Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
ELO!!!

ale nie wszystkie fotki wyszly :(

Mnie też... :( Bo zdjęcia też już mam !... :D Będę dzis skanowała i tez umieszczę w tej galerii z tym, że w osobnym katalogu (automagicznie 8) )

Pay, obciąłeś mi głowę. :(

Mnie się udało lepiej :D

Nasze wrażenia po zawodach też sa super ! :D Frekwencja zawodników była bardzo duża, nawet po odliczeniu tych, co "zrejterowali" :wink:

Trasa... hmm... co tu więcej dodawać...? Ja się cieszyłam, że Waldek wrócił cały, psy całe i wózek cały... Ponieważ był sam w klasie D3, to może nie będę nic więcej dodawać...? :wink: :lol:

Generalnie nie był zadowolony z wyniku, psy swoim zachowaniem zrobiły nam niespodziankę, biegły zupełnie inaczej niż podczas treningów, moje obawy co do zachowania Chinnoka się ziściły i dziś lub jutro przystępuję do zmiany systemu olinowania... :wink: Układ jeden za drugim w naszym przypadku powinien znacznie pomóc.

Posted

Ja również dałączam się do gratulacji!! :wink:

PaY, świetne zdjęcia, ale nie miałeś litości dla modemowców [ściągają mi się po 15 min na jedno zdjęcie :( ]

:D

Posted

YoOoOoOoO

wczoraj w domku bylismy po 23.. od razu poszlam spac :) najbardziej to mnie pupa boli i stopy :P myslalam ze bedzie gorzej..

i najbardziej sie ciesze z tego ze przebieglam cala trase.. a to dzieki mamie Agnieszki:)) zmobilizowala mnie do biegu :D

trasa bardzo malownicza:) na poczatku trasy mozna bylo zobaczyc zawodnikow konczacych zawody (Waldek pozdrowionka)

pozdrowionka rownierz dla funkcyjnych haha...

Posted

hej wszystkim :)

no to ja gratuluje wszystkim ktorzy startowali w Sobotce, trasa byla ciezka ale chyba glownie dla biegaczy, duzo bylo kamieni i trzeba bylo bardzo uwazac zeby nogi ni skrecic , hmm no mi niestety zabraklo 3sek do 5 miejsca ale i tak jestem zadowolony, chociaz wiem ze gdybym nie chodzil tak duzo w sobote przed startem, to moze i 3 miejsce byloby w zasiegu :P (ale to teraz takie gdybanie), no teraz musilebysmy sie spotak cgdzies i pograc sobie w kregle ( Ci ktorzy byli wiedza, o co chodzi :P )

fajnie ze poznalismy kolejnych dogomaniakow, jesli dobrze naliczylismy bylo nas chyba okolo 16 osob ( w planie bylo 20 )

pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Wysokiej

p.s.

widze Grzes ze to Ciebie dopadla susza w baku na autostradzie, zamiast mnie :D

Posted

Icek, jeszcze teraz sprawdziłam znowu - tylko jedno zdjęcie Paya nie wchodzi (Qko), a dwa mają cyfrowe błędy. A tak jest OK. Widać coś u Ciebie się dzieje... :(

Komar, większość zdjęć będzie umieszczonych na serwerach, sam sobie pobierz. 8) Jak kto nie ma gdzie umieścić, to wysyłać proszę do mnie. 8) Ja wrzucę. :D

Moje zdjęcia się trochę opóźnią, miałam małą powódź w domu... Już opanowana, ale pralka to jest bardzo fe...!

Posted

No dobra.... jak ja bede miał chęci i czas to podłącze ten nieszczęsny skaner, poszukam sterowników i poskanuje moje zdjęcia i artykuły z gazet ( takie dwa małe) i przy okazji tez gratuluje wszystkim co startowali i tym co kibicowali:-) hehe

Posted

No to ja już co swoje, to zrobiłam. 8) Zdjęcia zeskanowane, opisane, pomniejszone, umieszczone na serwerze. 33 sztuki. Męczcie teraz Jacka, aby uaktywnił katalog... :D

Posted

Męczcie teraz Jacka, aby uaktywnił katalog... :D

Ciekawe bardzo... katalog był aktywny zanim ładować zdjęcia skończyłaś :)

Ejże, nieprawda... :-? Wtedy zaraz po jeszcze nie działało, bo sprawdzałam... To może zaraz potem, a mnie nie było jakiś czas.

Tak czy inaczej, nieważne. :D Zdjęcia są dostępne i jest OK. :P

Posted

ELO!!!

Pragne wszystkim dgomaniakom ktorzy zaskoczyli mnie w Sobótce spiewaniem i pucharkiem za "zorganizowanie zlotu w Morsku"

WIELKIE DZIEKI !!!!!!!!!!! :)))))))

a ja dziekuje ze zalatwiales noclegi ;)

Posted
Pragne wszystkim dgomaniakom ktorzy zaskoczyli mnie w Sobótce spiewaniem i pucharkiem za "zorganizowanie zlotu w Morsku"

WIELKIE DZIEKI !!!!!!!!!!! :)))))))

icek sama radosc :D

musialbys zobaczyc siebie w tym momecie :wink: