zielona Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 W końcu skończyłam Ingeborge.Mam nadzieję,że nic nie pomyliłam.(te ruskie literki) Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 A żadnego tri tam nie znalazłaś...?:diabloti: E, tam, to co to za rodowów bez tri;):diabloti::diabloti::diabloti: Pzdr. Quote
zielona Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Są tri ze strony ojca ale dalej.Trudno powiedzieć,czy gen dotarł do Inge. Po dzieciach się dowiemy haha.Ale dziewczyny w Rosji też zaczynają badać.Etoumbi czeka na wynik FS i Oscar również.Eshobi nie wiem. Ale ja zbadam.Z któregoś punktu trzeba zacząć. Linia "Strong Stael" - chyba nie ma jej w Europie. i jego rodzice Quote
Asiaczek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 No, to juz lepiej;) A co do hod. Strong Stael - to ona jest w Rosji znana, więc ich linie sa w Europie... Pzdr. Quote
zielona Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Asiaczek napisał(a):No, to juz lepiej;) A co do hod. Strong Stael - to ona jest w Rosji znana, więc ich linie sa w Europie... Pzdr. Haha czepiasz się.Ja Europę zaczynam od Polski Quote
lourdnes Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zielona napisał(a):Haha czepiasz się.Ja Europę zaczynam od Polski Sliczne te baski :)Bede u Ciebie w weekend to potrenujemy z moimi takie wystawowe ustawienie - ja nie mam cierpliwości sama bo po zjedzeniu łakotka moje szkodniki są skupione na następnym a nie na pozycji i brak dodatkowych rąk do ich ujarzminia:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zielona napisał(a):Haha czepiasz się.Ja Europę zaczynam od Polski Aaaa, Polska to pepek Europy.... no widać, kto tu jest centrysta;) lourdnes napisał(a):Sliczne te baski :)Bede u Ciebie w weekend to potrenujemy z moimi takie wystawowe ustawienie - ja nie mam cierpliwości sama bo po zjedzeniu łakotka moje szkodniki są skupione na następnym a nie na pozycji i brak dodatkowych rąk do ich ujarzminia:evil_lol: A kto i kiedy do mnie przyjedzie pomóc mi w ćwiczeniach, co? pzdr. Quote
lourdnes Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Asiaczek napisał(a): A kto i kiedy do mnie przyjedzie pomóc mi w ćwiczeniach, co? pzdr. Ja bym chętnie przyjechała ale kierowca jedzie tylko do olsztyna- tam ma kobite i nie da sie namowic na dodatkowe km :( Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Nikt nie chce tutaj do W-wy przyjechac, a tam u Was na Pomorzu to zrobilo się baskowe zagłębie a ja tutaj, w W-wie, taka sama... Pzdr. Quote
zielona Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Nikt nie chce tutaj do W-wy przyjechac, a tam u Was na Pomorzu to zrobilo się baskowe zagłębie a ja tutaj, w W-wie, taka sama... Pzdr. A ja dzisiaj traktor odpaliłam.No i się zaczęło.Eternit zapakować i wywieźć i eternit wypakować.Wrócioć po zgniłe deski(ale je najpierw pociąć piłą spalinową),zapakować i wywieźć.Dwie czarne małpiatki od rana na dworze,nie miały czasu pospać. W międzyczasie.W tej chwili nie żywe.Nic je nie ruszy. Quote
zielona Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Nikt nie chce tutaj do W-wy przyjechac, a tam u Was na Pomorzu to zrobilo się baskowe zagłębie a ja tutaj, w W-wie, taka sama... Pzdr. Asiu z tą Wawą to różnie bywało.Raz się chłopaki w Olsztynku napili i mieli jechać po warzywa do Wawy.Jeden przyjechał na punkt rowerem.Ale popili i go z tym rowerem wrzucili na pakę.Przed Wawą doszli do wniosku,że się nie zapakują na giełdzie więc go zostawili w rowie i pojechali.Będą wracać to go zabiorą.Ale wracali inną drogą i o nim zapomnieli.Przypomniało im się w Nidzicy.Po dwóch dniach się spotykają w barze a facet nie chce pić.Stasiek co z tobą?A Stasiek na to.Ostatnio tak się uwaliłem,że do Warszawy ***** rowerem pojechałem.Nie piję. Quote
Asiaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 zielona napisał(a):A ja dzisiaj traktor odpaliłam.No i się zaczęło.Eternit zapakować i wywieźć i eternit wypakować.Wrócioć po zgniłe deski(ale je najpierw pociąć piłą spalinową),zapakować i wywieźć.Dwie czarne małpiatki od rana na dworze,nie miały czasu pospać. W międzyczasie.W tej chwili nie żywe.Nic je nie ruszy. Romka pozdrawia Czarne i zazdrości biegania po dworzu;) zielona napisał(a):Asiu z tą Wawą to różnie bywało.Raz się chłopaki w Olsztynku napili i mieli jechać po warzywa do Wawy.Jeden przyjechał na punkt rowerem.Ale popili i go z tym rowerem wrzucili na pakę.Przed Wawą doszli do wniosku,że się nie zapakują na giełdzie więc go zostawili w rowie i pojechali.Będą wracać to go zabiorą.Ale wracali inną drogą i o nim zapomnieli.Przypomniało im się w Nidzicy.Po dwóch dniach się spotykają w barze a facet nie chce pić.Stasiek co z tobą?A Stasiek na to.Ostatnio tak się uwaliłem,że do Warszawy ***** rowerem pojechałem.Nie piję. No, ale Wam to nie grozi:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Moje też zazdroszczą - jeszcze :) A z wycieczkami Zielonej różnie bywa np jak mozna nie wziąć tel jadąc po psy na lotnisko do wawy :eviltong: I jak to dobrze ,ze miała tam Ciebie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Hahaha, mnie tez to się w głowie nie mieści, no, ale to cała zielona:) Pzdr. Quote
zielona Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 A ja już jestem zakręcona na nowe psy.Ale nie basenji.Rasa francuska "porcelaine" Sami zobaczcie .... piękne. http://www.zpr-husky.com/fotografika/index.php?option=com_content&view=article&id=70:goczy-francuski-porcelaine&catid=5:sesje&Itemid=4 Quote
Buszki Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Piękne :loveu:. Znaczy co? Chcesz odsprzedać czarne diabliczki :diabloti: ? Quote
zielona Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Buszki napisał(a):Piękne :loveu:. Znaczy co? Chcesz odsprzedać czarne diabliczki :diabloti: ? Nie ..... chce dodać do czarnych diabliczek. Quote
lourdnes Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Oho już widzę minę Zielonego i az w myślach słyszę co on na to :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 zielona napisał(a):A ja już jestem zakręcona na nowe psy.Ale nie basenji.Rasa francuska "porcelaine" Sami zobaczcie .... piękne. http://www.zpr-husky.com/fotografika/index.php?option=com_content&view=article&id=70:goczy-francuski-porcelaine&catid=5:sesje&Itemid=4 Są juz wPL od jakiegoś czasu... lourdnes napisał(a):Oho już widzę minę Zielonego i az w myślach słyszę co on na to :diabloti: ...a ja nawet nie chcę myslę, co Zielony od Zielonej pomysli;) pzdr. Quote
lourdnes Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Są juz wPL od jakiegoś czasu... ...a ja nawet nie chcę myslę, co Zielony od Zielonej pomysli;) pzdr. Ja aż tu w Białym słyszę jak wyraża swoje zdanie :diabloti: Quote
zielona Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Zielony to jeszcze nic nie wie.Muszę na żywo zobaczyć. Quote
lourdnes Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Psy są śliczne ale Ty już masz tyle tego czworonoznego szczęścia ,ze Zielony nie poradzi sobie psychicznie z kolejnym :eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 zielona napisał(a):Zielony to jeszcze nic nie wie.Muszę na żywo zobaczyć. Ciężko będzie... No, chyba, że na Światowa pojedziesz lub Europejską... lourdnes napisał(a):Psy są śliczne ale Ty już masz tyle tego czworonoznego szczęścia ,ze Zielony nie poradzi sobie psychicznie z kolejnym :eviltong: Biedny Zielony... Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Dla mnie te wszystkie gończaki bardzo podobne są ;) Quote
zielona Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Nowe rasy poczekają. Mam kilka zdjęć czarnuszków. Quote
Recommended Posts