Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy to możliwe, że pies po domowym jedzeniu częściej sika? Pies ma 14 miesięcy. Gdy jadł acanę wychodziłam z nim 4, max 5 razy dziennie(ale bardzo rzadko 5). Później dawałam rano acane, wieczorem gotowane i czasami miał problem z utrzymaniem moczu, a na dworze to dziwiłam się skąd tyle siuśków mu się bierze :-o. Od soboty rano jadł tylko gotowane i spacerki wyglądały tak: sobota- 5:00, 12:00, 15:00, 19:00, 21:00, 22:30 (tutaj przed ostatnim spacerkiem popuścił w trakcie zabawy). Niedziela: 5:00, 12:00, 15:00, 18:30, 22:00. Poniedziałek 1:30 (w nocy):shake: 6:00, o siódmej dostał suche jedzonko i obserwuję

• 2 months later...
Posted

Moim zdaniem ważne jest, żeby uzupełniać dietę. Ale problem z sikaniem Twojego psa wydaje mi się, że jest nienaturalny. Na Twoim miejscu zacząłbym dbać o to, żeby pies się nie przeziębiał. Może warto też zajrzeć do weterynarza. Lepiej dmuchać na zimne, niż później pluć sobie w brodę, że można było zapobiec przykrej sytuacji.