majuska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Aaaaaa...jakby co to oni zapraszaja na wizytę poadopcyjną, skoro nie zdążyliśmy tej przedadopcyjnej zrobić, Florentynko gdybyś się kręciła kiedyś w okolicach Alei Kijowskiej w Krakowie i nie miała co ze sobą zrobić, to może...:cool3::diabloti: Quote
Becia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ale wiadomośc super na koniec Świąt !!! :multi::multi::multi: Myszko kochana udało ci się......teraz trzymaj łapki za Pigwę - jej też sie musi udać !!! A ta pani niby z Wiednia niech spada na drzewo , najlepiej ze sznurem w ręku. Quote
Becia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 majuska napisał(a):...nie wiem jak to sie stało, że zaufałam, nie wiem...ale wierzę, że to ten dom!!! Tak majusko, to jest ten dom !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Dzika_Figa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 O ile to jest Pani i jest faktycznie z Wiednia... Kimkolwiek jest i skądkolwiek nam wodę z mózgów robiła, podpisuję się pod Twoją Beciu propozycją dla niej. Myszcze wszystkiego dobrego i jak najlepszych stosunków z wszystkimi domownikami. A za Pigwę trzymam kciuki. Quote
Florentynka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 majuska napisał(a):Aaaaaa...jakby co to oni zapraszaja na wizytę poadopcyjną, skoro nie zdążyliśmy tej przedadopcyjnej zrobić, Florentynko gdybyś się kręciła kiedyś w okolicach Alei Kijowskiej w Krakowie i nie miała co ze sobą zrobić, to może...:cool3::diabloti: A jasne, jasne, chętnie Myszkę zobaczę na własne oczy. Quote
karolciasz28 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :multi::multi: Myszko wszystkiego najlepszego na nowej lepszej drodze życia!:multi::multi::loveu: Quote
majuska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Asiu Myszka jest przesłodka, mam nadzieję i trzymam mocno kciuki, żeby im się wszystkim jaknajlepiej poukładało bo i Myszka cudowna i ludzie świetni, no i oby ich kociaki jakoś zaakceptowały Myszkę, ale skoro u Uboczów sie z Timurem udało to i tu myślę, że będzie dobrze... A tymczasem Pigwunia została....udało nam się jej biuro załatwic na dziś, p. Bogusia się zaopiekuje nią dziś, ale co jutro to niewiadomo...w biurze są jeszcze 2 małe suńki a co za dużo to niezdrowo....może tak czasem być. Dlatego sprzęgamy siły i szukamy niuni domku całą parą!!!!! A tu parę fotek z biura, robionych w ostatniej chwili ( Myszka już w transporterku w aucie siedziała ): a tu na pierwszym planie ruda ślicznoteczka;) ( która była bardzo o Pigwę zazdrosna ) Quote
Florentynka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 oj, jakie ładne rude! czy to aby nie parówa? Pigwa siedząca na tym czerwonym aksamicie ma iście królewski wygląd. A teraz, skoro Myszce się udało, musi przyjść czas na Pigwę! Ani się nie obejrzymy, jak Pigwa pójdzie do domu. Quote
Javena Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Rano byłam zmartwiona tym wszystkim,a tu zobaczcie jaki koniec dnia........Myszko życze Ci wszystkiego naj,naj,naj. Quote
majuska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 To rude to maluch straszny, zakochany w p. Bogusi, bo ona jak tylko ma wolną chwile to mizia i nosi na rekach kogo się da, no i pod Parówę to bym to spokojnie podciągnęła, fajna, kochana sunia, nie mam niestety żadnych info o tej suni... Ale dziś był dzień!!! Też jeszcze w to nie wierzę.... Fajnie by było , żeby jutro tez był taki dzień:) Quote
halcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Taka skromna"jedyneczka"z bardzo jedwabista sierscia.Cały czas kołami do góry do głaskania,ale na początku niezle postraszyła Pigwunie.Ja tez mocno wierzę,ze Pigwusia szybko znajdzie dom.To czarne maleństwo tez super i cichutkie.Od razu wpakowało sie na kolana.Tez i psiakom i nam zycze takiego dnia.Pigwusia stawiam na ciebie. Quote
Dzika_Figa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 majuska napisał(a):To rude to maluch straszny, zakochany w p. Bogusi, bo ona jak tylko ma wolną chwile to mizia i nosi na rekach kogo się da, no i pod Parówę to bym to spokojnie podciągnęła, fajna, kochana sunia, nie mam niestety żadnych info o tej suni... Ale dziś był dzień!!! Też jeszcze w to nie wierzę.... Fajnie by było , żeby jutro tez był taki dzień:) I pojutrze... i popojutrze... To obfotografuj kiedyś przy okazji tą rudą piękność i dowiedz się o niej czegoś. I przydałaby się jakieś zdjęcia Tirsy... takie ostrzejsze... ja wiem, że ona ma ADHD i się wierci jak owsik... ale może coś wymyślisz... jakiś łańcuch czy co... :diabloti: Quote
majuska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Dzika_Figa napisał(a): I przydałaby się jakieś zdjęcia Tirsy... takie ostrzejsze... ... jakiś łańcuch czy co... :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: tzn. co?:eviltong::lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 majuska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: tzn. co?:eviltong::lol: Nie wiem, no jakby ją na przykład tak łańcuchem do płotu przykuć na trzy minuty, to może by się udało jakieś w miarę ostre zdjęcie pyska zrobić :evil_lol: A poza tym, proszę moje wypowiedzi traktować jako całość a nie cytować wyrywki... To mi sektami albo brukowym dziennikartwem podjeżdża. :razz: Quote
majuska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 O Boże ...ja to zrozumiałam jakoś zupełnie inaczej ...jakies sado- maso czy cóś chce Dzika Figa:evil_lol::evil_lol: Znaczy sie chodzi o sam pysk? a to bez łańcucha zrobimy....:lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A tak w ogóle, to przyszło mi do głowy Majusko (na podstawie pewnego zdjęcia Pigwy oraz wypowiedzi sprzed chwili), że Ty masz zadatki na profesjonalnego fotografa zwierząt- specjalistę od zdjeć erotycznych. hihi Quote
Dzika_Figa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 majuska napisał(a):O Boże ...ja to zrozumiałam jakoś zupełnie inaczej ...jakies sado- maso czy cóś chce Dzika Figa:evil_lol::evil_lol: Znaczy sie chodzi o sam pysk? a to bez łańcucha zrobimy....:lol: Jasne, ja się lubuję w tych klimatach - suczki, łańcuchy... Chodzi o całą Tirsę, tak ogólnie, pysk, sylwetka, bo Liska dzisiaj zrobiłam a z Tirsą kaszana, żadne zdjęcie się nie chce poddac moim zabiegom... Quote
figa33 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 czyli Myszko kochana , jednak masz domek!:multi::multi::multi: wiadomość powalająca po dotychczasowych przykrościach :loveu::loveu::loveu: oj...jak dobrze.... Quote
alinka6 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Śpieszę poinformować, że podróż dla Myszki była bardzo traumatyczna - bedactwo śliniła się, trzęsła jak galareta i serduszko kołatało jak szalone. Pierwszą rzeczą jaka zrobiła po przekroczeniu progu, było zaszycie się w kociej quwecie (gdzie się również wysikała). Moje koty doznały mega szoku, bo niczego nieświadome natknęły się na obcego w ich własnym wychodku:) Bidulka siedzi od dłuższego czasu pod sofą, podstawiliśmy jej pod nosek suche jedzonko, wodę i jakieś przysmaki, które przyniósł dla niej mój tata. Jednak nie liczę na to, że dziewczynka dzisiaj spod tego łóżka nam wyjdzie...:( Krystian nie omieszkał wystawić naszych dzisiejszych fotek na facebooku, wiec się chyba Myszką bardzo cieszy:) Mam nadzieje, że sunia sie do nas i naszych kochanych kotków przekona, że damy radę, bo jest kochanym psem. Quote
Dzika_Figa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Bidulka maleńka... Na pewno się przekona! Ona potrzebuje tylko miłości, cierpliwości i troszkę czasu, a tego chyba nikt jej nie będzie żałował? prawda? Jestem pewna, że niebawem zrozumie, że w nowym miejsu nikt jej nie chce skrzywdzić i rozkręci się. Quote
Javena Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jestem pewna,ze wszystko będzie dobrze. :cool3:To sa pierwsze reakcje zwierzat. znam to z własnego podwórka. Powiem Wam ,ze zwierzeta szybciej dochodzą do porozumienia ,niż ludzie. Myszko, badz dzielna!!!;) Quote
majuska Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Witamy Alinko!!!! Ja cały czas trzymam kciuki, będzie dobrze, myślę, że Myszka pomalutku zacznie wyłazić z ciekawości , wczoraj tak u mnie było...no niestety trzeba jej dać czas, może spróbowalibyście ją trochę jakimiś atrakcyjnymi smakołykami poprzekupiać... Dobrze, że wyrobilismy się z tymi podróżami wczoraj, bo dziś już drogi białe... No Myszko wyłaź spod sofki bo masz swoich kochających ludzi obok, więc korzystaj!!! Quote
lika1771 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Teraz trzymam kciuki za Pigwe zeby jej sie tak udało Quote
Recommended Posts