:: FiGa :: Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Wysłałam do do niemieckich dalmatów, nic więcej. Jestem na necie dorywczo. Quote
monika083 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 podaj numer tel ,pooglaszam go troche ..bo o istnieniu dogo nie kazdy wie. Napisz prosze jakis krotki tekst z polskimi literami to sobie skopiuje (nie mam polskich ) i troche go pooglaszam. Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Serce mnie boli że nie mogę nic zrobić... Quote
:: FiGa :: Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Rozważamy umieszczenie psa we wrocławskim schronie. Tam przynajmniej dostałby szczepienia, wyrobiłabym mu paszport, mógłby pojechać do niemiec. Bo w obecnej sytuacji nie ma szans na adopcję ani w kraju ani poza nim... Quote
kate11 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Figa, popieram, w schronie będzie mial lepiej niż w tym kojcu no i są tam nasi wolontariusze. I blisko do granicy....Jeśli chodzi o mnie czy o Beę to jesteśmy za... Quote
monika083 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 a moze zrobi mu ktosallegro ? moze ktos go z ogoszenia wypatrzy.. Quote
Dorota Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 We Wrocławiu ? tam jest przepełnienie psy się zagryzają , cyrk, tam mają gdzieś , tam w tym roku pogryziona była dalmatynka , tam Aneta zabierała dobermankę która umierała bez pomocy bo została wstawiona do boksu z amstafami , wszystkie dalmaty które wyciągałyśmy kiedyś z Wrocławia były pod opieką Kingi , ona biegała i przestawiała je do innych kojców np z mniejszymi psami , suczki do izolatek po sterylce i były zabierane , Wasz wybór ale przemyslcie , jest hotelik w Zgorzelcu , u Małgosi 15 zł doba ,od niej był dalmat Bruno. Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Doroto, a czy zobowiążesz się utrzymania psa w hoteliku? Jeśli tak to pojedzie tam już w piątek, sama go tam zawiozę... Ja niestety kasy nie mam żadnej, reszta z kropkowej bandy również. Ciężko jest.... Quote
Dorota Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 to zostaw go w kojcu , przynajmniej go nikt nie zagryzie ,a ja prosze was o adres psa z Radomska ale bezskutecznie Quote
Dorota Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Figo ,to zostaw go w kojcu , przynajmniej go nikt nie zagryzie ,a ja prosze was o adres psa z Radomska ale bezskutecznie. Do niczego się nie zobowiążę , poprosiłam dla Radomska o pomoc Fundację Nero. Natomiast poproście o zwrot 1% fundację , i uratujcie tego drugiego. Quote
:: FiGa :: Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Mnie nic o tej prośbie nie wiadomo. Pies jest w schronisku radomskim, jaki więc adres??? Quote
Dorota Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Schronisko to jest adres , samo Radomsko nic mi nie mówi .a ten z kojca pod Wrocławiem? Quote
:: FiGa :: Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Wyślę Ci w pw namiary na jego właścicieli. Quote
Dorota Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Już z nim rozmawiałam , dam znać jak ustalę coś o DT Quote
Dorota Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 otrzebuje osoby która sprawdzi dom w Sosnowcu dla Czarusia , i pomoże załatwić klinikę do kastracji. Jak coś macie to prosze o pomoc, Quote
:: FiGa :: Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Dorota! Jesteś WIELKA!!! Nie wiem, czy uda mi się to, ale jeśli w sobotę będę jeszcze we Wrocku to mogę zawieźć psa na kastrację, zapytam czy uda się ją zrobić w schronisku. Jeśli pies czułby się dobrze to może pojechałabym z nim od razu do sosnowca!!! Matko, jak się cieszę!! Quote
Dorota Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Super dam Ci telefon do domku do Sosnowca na PW OK ? Quote
:: FiGa :: Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [SIZE="5"]Czarek jesdzie jutro do nowego domu, Doroto postawię Ci pomnik kochana!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Trzymam kciuki za całej siły, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze! Quote
monika083 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 trzymam kciuki...cale szczescie ,ze nie trafil jednak do schonu Quote
Dorota Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie mnie , Panu Zdzichowi , ale Dt miałam na wszelki do 15 stycznia. Zaraz jak dojada do domu w Sosnowcu napiszę co i jak:lol: Quote
Dorota Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Radomsko jest w Elwecie zaraz bedę wiedziała więcej , na razie dotarł i ma USG Quote
Dorota Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Czarek jest w drodze do domu , rozmawiałam z "dobrym człowiekiem " , na szczęście byłym juz włascicielem Czarusia. Godznę temu wyjechali , Pan Zdzisław ma do mnie zadzwonic jak dojedzie:lol: Quote
Dorota Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Czarek od dzisiaj Ares , już w nowym domku , śpi na wersalce , rodzina zachwycona, ale psiak bardzo chudy ,Pan Zdzisław mówi o nim biedaczek ale odkarmimy. Zdjęcia będa w weekend:lol: Ares dlatego że dalmatynka ukochana sunia , miała na imię Astra , więc musi być na literę A;) Quote
Recommended Posts