Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Ja się pytam,bo Zielona kiedyś pytała "dlaczego polskie basenji nie noszą polskich imion?".
Aaaaa, o to chodzi...
zielona chyba po prostu lubi polskie imiona;)

Pzdr.

Posted

[quote name='zielona']Witam w Nowym Roku
Znowu chata za...... nie ciekawa.
W tym miocie przydomek będzie "Ballada o Wędrowaniu"
Armani
Amigo

Ambrozja
Ałycza
Awantura
Abba (prosto z Afryki)
Alejka
Abala (też z Afryki)

Aaaa, z tego wnioskuję, że jest 2 chłopaczków i 6 panienek :)
To czekam aż nam je po kolei przedstawisz :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co to jest Ałycza?
Edit; Juz wiem. śliwa wiśniowa odmiana kaukaska

Pzdr.

Ałycza to nasza pospolita mirabelka pod tą nazwą więcej osób za pewne kojarzy to drzewo.

Posted

[FONT=Tahoma]A ja z pogardą patrzę na mirabelki, mój ojciec zrobił z nich żywopłot i co każde wakacje matka kazała mi zbierać te nieszczęsne mirabelki (bo się zmarnują). A potem nikt ich nie chciał jeść o sokach nie wspomnę też hitem nie były.[/FONT]

Posted

Wiesz, ja na owoce patrzę okiem mieszczucha. Nigdy nie mieliśmy działki, ogródka czy daczy czy jeszcze czegoś tam innego, gdzie roślinki i drzewka mogłyby sobie rosnąć. Więc moje mysli i emocje co do owoców sa raczej pozytywne;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Na finałach, niestety, Bubus nie został zauwazony. Zielona wraca juz do domu...

Gratulacje dla Bubusia, to jego pierwsze Zwycięstwo Rasy!!!!!

Pzdr.

Zwycięzca ze swoją nagrodą. Gratulujemy !!

Posted

To był raczej debiut. Może i Bubuś jest za gruby troszeczke ale na pewno się chłopak wyrobi:evil_lol:.
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Pepe i Muszu to jeszcze jak takie szczylki wyglądają a Bubuś już jak facet i myślę, że tym się mogła kierować przy wyborze Pani sędzina. [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Bubuś był troszke zdrnerwowany ale powiedzialam mu na uszko, że w niego wierzę i chyba poskutkowało:cool3:[/FONT][/FONT]

Posted

Bubuś debiutował.
Jest jeszcze za gruby ale oboje nad tym pracujemy.Bubuś patrzy na michę z jedzeniem i po pięciu minutach waży 10 deko więcej haha.
Jednak ruchem potrafi zaimponować.Ten chłopczyk jest w starym typie.Mocny,krępy z odstawionym zadem.Przy ocenie na stoliczku stał dumnie bez ruchu.
cienka zaczarowała i wygrał haha.
Muszu jest śliczny,wysokonożny i również ma piękny ruch.Ale na stoliczku bardzo się wiercił.
Pina postanowiła nie biegać po brudnej wykładzinie i jak postanowiła tak zrobiła.Zinie było obojetne.A pobiegnę sobie ale tylko trochę.Pepi padł i włączył "smutasa".
Ale ocenę doskonałą dostał .