Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Grzes ja mam jechac z Wiosna i z Tadkiem i jak z nimi nie wypali to moglbym sie jak cos do Ciebie przylaczyc ? moge nawet z psami jechac ;). hehe

Przykro mi Ice, ale musi Ci wypalić.

Nie dość, że kobiety mają pierwszeństwo, to jeszcze były szybsze.

Ja chciałbym być w Sobótce przed 19:00, ale co z tego wyjdzie to się jutro okaże. :wink:

Posted

ELO!!!

Pewnie już wszyscy w drodze do Sobótki, ale ja miałam przerwę i dopiero dzisiaj mogę wam życzyć udanych zawodów.

ja jescze jestem dopiero o 16 wybywam do sobotki ;)

nie dziekuje by nie zapeszyc :wink:

Posted

U mnie zawsze wszystko na opak :evil:

Wczoraj byłam w tamtych okolicach tzn w Wałbrzychu, i tylko tęsknym wzrokiem patrzyłam na przepiekną okolice i drogowzkaz SOBÓTKA.

Posted

Ja niedawno wrocilam z zawodow wlasnie 8)

Mnie sie podobalo,ale niestety nie wystartowalam :( Trasa byla ciezka, z jej powodu juz w piatek czesc osob wrocila do domu. Z tego co wiem to rozlecialy sie 3 lub 4 wozki. Ale pozostali chyba nie zaluja startow. Wiecej szczegolow niech opowiedza pozostali. :wink:

Posted

no ja tez wlasnie wrocilam :)

startowalam w velo, mam 5 miejsce, zawodniokow bylo 14 w tej klasie.

Ogolnie trasa byla trudna, 9,5km, duzo kamieni i duzo pod gorke ;) Ale fajnie bylo :) Aqua tez zadowolona :P

Posted

hej!!! ja też sie ciesze ze wystartowałem... a szczególnie z tego że nie byłem ostatni...:-) teraz mnie wszystko boli... ogólnie zawody mi sie podobały... fajna trasa bo trudna była... Azja też sie dobrze spisała hehe... no to czekam aż wystartuje po raz drugi:-)... moze jakieś lepsze miejsce zajme... no to papa

Posted
... startowalam w velo, mam 5 miejsce, zawodniokow bylo 14 w tej klasie.

Ogolnie trasa byla trudna, 9,5km, duzo kamieni i duzo pod gorke ...

Należy podkreślić, że nie było podziału na VD i VM, a wśród tych 14 zawodników były tylko dwie przedstawicielki płci pięknej (Nat i Agnieszka).

A teraz ja się będę chwalił. :evilbat:

Mnie się udało tą klasę wygrać. :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

nom.. ja tez bylam, udalo mi sie byc 4 w B1 [na 4... ;p] ale co tam.. fajnie bylo, trasa taka dosyc ciezka, ale fajna tez, ludzie oczywiscie swietni, ogolnie super bylo.

mi po drodze jeden z psiakow mial 'zly dzien' czy cos w tym guscie i przestal biec... ale w 2 dniu nie wzielam go i duzo lepiej bylo.

gratuluje wszystkim ktorzy maja kregielka ;))) a tym co pomagali nam bardzo dziekuje ;)))

Posted

Tak jak już wszyscy napisali było super :D tylko szkoda, że tak krótko. Trasa była ciężka. Ja zajęlam 9 miejsce w velo i był to debiut Paco na zawodach, ale mysle, że z czasem bedzie coraz lepiej :) To do zobaczenia w Wysokiej a z niektórymi w Lublińcu.

Posted

:laola: :laola: :laola:

Bravo dla wszystkich dogomaniaków i niezrzeszonych uczestników zawodów. Czy byliscie oznakowani logo dogomanii?

Zdjęcia extra :Dog_run: