co w tym wszystkich chodzi...:) Pzdr. Quote
zielona Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='lourdnes']No ma złoto , przeciez kisiłas w reku jakies medale , dostał championa ale jakis inny zabrał rase. Qrcze kompletnie sie w tym gubie grrrr[/QUOTE] Pepi złoto i Ciupi też złoto.Każdy w swojej klasie.Jestem zadowolona. W łodzi też nie ma tłoku. Moje dwa w młodzieży,Państwa Kramarów jeden w otwartej a drugi w Championach. A suczki Pani Muller - Kibibi w Championach i suczka Msumaris.... chyba w pośredniej. I jeszcze suczka Amazings Columbine Reeddancer chyba w otwartej.Ale nie jestem pewna. Może coś przeoczyłam ale mniej więcej taka stawka. Quote
Cienka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Spox. POgadajcie z jamnicze o medalikach, tytułach, porównaniach itp. i na pewno załapiesz, o co w tym wszystkich chodzi...:) Pzdr. ja tam do teraz nie czaje do końca bazy BOBy, BOSy i człowiek dostaje głuposy Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja też ale trzeba bedzie faktycznie usmiechnąć sie do Jamnicze o tłumaczenie :) Quote
jamnicze Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Spoko, nie ma sprawy, mogę tłumaczyć :). Tylko ciągle zapominam ile CACów i gdzie na championa trzeba ;) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jak można "zrobić" championa danego kraju można łatwo sprawdzić na: www.spaniel.pl Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dzięki, już sobie wpisałam stronkę w zakładki aby nie zgubić :) Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja to tylko bym prosila o te skróty na wystawach bo nigdy nie wiem o co chodzi :evil_lol: Quote
Cienka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja czytałam kiedyś regulamin wystaw ale jak skończyłam to dopiero kręćka dostałam z tymi skrótami :PROXY5::flaming::niewiem: Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Cienka']Ja czytałam kiedyś regulamin wystaw ale jak skończyłam to dopiero kręćka dostałam z tymi skrótami :PROXY5::flaming::niewiem:[/QUOTE] Ja nawet nie wiem co to znaczy ,ze pies ma tego BOBA:hmmmm::niewiem: Była taka bajka Bob budowniczy :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 BOB = Best of Breed = Zwyc. Rasy To najwyższy tytuł, jaki możesz otrzymac na "normalnym" ringu. Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Asiaczek']BOB = Best of Breed = Zwyc. Rasy To najwyższy tytuł, jaki możesz otrzymac na "normalnym" ringu. Pzdr. A no to teraz jasne :) Dzięki teraz zapamietam bo bedzie mi sie z ta bajka kojarzylo haha Quote
Cienka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 zielona zapodaj więcej fotek czarnuszek skoro nawet zielony jest nimi zachwycony (opowiadał mi namiętnie jakie są fajowe) to chcę nacieszyć moje oczy Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zielony nie wiedzial, co mówi...;):evil_lol: Pzdr. Quote
Cienka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Normalnie był taki zachwycony, ze mnie zdziwko wzięło a głowa okręciła się 4 razy, szczęka opadła i potoczyła się gdzieś... Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Hohoho, znaczy Zielony Zielonej został już totalnie omotany przez Zieloną;) pzdr Quote
Recommended Posts