Asiaczek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 zielona napisał(a):Jest trochę robaczków.Ale mama daje radę sama karmić. Imiona będą na literę P Piosenka,Piewica,Pinokio,Pikador,Pachnotka,Paniusia,Pacynka,Pindar,Pisanka, Pianosa,Pulsar,Puszcza itd. Ten czarny pigment to moja duma.Niewielu hodowców może się nim pochwalić. Tak, liczebność miotu to cecha dziedziczna od 10 do 20%.Bella miała liczne mioty widać córcia ma to po niej. Nie zgadzam się;) na Pinokia, Pikadora, Pindara, Pianosa, Pulsar... Piosenka, Piewica, Pachnotka, Paniusia, Pisanka, Puszcza może być... Tamte na "nie" nie pasują do polskiej rasy. A te na "tak" też tak troszkę od sasa... no, ale to już Twój wybór:) Sorki za wtrącanie się... Pzdr. Quote
M&S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ....a mogę coś od siebie:p Polon, Pierwiosnek, Pankracy, Protazy, Polonez, Plastuś, Peonia. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 O, te mi się podobają... Takie, hm... swojskie...:) Pzdr. Quote
M&S Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Asiaczek napisał(a):O, te mi się podobają... Takie, hm... swojskie...:) Pzdr. ...dziekuję:) Quote
zielona Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 O nowe imiona...fajnie,dzięki Dzisiejsze fotki Quote
M&S Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 cudo:loveu::loveu::loveu::loveu: http://img413.imageshack.us/i/72827203.jpg/ ....to jeszcze troszkę imion;) Pyza, Pięciolinia, Puzon, Puc (..Bursztyn i goście;)), Pan Kleks, Polana, Placek, Poranek, Pacynka ufff skończyły mi się pomysły Quote
jamnicze Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ania, jesteś niesamowita, jak będę planować miot, to się do Ciebie zgłoszę po imiona :) Śliczne te białe robaczki z czarnymi nochalkami :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 zielona, gdyby nie te sznureczki,to bym powiedziała, że to jeden i ten sam szczylek, hahaha... Aimiona od M&S: Polana, Pięciolinia (dla zagranicy niezbyt się nadaje, bo jest lit."ę"), Pyza, Placek, Pacynka, Poranek. Z tej grupy imiona moje faworyty to" Polana, Poranek, Pyza... Ciekawe, które imiona wybierze zielona... Pzdr. Quote
M&S Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 jamnicze napisał(a):Ania, jesteś niesamowita, jak będę planować miot, to się do Ciebie zgłoszę po imiona :) O miło mi, ale dla basków, to jakieś buszmeńskie imiona wymyślacie:evil_lol: Asiaczek napisał(a): Aimiona od M&S: Polana, Pięciolinia (dla zagranicy niezbyt się nadaje, bo jest lit."ę"), Pyza, Placek, Pacynka, Poranek. Z tej grupy imiona moje faworyty to" Polana, Poranek, Pyza... Ciekawe, które imiona wybierze zielona... Pzdr. ..nie wiedziałam, że będą w świecie szerokim:cool3: Zielona, to juz pewnie ma imiona wybrane....;) Cześć, głaski dla szczylków i mamuski :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Hej, zielona, zyjesz...? Przy takiej zgrai to pewnie nie masz na nic czasu... Ale nowe fotki białasków z czarnymi nochalmai to pewnie masz, co? No to jak masz - to podziel się nimi z nami...;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Hej, co tam u Was...? Jakaś taka cisza tutaj zapanowała... Pzdr. Quote
zielona Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Dzięki Wam wszystkim za pamięć ale trochę mało mam czasu.Imiona spisałam i bardzo mi się podobają.Zdjęcia będą po niedzieli bo Paula pofrunęła do Madrytu i ma ze sobą aparat.Łąki pokosiłam ale część zmokła.Wiadomo,pogoda.Siano w tym roku będzie drogie jak i pewnie wszystko.Ciekawe jak z karmami dla zwierząt.Po powodzi jest dużo padłych zwierząt i część pewnie trafi na przemiał.Uważajcie i obserwujcie.Polak potrafi haha. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Oj, nie tylko jest/było pełno padłych zwierząt. Samochody tez przy kupowaniu trzeba dokładnie pooglądac... Cieszę się, że się odezwałaś:) pzr. Quote
M&S Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Doberek:) Głaski dla małych i dużych futrzastych!!! Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Mam przecieki, że po weekendzie moga pojawić się nowe foteczki:) Pzdr. Quote
M&S Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek']Mam przecieki, że po weekendzie moga pojawić się nowe foteczki:) Pzdr.[/QUOTE] Fajnie, czekamy:) Quote
zielona Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Wieści ze Światówki. Juma Mongo Asiaczek wygrał swoją klasę a Maśka była 2 na 16 dziewczynek. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Tak, dodam tylko, że i JUMA MONGO Asiaczek FCI i MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - byli prezentowani w klasach otwartych:) Bardzo się cieszę z wyników:) Pzdr. Quote
M&S Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='zielona']Wieści ze Światówki. Maśka była 2 na 16 dziewczynek.[/QUOTE] Raz jeszcze WIEELKIE GRATULACJE!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Moja droga, przypominam, że po weekendzie miały byc nowe fotki Twojej zgrai:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Gratulacje dla Maśki :) A jak tam białe misiaczki? Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Z tego, co wiem, to nieźle dają zielonej popalić. Czasu nie ma prawie na nic, karmienie "przewijanie", karmienie itp...;) pzdr. Quote
M&S Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Z tego, co wiem, to nieźle dają zielonej popalić. Czasu nie ma prawie na nic, karmienie "przewijanie", karmienie itp...;) pzdr.[/QUOTE] Grunt, to słodkie maleństwa;):evil_lol: Głaski dla malców i tych większych tyż:multi: Quote
Recommended Posts