Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [B]zielona[/B], chyba Alya tez jest zarezerwowana...? Masz maila w/s suczek. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ale super dzieciaki znowu wyszły i już kilka domki ma to super ;) Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Zuzka, powiedziałabym, że już tylko 4 (jeżeli dobrze liczę) czekają na nowe domki... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Zuzka, powiedziałabym, że już tylko 4 (jeżeli dobrze liczę) czekają na nowe domki... Pzdr.[/QUOTE] No to świetnie, a ile one już mają? Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Urodziły się chyba w Wigilię...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Kochana, zerknij na swoją pocztę, bo ja w pewnym momencie się pogubiłam i musisz mi pomóc wrócic do normalności;) Pzdr. Quote
zielona Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Asiaczek'][B]zielona[/B], chyba Alya tez jest zarezerwowana...? Masz maila w/s suczek. Pzdr.[/QUOTE] Zamiast zdjęcia Alyi wysłałam Amedee i pani zrezygnowała.Nie była jednak zdecydowana tak w ogóle. Quote
Cienka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ale fajne szczylki właśnie sobie oglądamy z Piną ona uwielbia oglądać baski na kompie :lol: Quote
Cienka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Joguś spał przytulony do mojego boku:cool3: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Hahaha, pewnie, gdybyś reperowała samochód, to i Jogi by pomagał. A tak, to przy babskim oglądaniu zdjęć się pospał chłopaczyna:) pzdr. Quote
Cienka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Joguś woli filmy:cool3: fotki go nie interesują. Quote
zielona Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='M&S']Cześć Zielona:smile:[/QUOTE] Witam , co słychać? [quote name='Cienka']Joguś woli filmy:cool3: fotki go nie interesują.[/QUOTE] Bubuś z Pitkiem nocą udają,że chcą siusiu i znikają w stodółce na polowaniu.Dzisiaj spały w klatce bo włączyła się taka głupawka,że nie szło spać. Quote
Cienka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Mośki to rządzą w salonie śpią tam, bawią się nawet jedzą (tz. dobra luksusowe marchewki, kości, przysmaki) i czasem pozwolą nam tam posiedzieć :cool3:. Czyli w nocy teoretycznie mamy spokój bo śpią na dole. No chyba, że Jogi chce spać z nami to mamy nocne batalie o łóżko i kołdrę. Jogi to powinien startować w skokach wzwyż dla niego parapet na wysokości 110cm to żadna wysokość Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Cienka']Joguś woli filmy:cool3: fotki go nie interesują.[/QUOTE] Pewnie takie, gdzie się naparzają, takie bum-bum, bang-bang...;) [quote name='zielona'] Bubuś z Pitkiem nocą udają,że chcą siusiu i znikają w stodółce na polowaniu.Dzisiaj spały w klatce bo włączyła się taka głupawka,że nie szło spać.[/QUOTE] A na co one poluja w tej stodółce po nocy...? [quote name='Cienka'] Jogi to powinien startować w skokach wzwyż dla niego parapet na wysokości 110cm to żadna wysokość[/QUOTE] Serek za jednym hopkiem wskakuje na szafki w kuchni; obecnie jest na etapie oduczania;) Pzdr. Quote
Cienka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Akurat szafki są jakieś 20cmm niżej niż okna na szczęście Jogi ma jeszcze tyle przyzwoitości by nie wskakiwać na szafki kuchenne. Quote
M&S Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='zielona']Witam , co słychać? [/QUOTE] Wpadnij do nas na fotki:) Quote
Tascha Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='zielona'] Bubuś z Pitkiem nocą udają,że chcą siusiu i znikają w stodółce na polowaniu.Dzisiaj spały w klatce bo włączyła się taka głupawka,że nie szło spać. zielona- a moze coś Ci grasuje w stodole? jakas kuna,szczurek czy coś? u nas kuna przychodziła po...kurki liliputki...w zeszła zimę wyniosła większość stadka, aż w końcu -trafiła "kosa na kamień"...kuna przyłaziła w nocy,czy nad ranem,jak tylko Ałma (kaukazka) biegała,zostawiłam więc otwarte drzwi do stodoły (Ałmusia niestety przez dziure psio-kocia nie mieści się) i kuna została złapana.Ałma z dumą połozyła ja centralnie przed gankiem :) Quote
zielona Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='M&S']Wpadnij do nas na fotki:smile: Poczekam na wiosenne słoneczko [quote name='Tascha'] zielona- a moze coś Ci grasuje w stodole? jakas kuna,szczurek czy coś? u nas kuna przychodziła po...kurki liliputki...w zeszła zimę wyniosła większość stadka, aż w końcu -trafiła "kosa na kamień"...kuna przyłaziła w nocy,czy nad ranem,jak tylko Ałma (kaukazka) biegała,zostawiłam więc otwarte drzwi do stodoły (Ałmusia niestety przez dziure psio-kocia nie mieści się) i kuna została złapana.Ałma z dumą połozyła ja centralnie przed gankiem :) Dokładnie , coś sobie pomieszkuje w stodółce i działa na nerwy baskom haha.Ale rano już przybysza nie było. Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Tascha'] zielona- a moze coś Ci grasuje w stodole? jakas kuna,szczurek czy coś? u nas kuna przychodziła po...kurki liliputki...w zeszła zimę wyniosła większość stadka, aż w końcu -trafiła "kosa na kamień"...kuna przyłaziła w nocy,czy nad ranem,jak tylko Ałma (kaukazka) biegała,zostawiłam więc otwarte drzwi do stodoły (Ałmusia niestety przez dziure psio-kocia nie mieści się) i kuna została złapana.Ałma z dumą połozyła ja centralnie przed gankiem :) A ja nie widziałam foteczek kaukaza u Ciebie w Galerii... [quote name='zielona'] Dokładnie , coś sobie pomieszkuje w stodółce i działa na nerwy baskom haha.Ale rano już przybysza nie było. Wygoniłaś to coś na takie zimno...? Pzdr. Quote
Tascha Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ee- jakbym wszystkie zwierzaki obfociła to by mi ciutke galerii zbrakło hi hi ludzie i tak myśla,ze mam "kuku na móniu" :D Ałma jest w galerii Lisy u mnie na www -wracam do pulpetów :) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ja ostatnio wogóle nie chodzę po stronach www, bo nie mam czasu. Dlatego jak znajdziesz chwilę, to poprosze foteczki suni:) Pzdr. Quote
zielona Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Asiaczek']A ja nie widziałam foteczek kaukaza u Ciebie w Galerii... Wygoniłaś to coś na takie zimno...? Pzdr.[/QUOTE] A weź im zabroń,poszłam po nie i do klatki(ok 1 w nocy).I do rana był spokój Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 No, to złapałaś parę godzin snu:) Nie narzekaj! Pzdr. Quote
Recommended Posts