Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są tri ze strony ojca ale dalej.Trudno powiedzieć,czy gen dotarł do Inge.
Po dzieciach się dowiemy haha.Ale dziewczyny w Rosji też zaczynają badać.Etoumbi czeka na wynik FS i Oscar również.Eshobi nie wiem.
Ale ja zbadam.Z któregoś punktu trzeba zacząć.
Linia "Strong Stael" - chyba nie ma jej w Europie.

i jego rodzice

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, to juz lepiej;)

A co do hod. Strong Stael - to ona jest w Rosji znana, więc ich linie sa w Europie...

Pzdr.

Haha czepiasz się.Ja Europę zaczynam od Polski

Posted

zielona napisał(a):

Sliczne te baski :)Bede u Ciebie w weekend to potrenujemy z moimi takie wystawowe ustawienie - ja nie mam cierpliwości sama bo po zjedzeniu łakotka moje szkodniki są skupione na następnym a nie na pozycji i brak dodatkowych rąk do ich ujarzminia:evil_lol:

Posted

zielona napisał(a):

Aaaa, Polska to pepek Europy.... no widać, kto tu jest centrysta;)

lourdnes napisał(a):
Sliczne te baski :)Bede u Ciebie w weekend to potrenujemy z moimi takie wystawowe ustawienie - ja nie mam cierpliwości sama bo po zjedzeniu łakotka moje szkodniki są skupione na następnym a nie na pozycji i brak dodatkowych rąk do ich ujarzminia:evil_lol:

A kto i kiedy do mnie przyjedzie pomóc mi w ćwiczeniach, co?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A kto i kiedy do mnie przyjedzie pomóc mi w ćwiczeniach, co?

pzdr.

Ja bym chętnie przyjechała ale kierowca jedzie tylko do olsztyna- tam ma kobite i nie da sie namowic na dodatkowe km :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nikt nie chce tutaj do W-wy przyjechac, a tam u Was na Pomorzu to zrobilo się baskowe zagłębie a ja tutaj, w W-wie, taka sama...

Pzdr.

A ja dzisiaj traktor odpaliłam.No i się zaczęło.Eternit zapakować i wywieźć i eternit wypakować.Wrócioć po zgniłe deski(ale je najpierw pociąć piłą spalinową),zapakować i wywieźć.Dwie czarne małpiatki od rana na dworze,nie miały czasu pospać. W międzyczasie.W tej chwili nie żywe.Nic je nie ruszy.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nikt nie chce tutaj do W-wy przyjechac, a tam u Was na Pomorzu to zrobilo się baskowe zagłębie a ja tutaj, w W-wie, taka sama...

Pzdr.

Asiu z tą Wawą to różnie bywało.Raz się chłopaki w Olsztynku napili i mieli jechać po warzywa do Wawy.Jeden przyjechał na punkt rowerem.Ale popili i go z tym rowerem wrzucili na pakę.Przed Wawą doszli do wniosku,że się nie zapakują na giełdzie więc go zostawili w rowie i pojechali.Będą wracać to go zabiorą.Ale wracali inną drogą i o nim zapomnieli.Przypomniało im się w Nidzicy.Po dwóch dniach się spotykają w barze a facet nie chce pić.Stasiek co z tobą?A Stasiek na to.Ostatnio tak się uwaliłem,że do Warszawy ***** rowerem pojechałem.Nie piję.

Posted

zielona napisał(a):
A ja dzisiaj traktor odpaliłam.No i się zaczęło.Eternit zapakować i wywieźć i eternit wypakować.Wrócioć po zgniłe deski(ale je najpierw pociąć piłą spalinową),zapakować i wywieźć.Dwie czarne małpiatki od rana na dworze,nie miały czasu pospać. W międzyczasie.W tej chwili nie żywe.Nic je nie ruszy.

Romka pozdrawia Czarne i zazdrości biegania po dworzu;)

zielona napisał(a):
Asiu z tą Wawą to różnie bywało.Raz się chłopaki w Olsztynku napili i mieli jechać po warzywa do Wawy.Jeden przyjechał na punkt rowerem.Ale popili i go z tym rowerem wrzucili na pakę.Przed Wawą doszli do wniosku,że się nie zapakują na giełdzie więc go zostawili w rowie i pojechali.Będą wracać to go zabiorą.Ale wracali inną drogą i o nim zapomnieli.Przypomniało im się w Nidzicy.Po dwóch dniach się spotykają w barze a facet nie chce pić.Stasiek co z tobą?A Stasiek na to.Ostatnio tak się uwaliłem,że do Warszawy ***** rowerem pojechałem.Nie piję.

No, ale Wam to nie grozi:)

Pzdr.

Posted

Moje też zazdroszczą - jeszcze :) A z wycieczkami Zielonej różnie bywa np jak mozna nie wziąć tel jadąc po psy na lotnisko do wawy :eviltong: I jak to dobrze ,ze miała tam Ciebie :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

zielona napisał(a):
A ja już jestem zakręcona na nowe psy.Ale nie basenji.Rasa francuska "porcelaine"
Sami zobaczcie .... piękne.
http://www.zpr-husky.com/fotografika/index.php?option=com_content&view=article&id=70:goczy-francuski-porcelaine&catid=5:sesje&Itemid=4

Są juz wPL od jakiegoś czasu...

lourdnes napisał(a):
Oho już widzę minę Zielonego i az w myślach słyszę co on na to :diabloti:

...a ja nawet nie chcę myslę, co Zielony od Zielonej pomysli;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Są juz wPL od jakiegoś czasu...

...a ja nawet nie chcę myslę, co Zielony od Zielonej pomysli;)

pzdr.

Ja aż tu w Białym słyszę jak wyraża swoje zdanie :diabloti:

Posted

zielona napisał(a):
Zielony to jeszcze nic nie wie.Muszę na żywo zobaczyć.

Ciężko będzie...
No, chyba, że na Światowa pojedziesz lub Europejską...

lourdnes napisał(a):
Psy są śliczne ale Ty już masz tyle tego czworonoznego szczęścia ,ze Zielony nie poradzi sobie psychicznie z kolejnym :eviltong:

Biedny Zielony...

Pzdr.