Asiaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 zielona, hop, hop.... wszędzie jakas taka cisza... Pzdr. Quote
zielona Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Asiaczek']zielona, hop, hop.... wszędzie jakas taka cisza... Pzdr. Asiu przesadzasz, Ja tera zgłębiam wiedzę o pochodzeniu poza ziemskim, oglądam postacie nie z tego wymiaru i jestem pod wrażeniem.Ja wierze,że jesteśmy kosmitami.To tubylcy z amazonii i inni tacy podobni to wytwory tej ziemi.Różnica w wykształceniu jest ogromna.Wiedza w tek kwestii łamie wszelkie konwenanse.Piramidę Cheopsa zbudowano w około 20 lat.To znaczy,że co 3 minuty wciągano blok około 20 ton na pochylnię.Naszymi metodami dzisiaj to już nie możliwe.Są tak przycięte,że tylko laser odpowiada tej technologii.KIM JESTEŚMY??? i SKĄD POCHODZIMY??? Quote
zielona Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Na pewno nie pochodzimy od małpy Quote
zielona Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Minęły cieczki,psy się uspokoiły.Bubuś to mięśniak w typie Kingolo.Mocny,postawny i z ruchem najwybitniejszego araba.Chętny do krycia. Pepi..... zniknął. Jest wyczerpany ...ale to pies z wielkim libido... . Suki mają na niego wpływ wyczerpujący.Jest lekki,filigranowy i bardzo dominujący. Zapyli chmurkę w ułamku sekundy.Nawet koliberka. Quote
Cienka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja pamiętam na lekcjach Historii Sztuki nasz babka(super kobieta wszystko wiedziała zawsze przychodziła na lekcje bez kawałka notatki) mówiła, że w piramidach są rysunki rakie kosmicznych mniej więcej takich jakimi my teraz latamy w kosmos. Tylko o takich rzeczach mówi się incydentalnie w telewizji grubo po północy na kanałach tematycznych. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='zielona']Asiu przesadzasz, Ja tera zgłębiam wiedzę o pochodzeniu poza ziemskim, oglądam postacie nie z tego wymiaru i jestem pod wrażeniem.Ja wierze,że jesteśmy kosmitami.To tubylcy z amazonii i inni tacy podobni to wytwory tej ziemi.Różnica w wykształceniu jest ogromna.Wiedza w tek kwestii łamie wszelkie konwenanse.Piramidę Cheopsa zbudowano w około 20 lat.To znaczy,że co 3 minuty wciągano blok około 20 ton na pochylnię.Naszymi metodami dzisiaj to już nie możliwe.Są tak przycięte,że tylko laser odpowiada tej technologii.KIM JESTEŚMY??? i SKĄD POCHODZIMY???[/QUOTE] Rrrrrany, zielona, ja nie odpowiedm Ci na te pytania:shake:... [quote name='zielona']Minęły cieczki,psy się uspokoiły.Bubuś to mięśniak w typie Kingolo.Mocny,postawny i z ruchem najwybitniejszego araba.Chętny do krycia. Pepi..... zniknął. Jest wyczerpany ...ale to pies z wielkim libido... . Suki mają na niego wpływ wyczerpujący.Jest lekki,filigranowy i bardzo dominujący. Zapyli chmurkę w ułamku sekundy.Nawet koliberka.[/QUOTE] U mnie najbardziej wyczerpany cieczkami jest... Wahzirek... Nie wyzył się w tym roku zbyt mocno, to i chłopaczyna się męczy. A ja dodatkowo z nim, bo podsikuje mi pokój:angryy:... Widac, że Pepe i Bubus to nieodrodni synowie Wahzirka:multi::loveu: [quote name='zielona']Na pewno nie pochodzimy od małpy[/QUOTE] Wiesz, patrzac na niektóre osoby, to wizualnie nie byłabym tego taka pewna. Bo o charakterze nie mówimy... [quote name='Cienka']Ja pamiętam na lekcjach Historii Sztuki nasz babka(super kobieta wszystko wiedziała zawsze przychodziła na lekcje bez kawałka notatki) mówiła, że w piramidach są rysunki rakie kosmicznych mniej więcej takich jakimi my teraz latamy w kosmos. Tylko o takich rzeczach mówi się incydentalnie w telewizji grubo po północy na kanałach tematycznych.[/QUOTE] Uwielbiam tak po 23-24 przelecieć sobie kanały Discovery.... i zobaczyc, co też oni tam gadają. I, o dziwo, gadają o b.ciekawych rzeczach. Serio-serio:) Pzdr. Quote
