Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozważamy umieszczenie psa we wrocławskim schronie.
Tam przynajmniej dostałby szczepienia, wyrobiłabym mu paszport, mógłby pojechać do niemiec. Bo w obecnej sytuacji nie ma szans na adopcję ani w kraju ani poza nim...

Posted

Figa, popieram, w schronie będzie mial lepiej niż w tym kojcu no i są tam nasi wolontariusze. I blisko do granicy....Jeśli chodzi o mnie czy o Beę to jesteśmy za...

Posted

We Wrocławiu ? tam jest przepełnienie psy się zagryzają , cyrk, tam mają gdzieś , tam w tym roku pogryziona była dalmatynka , tam Aneta zabierała dobermankę która umierała bez pomocy bo została wstawiona do boksu z amstafami , wszystkie dalmaty które wyciągałyśmy kiedyś z Wrocławia były pod opieką Kingi , ona biegała i przestawiała je do innych kojców np z mniejszymi psami , suczki do izolatek po sterylce i były zabierane , Wasz wybór ale przemyslcie , jest hotelik w Zgorzelcu , u Małgosi 15 zł doba ,od niej był dalmat Bruno.

Posted

Doroto, a czy zobowiążesz się utrzymania psa w hoteliku? Jeśli tak to pojedzie tam już w piątek, sama go tam zawiozę... Ja niestety kasy nie mam żadnej, reszta z kropkowej bandy również. Ciężko jest....

Posted

Figo ,to zostaw go w kojcu , przynajmniej go nikt nie zagryzie ,a ja prosze was o adres psa z Radomska ale bezskutecznie.
Do niczego się nie zobowiążę , poprosiłam dla Radomska o pomoc Fundację Nero. Natomiast poproście o zwrot 1% fundację , i uratujcie tego drugiego.

Posted

Dorota! Jesteś WIELKA!!! Nie wiem, czy uda mi się to, ale jeśli w sobotę będę jeszcze we Wrocku to mogę zawieźć psa na kastrację, zapytam czy uda się ją zrobić w schronisku. Jeśli pies czułby się dobrze to może pojechałabym z nim od razu do sosnowca!!! Matko, jak się cieszę!!

Posted

Czarek jest w drodze do domu , rozmawiałam z "dobrym człowiekiem " , na szczęście byłym juz włascicielem Czarusia.
Godznę temu wyjechali , Pan Zdzisław ma do mnie zadzwonic jak dojedzie:lol:

Posted

Czarek od dzisiaj Ares , już w nowym domku , śpi na wersalce , rodzina zachwycona, ale psiak bardzo chudy ,Pan Zdzisław mówi o nim biedaczek ale odkarmimy. Zdjęcia będa w weekend:lol:
Ares dlatego że dalmatynka ukochana sunia , miała na imię Astra , więc musi być na literę A;)