Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Chuchaj na nie i dmuchaj. Efekty zobaczymy juz za kilka tygodni:) A teraz dawaj fotki Czarnych Księżniczek:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Widzę, że towarzystwo przyjęło do swojego grona Księżniczki i razem rozrabiają na całego:) Super! Pzdr. Quote
Cienka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dziewczynki malinka widzę, że Zulka matkuje czarnuszkom Quote
Zuza i Noddy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No śliczne te nowe panienki i super się zapowiadają. Quote
lourdnes Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Cudo, nie mogę się napatrzeć.Już je kofam:loveu:i nie mogę sie doczekać wycieczki na wieś :evil_lol: Quote
Tascha Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Fajne panny:) a to one jeszcze nie zeżarły tych ładnych legowisk co w klateczce?? moje uwielbiaja wyrywac gabeczke ze środka..hi,hi:D zielona- dzieki za telefon dzisiaj, i jeszcze raz przepraszam,że tak nagle musiałam przerwac i potem sie nie odezwałam- gość spod bramy zabawił dwie godzinki ; a potem miałam telefon z Luxemburga,ze "moje dziecko",czyli suczka z mojej hodowli , pinczerka mieszkająca obecnie w hodowli we Francji,zdobyła tytuł Młodziezowego Championa Luxemburga i nominacje na Cruft's 2012 (i nie była sama w klasie), a potem następny telefon ze wywalczyła 1 miejsce na finałach- tutaj co do rodzaju tytułu wypowiem sie nieco później, bo to jakowyś odmienny sposób oceny: do porównania wyszły suki wszystkich ras z tego dnia, z klasy młodziezy, które zdobyły tytuł JChLux - tu wywalczyła 1 na podium :) a pinczrom mini stanąc na pudle się zdarza baaaardzo żadko Quote
Tascha Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No dobra-wiem jak się nazywa tytuł który dodatkowo wywalczyła na bisach- tylko niech mnie ktos bardzo prosze oswieci, jak to przełożyc na "bis,bog czy kij wie co tam" to sie nazywa: 1er PRIX MEILLEURS JEUNES le 26 mars 2011 LUXEMBURG -przyznane w porównaiu z innymi rasami z klasy młodziezy, w ringu głównym,ale z sukami-bez samców... BIS Junior Female czy co...? Quote
lourdnes Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jeszcze bazy nie kumam ale Tascha gratulacje :multi:A Zielona dawaj więcej fot niech no naciesze oczy tymi cudami :crazyeye:;) Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tascha - gratulacje!!!!:multi: Masz rację, pinczery rzadko widać na pudłach... Pzdr. Quote
zielona Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Towarzystwo bawi się przednie,Zulka faktycznie matkuje. Brakowało tego koloru na łące. Tascha to Ty światowa jesteś.Gratulacje haha.To wielkie wydarzenie. A ja zrobiłam jeden rodowód,Tomaszek musi wstawić na stronę. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Fajnie realizowac swoje marzenia, prawda?:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zielona rodowód super :multi:ale fotki malutkie:-(.A teraz jeszcze rób dla Ingeborge :) Pochwal się też co to za rodzice bo taki laik jak ja jest nie w temacie:eviltong: Quote
Tascha Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dzieki wszystkim za gratki- ogromnie sie cieszę :) Zielona- w jakim programie robisz taki rodowodzik? ja u siebie wstawiłam zwykłe,klepane w htmlu ( co pisząc "na piechote" tym nieszczęsnym kodem do pasji mnie doprowadza i oczopląsu,aby wpisac w odpowiednie miejsce co trzeba,a jeszcze tam fotki podolepiac brrr... Quote
zielona Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Asiaczek']Fajnie realizowac swoje marzenia, prawda?:smile: Pzdr. Pewnie,że fajnie [quote name='lourdnes']Zielona rodowód super :multi:ale fotki malutkie:-(.A teraz jeszcze rób dla Ingeborge :smile: Pochwal się też co to za rodzice bo taki laik jak ja jest nie w temacie:eviltong: Napisane,pobiegaj po internecie to znajdziesz haha [quote name='Tascha']Dzieki wszystkim za gratki- ogromnie sie cieszę :) Zielona- w jakim programie robisz taki rodowodzik? ja u siebie wstawiłam zwykłe,klepane w htmlu ( co pisząc "na piechote" tym nieszczęsnym kodem do pasji mnie doprowadza i oczopląsu,aby wpisac w odpowiednie miejsce co trzeba,a jeszcze tam fotki podolepiac brrr... Photoshop Fantastyczna sprawa do oprawy zdjęć.w html-u to męczarnia Quote
Cienka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tasha ja również dołączam się do gratulków:multi:. Kudrę zielona już się nie mogę doczekać Dobrego Miasta ale będzie czochranko. Tylko tomecki patrzy na mnie podejrzliwie. "Żadnych więcej basków no chyba, że oddasz Jogiego lub Pinę". No ale jak ja mogę oddać moje dzieciaki kocham je. Dobrze, że dziewczynki są małe mam trochę czasu by zmiękczyć Tomka:diabloti: Quote
lourdnes Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cienka napisał(a):Tasha ja również dołączam się do gratulków:multi:. Kudrę zielona już się nie mogę doczekać Dobrego Miasta ale będzie czochranko. Tylko tomecki patrzy na mnie podejrzliwie. "Żadnych więcej basków no chyba, że oddasz Jogiego lub Pinę". No ale jak ja mogę oddać moje dzieciaki kocham je. Dobrze, że dziewczynki są małe mam trochę czasu by zmiękczyć Tomka:diabloti: Ja też mam plany na przyszłość- czarny basek i pręgusek :evil_lol: I Panciu ma postawę Tomka haha Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Fajne macie te Wasze plany.... i fajnie, że gdzieś pomieścicie te"plany":) Ja juz nie mam miejsca na następnego baska, a Romka mi się przyplątała...;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Fajne macie te Wasze plany.... i fajnie, że gdzieś pomieścicie te"plany":) Ja juz nie mam miejsca na następnego baska, a Romka mi się przyplątała...;) Pzdr. Ja póki nie wyfrune z bloku to moge pomarzyć ... Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jeżeli chodzi o "marzenia", to.... warto:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeżeli chodzi o "marzenia", to.... warto:) Pzdr. Pewnie - nic nie kosztuja :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 A tu, to się nie zgodzę! Marzenia może i nie kosztują, ale sposoby ich realizacji już TAK:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asiaczek napisał(a):A tu, to się nie zgodzę! Marzenia może i nie kosztują, ale sposoby ich realizacji już TAK:) Pzdr. Ale to juz odrębna kwestia :)Mi sie jeszcze marzy kryta hala do treningu dla koni ale to juz ...totolotek haha Quote
Tascha Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Asiaczek']A tu, to się nie zgodzę! Marzenia może i nie kosztują, ale sposoby ich realizacji już TAK:) Pzdr. he,he-niestety... Asiaczki- to Romka u Ciebie zostaje? Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tascha - ponieważ nie widze dla niej odpowiedniego domku, to na razie zostaje. Daję jej szansę jeszcze tak z miesiąc, a potem to już "mówi się trudno i kocha się dalej":) Pzdr. Quote
Recommended Posts