Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']zielona, hop, hop....
wszędzie jakas taka cisza...

Pzdr.
Asiu przesadzasz,
Ja tera zgłębiam wiedzę o pochodzeniu poza ziemskim, oglądam postacie nie z tego wymiaru i jestem pod wrażeniem.Ja wierze,że jesteśmy kosmitami.To tubylcy z amazonii i inni tacy podobni to wytwory tej ziemi.Różnica w wykształceniu jest ogromna.Wiedza w tek kwestii łamie wszelkie konwenanse.Piramidę Cheopsa zbudowano w około 20 lat.To znaczy,że co 3 minuty wciągano blok około 20 ton na pochylnię.Naszymi metodami dzisiaj to już nie możliwe.Są tak przycięte,że tylko laser odpowiada tej technologii.KIM JESTEŚMY??? i SKĄD POCHODZIMY???

Posted

Minęły cieczki,psy się uspokoiły.Bubuś to mięśniak w typie Kingolo.Mocny,postawny i z ruchem najwybitniejszego araba.Chętny do krycia.
Pepi..... zniknął. Jest wyczerpany ...ale to pies z wielkim libido... .
Suki mają na niego wpływ wyczerpujący.Jest lekki,filigranowy i bardzo dominujący.
Zapyli chmurkę w ułamku sekundy.Nawet koliberka.

Posted

Ja pamiętam na lekcjach Historii Sztuki nasz babka(super kobieta wszystko wiedziała zawsze przychodziła na lekcje bez kawałka notatki) mówiła, że w piramidach są rysunki rakie kosmicznych mniej więcej takich jakimi my teraz latamy w kosmos. Tylko o takich rzeczach mówi się incydentalnie w telewizji grubo po północy na kanałach tematycznych.

Posted

[quote name='zielona']Asiu przesadzasz,
Ja tera zgłębiam wiedzę o pochodzeniu poza ziemskim, oglądam postacie nie z tego wymiaru i jestem pod wrażeniem.Ja wierze,że jesteśmy kosmitami.To tubylcy z amazonii i inni tacy podobni to wytwory tej ziemi.Różnica w wykształceniu jest ogromna.Wiedza w tek kwestii łamie wszelkie konwenanse.Piramidę Cheopsa zbudowano w około 20 lat.To znaczy,że co 3 minuty wciągano blok około 20 ton na pochylnię.Naszymi metodami dzisiaj to już nie możliwe.Są tak przycięte,że tylko laser odpowiada tej technologii.KIM JESTEŚMY??? i SKĄD POCHODZIMY???[/QUOTE]
Rrrrrany, zielona, ja nie odpowiedm Ci na te pytania:shake:...

[quote name='zielona']Minęły cieczki,psy się uspokoiły.Bubuś to mięśniak w typie Kingolo.Mocny,postawny i z ruchem najwybitniejszego araba.Chętny do krycia.
Pepi..... zniknął. Jest wyczerpany ...ale to pies z wielkim libido... .
Suki mają na niego wpływ wyczerpujący.Jest lekki,filigranowy i bardzo dominujący.
Zapyli chmurkę w ułamku sekundy.Nawet koliberka.[/QUOTE]
U mnie najbardziej wyczerpany cieczkami jest... Wahzirek... Nie wyzył się w tym roku zbyt mocno, to i chłopaczyna się męczy. A ja dodatkowo z nim, bo podsikuje mi pokój:angryy:...
Widac, że Pepe i Bubus to nieodrodni synowie Wahzirka:multi::loveu:

[quote name='zielona']Na pewno nie pochodzimy od małpy[/QUOTE]
Wiesz, patrzac na niektóre osoby, to wizualnie nie byłabym tego taka pewna.
Bo o charakterze nie mówimy...

[quote name='Cienka']Ja pamiętam na lekcjach Historii Sztuki nasz babka(super kobieta wszystko wiedziała zawsze przychodziła na lekcje bez kawałka notatki) mówiła, że w piramidach są rysunki rakie kosmicznych mniej więcej takich jakimi my teraz latamy w kosmos. Tylko o takich rzeczach mówi się incydentalnie w telewizji grubo po północy na kanałach tematycznych.[/QUOTE]
Uwielbiam tak po 23-24 przelecieć sobie kanały Discovery.... i zobaczyc, co też oni tam gadają. I, o dziwo, gadają o b.ciekawych rzeczach. Serio-serio:)

Pzdr.

Posted

Co do piramid i rysunków z rakietami kosmicznymi to prawda.Tylko dzisiaj są one zasłonięte innymi freskami.Zaś piramida usytuowana jest tak,żeby czerpać energię ziemi.To nie przypadek,że na wysokości 1/3 piramidy nie psuje się mięso a żyletki można naostrzyć.Coś w tym jest.
Zrobię sobie sypialnię w piramidzie to może dłużej pożyję haha.
I niespodzianka

Posted

zielona, jak sobie zrobisz sypialnię w piramidzie, to na pewno nie zepsujesz się i będziesz ostra jak zyleta:0 Hahahahaha.....

A które to maleństwo jest na fotkach? Pinka...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']zielona, jak sobie zrobisz sypialnię w piramidzie, to na pewno nie zepsujesz się i będziesz ostra jak zyleta:0 Hahahahaha.....

A które to maleństwo jest na fotkach? Pinka...?

Pzdr.
Już taka ostra to nie chciałabym być ale cobym się nie zepsuła hahaha

Posted

[FONT=Tahoma]Do tego piramidy jak na swój wiek powinny bardziej osiąść w ziemi i tego naukowcy też nie potrafią wytłumaczyć. Oraz tego czemu na Marsie i Wenus też są piramidy i sfinks. O marsie to nie wiem, ale Wenus najprawdopodobniej była planetą zbliżoną do ziemi, jednak bliskość słońca sprawiła, że szybciej postępował tam efekt cieplarniany niż na ziemi. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]A z takich ciekawostek to na ziemi nie było czegoś takiego jak upadek nauki i ciemne czasy (średniowiecze). Choć rzekomo wtedy twierdzono, ze ziemia jest płaska to w kościołach Chrystusa przedstawiano siedzącego na globie ziemi. [/FONT]

http://lh6.ggpht.com/_Kgv87hQxxr8/SZyk8XLsbMI/AAAAAAAAA4c/eQvmGpwS0pc/s512/SanVitale%20wnetrze%20526%20r.%20rawenna.jpg

http://www.casesf.com/Ravenna/SanVitale-Apse.jpg

Posted

[quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Do tego piramidy jak na swój wiek powinny bardziej osiąść w ziemi i tego naukowcy też nie potrafią wytłumaczyć. Oraz tego czemu na Marsie i Wenus też są piramidy i sfinks. O marsie to nie wiem, ale Wenus najprawdopodobniej była planetą zbliżoną do ziemi, jednak bliskość słońca sprawiła, że szybciej postępował tam efekt cieplarniany niż na ziemi. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]A z takich ciekawostek to na ziemi nie było czegoś takiego jak upadek nauki i ciemne czasy (średniowiecze). Choć rzekomo wtedy twierdzono, ze ziemia jest płaska to w kościołach Chrystusa przedstawiano siedzącego na globie ziemi. [/FONT]

http://lh6.ggpht.com/_Kgv87hQxxr8/SZyk8XLsbMI/AAAAAAAAA4c/eQvmGpwS0pc/s512/SanVitale%20wnetrze%20526%20r.%20rawenna.jpg

http://www.casesf.com/Ravenna/SanVitale-Apse.jpg
Jak najbardziej się zgadzam.Teraz też pędzimy do średniowiecza bo ludzie są zbyt mądrzy i nie można nimi sterować.

• 1 month later...