zielona Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Co do piramid i rysunków z rakietami kosmicznymi to prawda.Tylko dzisiaj są one zasłonięte innymi freskami.Zaś piramida usytuowana jest tak,żeby czerpać energię ziemi.To nie przypadek,że na wysokości 1/3 piramidy nie psuje się mięso a żyletki można naostrzyć.Coś w tym jest. Zrobię sobie sypialnię w piramidzie to może dłużej pożyję haha. I niespodzianka Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 zielona, jak sobie zrobisz sypialnię w piramidzie, to na pewno nie zepsujesz się i będziesz ostra jak zyleta:0 Hahahahaha..... A które to maleństwo jest na fotkach? Pinka...? Pzdr. Quote
zielona Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Asiaczek']zielona, jak sobie zrobisz sypialnię w piramidzie, to na pewno nie zepsujesz się i będziesz ostra jak zyleta:0 Hahahahaha..... A które to maleństwo jest na fotkach? Pinka...? Pzdr. Już taka ostra to nie chciałabym być ale cobym się nie zepsuła hahaha Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Aj, co to za maleństwo? Nie odpowiedziałaś... A tu jaka żyleta...;) http://img181.imageshack.us/img181/509/77657185.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A ta piękna strzałka na czółku, to kto? Pzdr. Quote
zielona Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Ten antałek poszedł do Nowego Miasta Lubawskiego Quote
Cienka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [FONT=Tahoma]Do tego piramidy jak na swój wiek powinny bardziej osiąść w ziemi i tego naukowcy też nie potrafią wytłumaczyć. Oraz tego czemu na Marsie i Wenus też są piramidy i sfinks. O marsie to nie wiem, ale Wenus najprawdopodobniej była planetą zbliżoną do ziemi, jednak bliskość słońca sprawiła, że szybciej postępował tam efekt cieplarniany niż na ziemi. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]A z takich ciekawostek to na ziemi nie było czegoś takiego jak upadek nauki i ciemne czasy (średniowiecze). Choć rzekomo wtedy twierdzono, ze ziemia jest płaska to w kościołach Chrystusa przedstawiano siedzącego na globie ziemi. [/FONT] http://lh6.ggpht.com/_Kgv87hQxxr8/SZyk8XLsbMI/AAAAAAAAA4c/eQvmGpwS0pc/s512/SanVitale%20wnetrze%20526%20r.%20rawenna.jpg http://www.casesf.com/Ravenna/SanVitale-Apse.jpg Quote
zielona Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 i jeszcze jedno Dosyć tej rozpusty,trza się wziąć za jakąś robotę haha Quote
zielona Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Do tego piramidy jak na swój wiek powinny bardziej osiąść w ziemi i tego naukowcy też nie potrafią wytłumaczyć. Oraz tego czemu na Marsie i Wenus też są piramidy i sfinks. O marsie to nie wiem, ale Wenus najprawdopodobniej była planetą zbliżoną do ziemi, jednak bliskość słońca sprawiła, że szybciej postępował tam efekt cieplarniany niż na ziemi. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]A z takich ciekawostek to na ziemi nie było czegoś takiego jak upadek nauki i ciemne czasy (średniowiecze). Choć rzekomo wtedy twierdzono, ze ziemia jest płaska to w kościołach Chrystusa przedstawiano siedzącego na globie ziemi. [/FONT] http://lh6.ggpht.com/_Kgv87hQxxr8/SZyk8XLsbMI/AAAAAAAAA4c/eQvmGpwS0pc/s512/SanVitale%20wnetrze%20526%20r.%20rawenna.jpg http://www.casesf.com/Ravenna/SanVitale-Apse.jpg Jak najbardziej się zgadzam.Teraz też pędzimy do średniowiecza bo ludzie są zbyt mądrzy i nie można nimi sterować. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tak, tak, bierz się za robotę:) A jutro z rana tez zamawiam taka śliczną sesyjkę baskową:) Pzdr. Quote
Cienka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Serdeczne życzenia Świąteczne i urodzinowe dla chłopaków. Quote
zielona Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Dziękuje! Dopiero mam chwilę czasu. Też Wszystkiego Najlepszego po Świętach i na Nowy Rok. I jeszcze będzie niespodzianka ... ale za chwilę... Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja chcę JUŻ tę niespodziankę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Mo-ni-ka!!! Mo-ni-ka!!!!!!! Mo-ni-ka!!!!!!!!!!! Pzdr. Quote
Kisses Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No ja rozumiem budowanie napięcia, ale chyba już wystarczy :D Quote
Recommended Posts