Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macie racje, wszystko do swojej norki niosa. Ja Amisiowi zrobiłam miejscie przy wielkim oknie-takim do ziemi i tam słoneczko świeci cały dzien..kocy,buda, zabawki - ma jak w raju. Teraz aktualnie lezy mi na kolanach i liże po raczkach....od poczatku jest taki tulas i pieszczuch z niego :)

Posted

Doris&Grenio napisał(a):
Macie racje, wszystko do swojej norki niosa. Ja Amisiowi zrobiłam miejscie przy wielkim oknie-takim do ziemi i tam słoneczko świeci cały dzien..kocy,buda, zabawki - ma jak w raju. Teraz aktualnie lezy mi na kolanach i liże po raczkach....od poczatku jest taki tulas i pieszczuch z niego :)

O taaaak a spróbuj zapomnieć o codziennej dawce pieszczot to już te szkodniki wiedzą jak się dopomnieć hihi - cecha gatunkowa.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wcale nie. W tym roku miałam maluchy tylko z doskoku - u Kiki. A ona mieszka u Artura i tam też były odchowywane maluchy... U mnie Żelka zastrajkowała...

Pzdr.

Dobra dobra to jak nie w tym roku to na stronce widziałam ile już razy się cieszyłaś będąc szczęśliwą mamką basków:loveu:.Widzieć i posiadać taką liczbę szkodników....bezcenne:multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak sa, to i zgrzytanie zębów jest. A jak ich nie ma - smutnoooooooo.......

Pzdr.

Hihi wiem ,wiem wesoło jest.Pamiętam jak kiedyś do Zielonej przyjechałam (zeszłoroczny miot)otwieram drzwi wejściowe i wylewa się na mnie taka ruda masa szczypawek.Radoche miałam jak te baski a Zielona serdecznie dość hahaha

Posted

Ale tu rejwach a ja dopiero mogłam wejść.
Karolcia (Cienka) Bubuś zwariował i cały dzień siedzi na dworze.Pepik trochę wymięka.W zakolu na tarasie wygrzewają się na kanapie.Dosłownie piją słońce.Jutro zrobię zdjęcia.Maluchy też biegają.Dzisiaj odkryły stajnię i mnóstwo słomy.Głupawka trwała pół godziny i padły.W stajni jak wiecie mieszkają podhalany.Jest wesoło.

Posted

zielona napisał(a):
Proszę o "zielonym" nie tworzyć wesołego scenariusza.Phi...

hihihihihi ale trzeba go trochę rozsławić- w końcu kto ogarnie ten inwentarz jak pojedziemy na wystawę:eviltong: Już trzeba bić medal na tę okazję.
Nie wiem jak będzie teraz z przyjazdem-raczej za tydzień ale to jeszcze dam znać

Posted

Joguś też by mógł ale nie mamy płotu i strach puścić wolno mośki bo sarny podchodzą po same ogrodzenia więc wiadomo Joguś w powietrzu kręci ósemki próbując się wyrwać z uwięzi smyczy.
Mieliśmy ambitne plany robienia płotu na wiosnę ale teraz to czort wie co to będzie bo wszystko skupia się na nowym aucie na którego środki nie były zabezpieczone w tegorocznym budżecie:angryy:

Posted

[quote name='zielona']Ale tu rejwach a ja dopiero mogłam wejść.
Karolcia (Cienka) Bubuś zwariował i cały dzień siedzi na dworze.Pepik trochę wymięka.W zakolu na tarasie wygrzewają się na kanapie.Dosłownie piją słońce.Jutro zrobię zdjęcia.Maluchy też biegają.Dzisiaj odkryły stajnię i mnóstwo słomy.Głupawka trwała pół godziny i padły.W stajni jak wiecie mieszkają podhalany.Jest wesoło.
Mogę to sobie wyobrazić:)

[quote name='zielona']lourdnes przyjeżdzaj na weekend i przywieź swoje szkodniki.To dopiero będzie jazda.
Ja juz się tej "jazdy" boję;)

[quote name='zielona']Proszę o "zielonym" nie tworzyć wesołego scenariusza.Phi...
Alez my tak z sympatią o Zielonym Zielonej;)

Pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
zielona my byśmy też chętnie wpadli ba nasz samochód jest już nawet w Olsztynie:evil_lol: szkoda, że bez nas:shake:

Wpadajcie-urządzimy baskoszał :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj z Nią rozmawiałam...
Jest szansa, że jeszcze zyje. No, chyba, że Zielony Zielonej Ją ubił;)

Pzdr.[/QUOTE]
Mnie nie ma to ją sąsiedzi przejeli ale na weekend jade to zaprowadze tam porządek i opierdziele jak należy ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja zdradzę dzisiaj taką info: Zielona ma dzisiaj swój Dzień:) Więcej nic nie napiszę....

Pzdr.[/QUOTE]
Oj? czy ja o czymś nie wiem? 19 ma:tort:i tam się zasadzam i szaaaaaa bo sie wyda ;) ale co jest 10? Uchyl rąbka tajemnicy:razz: