Jagoda1 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Mój kochany Korusik.... :(, nikt go nie chce, nikt nigdy nie zapytał nawet o niego.:shake: Quote
Isadora7 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jagoda1 napisał(a):Mój kochany Korusik.... :(, nikt go nie chce, nikt nigdy nie zapytał nawet o niego.:shake: Boże on nadal czeka :( Quote
rita60 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Isadora7 napisał(a):Boże on nadal czeka :( Czeka...tylko jeszcze jak długo:-( Quote
Jagoda1 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dzisiaj "zaliczył" dwa spacerki:) Quote
rita60 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Szczesciarz;)pewnie to jedyna jego "atrakcja":-( Quote
phase Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Andzi się udało a Tobie Koruś kiedy się uda?.. :( Quote
rita60 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ojej,ale dawno nie byłam u ciebie piesku........ale widzę,że u ciebie bez zmian:shake: Quote
oddechmotyla Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Korusia w każdą sobotę wyprowadza starszy Pan, jak jestem w tygodniu to zawsze zachodzę na chwilę do niego żeby go pogłaskać, a jak mam czas to i wyprowadzić... Po Korusiu od razu widać jaki jest smutny, a kiedy tylko wyczuje ludzką dłoń wtula się... aż łezka się w oku kręci ;( W sobotę robiłam mu zdjęcia, ale będę je miała dopiero w piątek, albo sobotę to od razu wstawię. Raz byłam z Korusiem na wyprawie w mieście, maluszek świetnie się sprawował kiedy był w centrum ciągle coś węszył, bardzo się ożywił, bardzo ładnie jeździ autobusem (jak tylko wzięłam go na ręce odrazu się wtulił i zasną) to taki kochany psiak... Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 W soboty wyprowadza go p. Roman z gromadką "starszaków". Koruś , jak zawsze spieszy sie, wącha, cieszy się, gdy czuje człowieka, lubi głaskanie. Coraz szybciej męczy sie , nóżki czasami plączą sie, ale "pędzi" przed siebie. Kochany seniorek... Quote
rita60 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Słodka,uśmiechnięta mordeczka mimo wszystkiego....... Quote
oddechmotyla Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 widzę, że Pani Jagoda ubiegła mnie ze zdjęciami :) Jutro będę miała kartę to zobaczę czy są jeszcze jakieś i nowe oczywiście bedą :) Już mógłby znaleź bidulek ten dom... Quote
rita60 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 "Nasz" Koruś Jagódko:-(przeczytałam na waszym ogólnym wątku,ale myslałam jeszcze,że nie o tego Korusia chodzi... Śpij malenki spokojnie i czekaj na nas:-(...tak mi wstyd za tych ludzi,co cię porzucili na starość... Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Tylu psiakom znalazłam domy, a jemu nie udało sie....:-( Quote
rita60 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Jagoda1']Tylu psiakom znalazłam domy, a jemu nie udało sie....:-([/QUOTE] Nie zawsze się udaje Jagódko... Quote
Isadora7 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy Do zobaczenia KORUŚ, kiedyś w Lepszym Świecie Zaglądałąm do ciebiie - myślałam, że sie uda :( Quote
Recommended Posts