Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jej biedactwu do normalnego stresu jeszcze ta podróz dołozyła.:shake:Z 3 dni tak moze potrwac,ale gdyby była mozliwosc pogłaskac,czy przytulic,to wszystko zacznie sie zmieniac.Tylko podejrzewam,ze na razie schowała sie głęboko.Moze do kuwety wyjdzie za potrzebą....

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Alinka dzwoniła, siedzi bidula pod sofką wciąż, ale mają na razie dać jej czas i poczekamy co się będzie działo, jedzonko w każdymbądź razie zjedzone zostało....

Posted

Dostałam od Pani Alinki zdjęcie , jak Myszka się wyleguje na łóżku w ślicznych czerwonych szeleczkach, ale nie wiem jak to z telefonu dać na kompa ( mam za bardzo skomplikowany telefon:angryy: )...ale niestety Myszor dalej mocno wystraszony....
Może dzieciarnia rozszyfruje potem mój telefon to wkleję Wam tę fotkę..

Posted

Dostałam kolejne słodkie zdjęcie Myszki w nowym łóżeczku i kurczę nie umiem wkleić...
Myszka nadal silnie wystraszona, ale załatwia się na polku....a w domku tam gdzie się ją postawi to tam zostaje, wogóle się nie rusza...

Posted

Ja mam urlop, to nie padam tak wcześnie....ale właśnie idę wskoczyć do wyrka, dobranoc!!!

Dzięki ciotki za pomoc!!!

A TY pigwa się zaczynaj pakować, nie wierzę, żeby nie było telefonów!!

A odnośnie fotek Myszki to chyba kicha będzie bo nawet moje mocno elektroniczne dziecko nie poradziło sobie z przesłaniem ich ( a nie mamy odpowiedniego kabla)

Posted

To,to rozumie!Full wypas,teraz tylko pozbyc sie strachu!A tak z ciekawosci,czy pomysłowa "wiedenka" odezwała sie jeszcze,czy dalej wychodzi od siostry ze szpitala....?

Posted

Wydaje mi się, że Myszka odrobinę wrzuciła na luz:) Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano widziałam jak się myje. To chyba dobrze, prawda?
A tak na marginesie, to zostało mi przykazane przez Majuskę, żeby ninię wykąpać... No to będzie higiena:)

Posted

Acha, i wymyśliłam sobie jak pojednać czworonogi. A więc biorę szyneczkę z delikatesową z kurczaka, okrutnie smakowita!, i karmię nią niunię i kotki, ale tylko wtedy, jak wszyscy siedzimy razem, tzn. naokoło myszkowego legowiska. Pomyślałam, że tak kotki i sunia pozytywnie się uwarunkuja na siebie

Posted

Alinko my tu tak wszyscy trzymamy za Was kciuki,że musi być coraz lepiej!!!

Karolciu " czarne kwiatki " to taki temat ( wątek ) na dogo, tam się wrzuca wszystkich nieodpowiedzialnych, niewiarygodnych, pseudohodowców....itd