Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha
"powtórka z rozrywki" Zula x Wazirek.Pasują do siebie.Ona musi mieć zmysłowego,delikatnego faceta.
Zula jak widać to bardzo płodna matka i obfita w pokarm.To dobre geny.

Posted

Cienka napisał(a):
i jak zwykle Zulka pokazała wszystkim kto tu jest debeściak jeśli chodzi o produkcje szczeniaków:cool3:

A ja mam Was gdzieś bo nie odbieracie moich telefonów

Posted

Imiona
Jeszcze nie wiem
Nie było czasu.Z Mężem sprzedawaliśmy mieszkanie na Powiślu.(dwa lata).Facet około 10 grudnia się zdecydował ale jak się wszyscy zebrali u notara(i wszyscy dojechali) to zadzwonił(z Krakowa),zeby było za tydzień.Haha.Marian,brat męża,mieszka we Fraiburgu(NIEMCY).Przyleciał samolotem a facet zmienił termin.
To tylko do filmu taki motyw.Ale 22 grudnia BUM.Dało radę.I przez ten cały cyrk imiona mi uciekły haha.
Chata sprzedana,kasa na koncie.To miły MIKOŁAJ.Mówię Wam i wierzcie mi na słowo.

Posted

zielona napisał(a):
A ja mam Was gdzieś bo nie odbieracie moich telefonów

Ja nic nie wiem, dla pocieszenia powiem Ci, że nie jesteś osamotniona mam ten sam problem.

Posted

[quote name='zielona']A ja mam Was gdzieś bo nie odbieracie moich telefonów

Wow, jedno nieodebrane połączenie w przeciągu miesiąca, tj. w poniedziałek 27.12.2010 r. o godz. 10.01 i już foch "mam Was gdzieś". :angryy:

Zielona, nie wiem na jakie numery dzwoniłaś i ile razy, ale mam tylko to w/w jedno połączenie nieodebrane od ciebie, ale chyba od dziś będę zawsze chodził nawet do WC i pod prysznic z telefonem, bo może akurat w tym momencie przypomnisz sobie że żyjemy albo coś znowu namieszasz na stronie i będziesz potrzebowała pomocy...

Posted

[quote name='tomecki']Wow, jedno nieodebrane połączenie w przeciągu miesiąca, tj. w poniedziałek 27.12.2010 r. o godz. 10.01 i już foch "mam Was gdzieś". :angryy:

Zielona, nie wiem na jakie numery dzwoniłaś i ile razy, ale mam tylko to w/w jedno połączenie nieodebrane od ciebie, ale chyba od dziś będę zawsze chodził nawet do WC i pod prysznic z telefonem, bo może akurat w tym momencie przypomnisz sobie że żyjemy albo coś znowu namieszasz na stronie i będziesz potrzebowała pomocy...
No właśnie i co ja wtedy zrobię jak nie odbierzesz haha

Posted

Witam w Nowym Roku
Znowu chata za...... nie ciekawa.
W tym miocie przydomek będzie "Ballada o Wędrowaniu"
Armani
Amigo

Ambrozja
Ałycza
Awantura
Abba (prosto z Afryki)
Alejka