Buszki Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No gdzie ta niespodzianka?! Ja też czekam!!! Quote
zielona Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Ojej a co tutaj taki tłok? Mikołaj był i posypał trochę rudzielców.A miało ich nie być. 6+2=8 Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Hahahaha, zarudziło Ci Galerię na ament;) A było tak biało, bialusio... Teraz masz znowu rudo:) Pzdr. Quote
zielona Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Było aż za biało, że aż w oczy kłuło.A teraz jest rudo. Quote
Zuza i Noddy Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A co to za szczeniaczki, bo ja jakoś nie zorientowana jestem? Quote
Kisses Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Łaaa, no to ja widzę, że świąteczny wysyp szczeniaczków był :D Gratulacje! Quote
jamnicze Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Czyżby to nowy miot Zuliki? A kto jest tatusiem? No opowiadaj, nie trzymaj nas w takim napięciu i więcej fotek, fotek, fotek :) Quote
zielona Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Hahaha "powtórka z rozrywki" Zula x Wazirek.Pasują do siebie.Ona musi mieć zmysłowego,delikatnego faceta. Zula jak widać to bardzo płodna matka i obfita w pokarm.To dobre geny. Quote
Asiaczek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tak jest:) Chyba żaden rep w PL nie ma takiej ilości potomstwa. No, może Gusio...? pzdr. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 No to gratulacje, bardzo jestem ciekawa jak maluchy wyrosną. Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ale super niespodzianka! Gratuluję maluchów! Quote
zielona Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak jest:) Chyba żaden rep w PL nie ma takiej ilości potomstwa. No, może Gusio...? pzdr. Pzdr. Odkąd Pani Gielisse nie żyje to jeden ze śladów jej działalności hodowlanej zaaklimatyzował się w Polsce.Jej basenji nie pozwolą o Niej zapomnieć http://www.youtube.com/watch?v=MxRRuJFzVpk Quote
Asiaczek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jennifer na zawsze pozostanie w pamięci tych, co Ja kochali, lubili i szanowali... zielona - pilnie potrzebuję zdjęć suczek... Pzdr. Quote
Cienka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 i jak zwykle Zulka pokazała wszystkim kto tu jest debeściak jeśli chodzi o produkcje szczeniaków:cool3: Quote
zielona Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Cienka napisał(a):i jak zwykle Zulka pokazała wszystkim kto tu jest debeściak jeśli chodzi o produkcje szczeniaków:cool3: A ja mam Was gdzieś bo nie odbieracie moich telefonów Quote
zielona Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Imiona Jeszcze nie wiem Nie było czasu.Z Mężem sprzedawaliśmy mieszkanie na Powiślu.(dwa lata).Facet około 10 grudnia się zdecydował ale jak się wszyscy zebrali u notara(i wszyscy dojechali) to zadzwonił(z Krakowa),zeby było za tydzień.Haha.Marian,brat męża,mieszka we Fraiburgu(NIEMCY).Przyleciał samolotem a facet zmienił termin. To tylko do filmu taki motyw.Ale 22 grudnia BUM.Dało radę.I przez ten cały cyrk imiona mi uciekły haha. Chata sprzedana,kasa na koncie.To miły MIKOŁAJ.Mówię Wam i wierzcie mi na słowo. Quote
Cienka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 zielona napisał(a):A ja mam Was gdzieś bo nie odbieracie moich telefonów Ja nic nie wiem, dla pocieszenia powiem Ci, że nie jesteś osamotniona mam ten sam problem. Quote
tomecki Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='zielona']A ja mam Was gdzieś bo nie odbieracie moich telefonów Wow, jedno nieodebrane połączenie w przeciągu miesiąca, tj. w poniedziałek 27.12.2010 r. o godz. 10.01 i już foch "mam Was gdzieś". :angryy: Zielona, nie wiem na jakie numery dzwoniłaś i ile razy, ale mam tylko to w/w jedno połączenie nieodebrane od ciebie, ale chyba od dziś będę zawsze chodził nawet do WC i pod prysznic z telefonem, bo może akurat w tym momencie przypomnisz sobie że żyjemy albo coś znowu namieszasz na stronie i będziesz potrzebowała pomocy... Quote
zielona Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='tomecki']Wow, jedno nieodebrane połączenie w przeciągu miesiąca, tj. w poniedziałek 27.12.2010 r. o godz. 10.01 i już foch "mam Was gdzieś". :angryy: Zielona, nie wiem na jakie numery dzwoniłaś i ile razy, ale mam tylko to w/w jedno połączenie nieodebrane od ciebie, ale chyba od dziś będę zawsze chodził nawet do WC i pod prysznic z telefonem, bo może akurat w tym momencie przypomnisz sobie że żyjemy albo coś znowu namieszasz na stronie i będziesz potrzebowała pomocy... No właśnie i co ja wtedy zrobię jak nie odbierzesz haha Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 zielona - a na jaką literę będziesz miała miot? Myslałaś juz o tym? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 zielona, daj jakieś nowe fotki maluchów, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zielona - witaj w 2011 Roku!!! [/FONT] Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) To szczylki będą z jakim przydomkiem? Quote
zielona Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Witam w Nowym Roku Znowu chata za...... nie ciekawa. W tym miocie przydomek będzie "Ballada o Wędrowaniu" Armani Amigo Ambrozja Ałycza Awantura Abba (prosto z Afryki) Alejka Abala (też z Afryki) Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Co to jest Ałycza? Edit; Juz wiem. śliwa wiśniowa odmiana kaukaska Pzdr. Quote
Recommended Posts