Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Obraczus, daj spokoój, przecież to oczywiste, że to wlaśnie ta osoba ;-) próbuje się tu wybielać... Myślę, że policja da się jej wypowiedzieć, przesluchanie jest zwykle częścią postępowania. Sąd też pewnie chętnie posłucha o tym karmieniu ;-)

Posted

madziaa007 napisał(a):
Wszystko to co zostało napisane przez BajkęB to NBIEPRAWDA!!
Znam bardzo blisko pokrzywdzoną osobę przez wasze głupie komentarze.Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą LUBIANĄ PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW!!

Właścicielka od piątku do niedziele przebywała z pasami to fakt niepodważalny i je karmiła ma na to świadków.
Dlaczego nie wysłuchano osób spokrewnionych z pokrzywdzoną! które by to potwierdziły!
Dlaczego Pani BajkaB nie dała się przekonać do sekcji zwłok!!
Dlaczego Policja nie pozwoliła zrobić sekcji zwłok! Pokrzywdzona powiedziała że pokryje wszelkie koszty!
Dlaczego Policja potraktowała tendencyjnie osobę pokrzywdzoną nie dając jej możliwości wypowiedzenia się!
Natomiast nikt z was nie wie że za tym ktoś stoi!
Jesteście bezmyślni rzucacie się jak hieny na padlinę nie znając szczegółów!!
SZKODA że Policja nie chce znać szczegółów!
A być może chce Fyndacja chce zarobić kase a policja odwalic szybko papierkową robotę!!
Prosze Cie...znikaj stad szybciutko....tu sie troszke juz uspokoily emocje wiec nie zaczyna od nowa.....obejrzuyj film...zdjecia.....poczytaj troszke....i NIE MOW JUZ NIC!!!!PRZEZ PAMIĘĆ DLA TEJ BIEDNEJ ZMARŁEJ SUNIECZKI KTORA W SKOWYCIE BOLEŚCI ODCHODZILA ZOSTAWIAJAC SWOJE DZIECI POD TROSKLIWĄ JUZ OPIEKĄ.....sekcja zwłok?????????????????Jeszcze Wam mało??????nie mogę.......................................................................

Posted

madziaa007 napisał(a):
...Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą ...

Właścicielka od piątku do niedziele przebywała z pasami to fakt niepodważalny i je karmiła ma na to świadków.
...
...
A być może chce Fyndacja chce zarobić kase a policja odwalic szybko papierkową robotę!!

Poprostu ręce opadają...
A padlinę to zrobiła z biednej suni

Acha, i zapomniałabym o wielkiej kasie, jaką Fundacja zarabia na ratowaniu zwierząt zabranych od "kochających właścicieli"
Nóż się w kieszeni otwiera...

Posted

madziaa007 napisała swój post tylko po to pewnie by jeszcze bardziej podgrzać atmosferę, żeby pokazać jacy to dogomaniacy są niezrównoważeni reagując emocjonalnie na taki post. Proszę nie reagujcie, tyle już złego się stało, tyle było próśb o ignorowanie takich "niedoinformowanych" osób. Dalsze przekrzykiwanie się przyniesie więcej szkody niż pożytku.

Posted

madziaa007 napisał(a):
Wszystko to co zostało napisane przez BajkęB to NBIEPRAWDA!!
Znam bardzo blisko pokrzywdzoną osobę przez wasze głupie komentarze.Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą LUBIANĄ PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW!!

Dlaczego nie wysłuchano osób spokrewnionych z pokrzywdzoną! które by to potwierdziły!
Dlaczego Pani BajkaB nie dała się przekonać do sekcji zwłok!!
Dlaczego Policja nie pozwoliła zrobić sekcji zwłok! Pokrzywdzona powiedziała że pokryje wszelkie koszty!
Dlaczego Policja potraktowała tendencyjnie osobę pokrzywdzoną nie dając jej możliwości wypowiedzenia się!
Natomiast nikt z was nie wie że za tym ktoś stoi!
SZKODA że Policja nie chce znać szczegółów!

Widzę, że wynikły nowe okoliczności, właścicielka nie zostawiła psów samych , tylko była przy nich i patrzyla jak sunia kona,może ten widok się jej podobał? a miseczkę z jedzeniem pewnie tak postawiła , że Neli zaplątana w łańcuch nie mogła dosięgnąć...A to wszystko to spisek , policjanci podstawieni, dokumentacja weterynaryjna sfalszowana, a pies pewnie sztuczny. Wynocha stąd babo , bo jeszcze jeden post i nie ręcze za siebie, ani swoje słowa!!! Wynocha!

Posted

Oglądałam....Furii dostałam jak zaobczyłam "współwłaściciela" posesji, który WIDZIAŁ, ŻE PSY NIE SĄ KARMIONE, ale przecież Ares stał na własnych nogach, więc pewnie był zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę się uspokoić!!

Posted

pozostawię bez jakiegokolwiek komentarza post "obrońcy", szkoda słów i energii!!! Kochani Bajak pisała, że maluchy mogą już jechać do domków tymczasowych, czy panujemy nad tym? ;-) Kto potrezbuje aby psiaka dowieźć. Przydałby się jakis koordynator akcji: "Maluchy do DTków";-)
Ja oferuję dowózkę na terenie GOPu;-)

Posted

Dziewuszki nie macie jeszcze lina do reportażu :)

A co do obrończyni to dziękujemy za wyrażenie swojego zdania, ale my niestety mamy inne, A jeśli właścicielka suni chciała zapłacić za sekcje zwłoko to niech przekaże te pieniądze na ratowanie szczeniaków.

Posted

natalijo napisał(a):
Oglądałam....Furii dostałam jak zaobczyłam "współwłaściciela" posesji, który WIDZIAŁ, ŻE PSY NIE SĄ KARMIONE, ale przecież Ares stał na własnych nogach, więc pewnie był zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę się uspokoić!!

Masz link? O której to było?

Posted

obraczus87 napisał(a):
nie wiem gdzie jest ten reportaż :/

to jest fragment w informacjach - kliknij na okienko z prawej strony ekranu - wiadomość o psach jest po inf. o wypadku w kopalni

Posted

"...Znam bardzo blisko pokrzywdzoną osobę przez wasze głupie komentarze.Jest wspaniałą dobrą osbobą i uczciwą osobą LUBIANĄ PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW!!...."
a to Ci dopiero numer, z tego co nam nasza narodowa historia mówi, to Hitera tez "kochało czy lubiło" pare milonów ludzi, ba większośc współpracowników....