sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Obraczus, daj spokoój, przecież to oczywiste, że to wlaśnie ta osoba ;-) próbuje się tu wybielać... Myślę, że policja da się jej wypowiedzieć, przesluchanie jest zwykle częścią postępowania. Sąd też pewnie chętnie posłucha o tym karmieniu ;-) Quote
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Sonikowa Kochanie musialam :) swoja drogą czekam niecierpliwie na reportaż.. Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 madziaa007 napisał(a):Wszystko to co zostało napisane przez BajkęB to NBIEPRAWDA!! Znam bardzo blisko pokrzywdzoną osobę przez wasze głupie komentarze.Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą LUBIANĄ PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW!! Właścicielka od piątku do niedziele przebywała z pasami to fakt niepodważalny i je karmiła ma na to świadków. Dlaczego nie wysłuchano osób spokrewnionych z pokrzywdzoną! które by to potwierdziły! Dlaczego Pani BajkaB nie dała się przekonać do sekcji zwłok!! Dlaczego Policja nie pozwoliła zrobić sekcji zwłok! Pokrzywdzona powiedziała że pokryje wszelkie koszty! Dlaczego Policja potraktowała tendencyjnie osobę pokrzywdzoną nie dając jej możliwości wypowiedzenia się! Natomiast nikt z was nie wie że za tym ktoś stoi! Jesteście bezmyślni rzucacie się jak hieny na padlinę nie znając szczegółów!! SZKODA że Policja nie chce znać szczegółów! A być może chce Fyndacja chce zarobić kase a policja odwalic szybko papierkową robotę!!Prosze Cie...znikaj stad szybciutko....tu sie troszke juz uspokoily emocje wiec nie zaczyna od nowa.....obejrzuyj film...zdjecia.....poczytaj troszke....i NIE MOW JUZ NIC!!!!PRZEZ PAMIĘĆ DLA TEJ BIEDNEJ ZMARŁEJ SUNIECZKI KTORA W SKOWYCIE BOLEŚCI ODCHODZILA ZOSTAWIAJAC SWOJE DZIECI POD TROSKLIWĄ JUZ OPIEKĄ.....sekcja zwłok?????????????????Jeszcze Wam mało??????nie mogę....................................................................... Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 kruciutki reportaż już jest : http://www.tvs.pl/informacje/region.html Po prawej stronie, SILESIA INFORMACJE ostatnie wydanie Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 madziaa007 napisał(a):...Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą ... Właścicielka od piątku do niedziele przebywała z pasami to fakt niepodważalny i je karmiła ma na to świadków. ... Jesteście bezmyślni rzucacie się jak hieny na padlinę nie znając szczegółów!! ... A być może chce Fyndacja chce zarobić kase a policja odwalic szybko papierkową robotę!! Poprostu ręce opadają... A padlinę to zrobiła z biednej suni Acha, i zapomniałabym o wielkiej kasie, jaką Fundacja zarabia na ratowaniu zwierząt zabranych od "kochających właścicieli" Nóż się w kieszeni otwiera... Quote
yennefer070 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 madziaa007 napisała swój post tylko po to pewnie by jeszcze bardziej podgrzać atmosferę, żeby pokazać jacy to dogomaniacy są niezrównoważeni reagując emocjonalnie na taki post. Proszę nie reagujcie, tyle już złego się stało, tyle było próśb o ignorowanie takich "niedoinformowanych" osób. Dalsze przekrzykiwanie się przyniesie więcej szkody niż pożytku. Quote
a.piurek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Isadora7'] Przypomniam, że szukamy domu dla Aresa i dzieciaków Nelli. No i oczywiście jak mantrę powtórze ratować za friko się nie da. Szukajmy zatem pomocy Cioteczki skupmy się na tym, naprawdę szkoda energii na wojny, niech psiaki będą dla nas najważniejsze [SIZE=3]http://www.allegro.pl/item829291361_...ej_dzieci.html Quote
anna10025 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 madziaa007 napisał(a):Wszystko to co zostało napisane przez BajkęB to NBIEPRAWDA!! Znam bardzo blisko pokrzywdzoną osobę przez wasze głupie komentarze.Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą LUBIANĄ PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW!! Właścicielka od piątku do niedziele przebywała z pasami to fakt niepodważalny i je karmiła ma na to świadków. Dlaczego nie wysłuchano osób spokrewnionych z pokrzywdzoną! które by to potwierdziły! Dlaczego Pani BajkaB nie dała się przekonać do sekcji zwłok!! Dlaczego Policja nie pozwoliła zrobić sekcji zwłok! Pokrzywdzona powiedziała że pokryje wszelkie koszty! Dlaczego Policja potraktowała tendencyjnie osobę pokrzywdzoną nie dając jej możliwości wypowiedzenia się! Natomiast nikt z was nie wie że za tym ktoś stoi! Jesteście bezmyślni rzucacie się jak hieny na padlinę nie znając szczegółów!! SZKODA że Policja nie chce znać szczegółów! A być może chce Fyndacja chce zarobić kase a policja odwalic szybko papierkową robotę!! Widzę, że wynikły nowe okoliczności, właścicielka nie zostawiła psów samych , tylko była przy nich i patrzyla jak sunia kona,może ten widok się jej podobał? a miseczkę z jedzeniem pewnie tak postawiła , że Neli zaplątana w łańcuch nie mogła dosięgnąć...A to wszystko to spisek , policjanci podstawieni, dokumentacja weterynaryjna sfalszowana, a pies pewnie sztuczny. Wynocha stąd babo , bo jeszcze jeden post i nie ręcze za siebie, ani swoje słowa!!! Wynocha! Quote
natalijo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Oglądałam....Furii dostałam jak zaobczyłam "współwłaściciela" posesji, który WIDZIAŁ, ŻE PSY NIE SĄ KARMIONE, ale przecież Ares stał na własnych nogach, więc pewnie był zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę się uspokoić!! Quote
ihabe Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 pozostawię bez jakiegokolwiek komentarza post "obrońcy", szkoda słów i energii!!! Kochani Bajak pisała, że maluchy mogą już jechać do domków tymczasowych, czy panujemy nad tym? ;-) Kto potrezbuje aby psiaka dowieźć. Przydałby się jakis koordynator akcji: "Maluchy do DTków";-) Ja oferuję dowózkę na terenie GOPu;-) Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziewuszki nie macie jeszcze lina do reportażu :) A co do obrończyni to dziękujemy za wyrażenie swojego zdania, ale my niestety mamy inne, A jeśli właścicielka suni chciała zapłacić za sekcje zwłoko to niech przekaże te pieniądze na ratowanie szczeniaków. Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czy poza krótkim materialem w Informacjach byl jeszcze jeden reportaż? Ktos wie gdzie go znaleźć? Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 natalijo napisał(a):Oglądałam....Furii dostałam jak zaobczyłam "współwłaściciela" posesji, który WIDZIAŁ, ŻE PSY NIE SĄ KARMIONE, ale przecież Ares stał na własnych nogach, więc pewnie był zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę się uspokoić!! Masz link? O której to było? Quote
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://www.tvs.pl/informacje/18634/ Quote
natalijo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja oglądałam w telewizji o 17:45. na tvs.pl jest artykuł.pisze tam praktycznie wszystko co było a materiale. Jeszcze się cała trzęsę, mimo, że znałam sprawę...... Quote
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 nie wiem gdzie jest ten reportaż :/ Quote
natalijo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jak macie, to włączcie TVS, zaraz mają o tym dyskutować chyba.... Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Artykuł czytałam ale jest krotki, a reportażu nie mogę znaleść Quote
taks Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 obraczus87 napisał(a):nie wiem gdzie jest ten reportaż :/ to jest fragment w informacjach - kliknij na okienko z prawej strony ekranu - wiadomość o psach jest po inf. o wypadku w kopalni Quote
Ciencienia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 "...Znam bardzo blisko pokrzywdzoną osobę przez wasze głupie komentarze.Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą LUBIANĄ PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW!!...." a to Ci dopiero numer, z tego co nam nasza narodowa historia mówi, to Hitera tez "kochało czy lubiło" pare milonów ludzi, ba większośc współpracowników.... Quote
natalijo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Właśnie wypowiada się nasza bajeczka :) Quote
natalijo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Tak mi się wydaje, że to bajka:) P.S.Przepraszam, ale jakoś nie umiem edytować postów.... Quote
taks Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 edycja mi nie działa:shake: tu jest link do " filmowych" informacji http://www.tvs.pl/informacje/ i jak pisałam - prawa strona ekranu Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 a zaraz się zdenerwuje oglądasz to w TV i w necie ? Quote
natalijo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja oglądam w TV. Na necie jest tylko artykuł chyba. Quote
Recommended Posts