Aysel Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 śnieg: ćwiczymy stójkę (nie patrzeć na mnie - wyglądam jak naćpana i jestem bez tapety xd) - Eni lubi zamykać oczy jak stoi :roll: : i różne tam takie: Mój kolega powiedział ostatnio (cytuję) : 'Nieźle utuczyłaś szczura, wygląda nawet bardziej jak chomik' :shake: Enija jest gruuuba. Co prawda na wadze pisze że 2kg, ale ona na schodek nie da rady wskoczyć Oo Ta pierdółka na ostatnich zdjęciach to kundlica mojej babci. Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a co to za kudłaty na ostatnich zdjęciach ? :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 o jaka szybka odpowiedz :D sliczne te twoje kruszynki :loveu: Quote
Aysel Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ale Wy kurde szybkie jesteście ;D już pisalam: 'Ta pierdółka na ostatnich zdjęciach to kundlica mojej babci.' dopisywałam znaczy ;d Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 pewnie, że szybkie. :diabloti: tylko czekalyśmy aż dodasz te zdjęcia :evil_lol: fajne te Twoje suńki :loveu: wiesz, że nigdy nie poznałam żadnej cziłały? :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a ja mam Felusia zalotnika obok w bloku, cziłki sa smiechowe, takie male a takie odwazne :D Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ooo foootki są :loveu::loveu: http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/b22b6aef.jpg wydaje mi się czy ona jakas ciemniejsza ? :cool3: http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/0f615b4a.jpg faktycznie przytyła :diabloti: Ja bym jej trochę przednie łapki poprawiła i tylne nieco do tyłu ;) ale w sumie nie wiem dokładnie jak się chi ustawia :eviltong: Quote
Aysel Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Feigned, z chihuahua'mi to jest tak, że jak raz z taką pierdółką masz do czynienia, to później po nocach Ci się śni. Później szukasz hodowli, później kupujesz. A później zdajesz sobie sprawę, że to rottweiler tylko w wersji mini. xD Mało kto zdaje sobie sprawę z tego zanim kupi. Czasem jak się na nie popatrzy to można film kręcić ;D Chyba nigdy nie mialam tak przywiązanych do człowieka psów. Tak czy inaczej - spotkamy, spotkamy sie kiedys napewno. Tylko tak myślę, że może jak śnieg stopnieje. Bo Enija po kilku minutach na mrozie robi wiewiórkę i nie ma zabawy. Iza, tylko przednie do poprawy ;D Tylne są ok. Chi musi stać jakby w 'kwadracie' to znaczy sylwetka musi sie wpisywać w kwadrat, dlatego tylne łapy nie mogą być bardziej do tyłu ;) Ona właśnie taki kolor ma ;D Tylko że ja wcześniej miałam słaby aparat i wychodziła raz biała a raz niewiadomo jaka. Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 jasne, my tam już w białostockim wątku zaczynamy planować coś haha :diabloti: ja już tyle ras przerabiałam.. :lol: ale i tak ciągle kończy się na maltanach :loveu: :cool3: Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Esotiq']Feigned, z chihuahua'mi to jest tak, że jak raz z taką pierdółką masz do czynienia, to później po nocach Ci się śni. Później szukasz hodowli, później kupujesz. A później zdajesz sobie sprawę, że to rottweiler tylko w wersji mini. xD Mało kto zdaje sobie sprawę z tego zanim kupi. Czasem jak się na nie popatrzy to można film kręcić ;D Chyba nigdy nie mialam tak przywiązanych do człowieka psów. Iza, tylko przednie do poprawy ;D Tylne są ok. Chi musi stać jakby w 'kwadracie' to znaczy sylwetka musi sie wpisywać w kwadrat, dlatego tylne łapy nie mogą być bardziej do tyłu ;) Ona właśnie taki kolor ma ;D Tylko że ja wcześniej miałam słaby aparat i wychodziła raz biała a raz niewiadomo jaka.[/QUOTE] mogłabym coś baaaardzo podobnego napisac o grzywaczach :eviltong: no mówiłam, ze się nie znam na ustawianiu chi haha no ale teraz juz będę widziała :cool3: Quote
Recommended Posts