Grześ Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Zgłoszenie poszło, więc wygląda na to, że jadę. :D Agnieszka, jeśli chcesz, żebym zabrał Twój rower, musisz się zastanowić jak mi go dostarczyć do Tychów (mam gdzie go przechować) i kiedy. Quote
Agnieszka_ Posted November 5, 2003 Author Posted November 5, 2003 Hmm musze sie zapytać jeszcze rodziców, bo nie wiem jak go dostarczyć do Ciebie. W piatek jade do Katowic pociagiem, a pozniej z Ravem maluchem do Sobótki. A czy nie miałbyś jakiegokolwiek roweru pożyczyć ? Quote
Grześ Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Ciężko będzie, bo z roweru Mateusza będę "pożyczał" do swojego korbę, a bez niej rower nie pojedzie. Kombinuj, na razie jest jeszcze trochę czasu. Quote
PaYooK Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 ELO!!! sh wsiadaj na rower w weekend i do tychow jedziesz ;) a wrocisz sobie pociagiem ;) Quote
Agnieszka_ Posted November 6, 2003 Author Posted November 6, 2003 No i jednak się udało :D Grześ był dzisiaj w Bielsku i zabrał mi rower, a psiaka mam od Wiosny :) Dzięki wam serdeczne. A policzymy sie w Sobótce :wink: Quote
PaYooK Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 ELO!!!! .... A policzymy sie w Sobótce :wink: co sie policzymy ?? Quote
Agnieszka_ Posted November 6, 2003 Author Posted November 6, 2003 No z Grześkiem musze się jakoś rozliczyć za to, że mi rower przewiezie 8) Quote
PaYooK Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 ELO!!! a tak napisalas jakbys chciala sie z nami policzyc :P mysle ze postawisz grzesiowi dwa piwka i bedzie oki ;) Quote
wiosna Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 nom.. psiaka masz ode mnie ;)) dokladniej od Tadka, nie ode mnie ;)) jejkuu. jak mnie tu dawno nie bylo..... ; ))) Quote
Giziu Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Witam Jadę z Sonią na zawody do Sobótki niestety tylko jako widz. Miałem zamiar w SM ale mam paskudną anginę do przyszłej środy na antybiotykach i boję się o gardełko. Będe w sobote także miło mi będzie niektórych poznać. A może by tak ktoś chciał Sonię pożyczyć do zaprzęgu ale..... nie gwarantuje sukcesu :) do zobaczenia Quote
PaYooK Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 ELO!!! Giziu milo bedzie ze wpadniesz pokibicowac zawodnikom DoGoManii 8) no i zapisze Cie na liste znajomych (na zywo) z forum 8) Quote
iceangel4444 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Tzn wiosna ze jedziesz do sobotki ? Quote
Manu Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Giziu, ja tez sie baardzo ciesze, że poznam Cię ! :angel: Następny Szpicomaniak będzie realnym (nie jedynie wirtualnym) znajomym, poznaną na żywo twarzą... :D Quote
PaYooK Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 ELO!!! wiosny dafnoo na forum nie bylo wiec zapowiada sie duze spotkanko dogomaniakow :lol: Quote
wiosna Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 nom.. hejj ;))) wiem wiem ze mnie dawno nie bylo... bede bede w sobotce, raczej na pewno ;p znaczy bede na pewno, bede startowac z 5 albo 6 psami.. Adze psiaka na pewno dam, nie wiem jeszcze ktorego, to zalezy ktore ze mna startuja, bo to jeszcze pewne nie jest :P ale jakis bedzie, najlepszy z tych co zostaja ;)) [zadne Koki ani Bossy.. ;pp] nom.. to do zobaczenia tam ;))) papps ; ***** Quote
iceangel4444 Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Jak juz wiecie strajk beztrminowy PKP jest prawie pewny - kolej dokladnie o godzinie 0.00 czwartek 13.11.2003 zatrzymuje sie i pociagi nie beda juz kursowaly, az do odwolania - jak podaje tygodnik Newsweek. Pociagi ktore wyruszyly przed polnoca dotra do stacji koncowych ale na tym sie konczy. I co teraz ????????????? Quote
agacia Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Ice sa jeszcze pksy :wink: A z tego co wiem,bo sie wczoraj dowiadywalam u konduktora to strajk ma byc w przewozach regionalnych,a expresy i intercity nie maja.No chyba,ze jakis pospieszny stanie na drodze to raczej nie wymina go :wink: Quote
Agnieszka_ Posted November 11, 2003 Author Posted November 11, 2003 Jak juz wiecie strajk beztrminowy PKP jest prawie pewny - kolej dokladnie o godzinie 0.00 czwartek 13.11.2003 zatrzymuje sie i pociagi nie beda juz kursowaly, az do odwolania - jak podaje tygodnik Newsweek. Pociagi ktore wyruszyly przed polnoca dotra do stacji koncowych ale na tym sie konczy. I co teraz ????????????? Ja cały czas mam nadzieję, że jednak w piątek juz pojadą. Ale na wszelki wypadek bede dzwonić jak jeżdzą PKSy bo nie ma innego wyjścia :( Quote
ewaka Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Agnieszka, znam Grześka mozliwości myslę, że dwa piffka nie wystarczą ;-) NIe wiem czy nie taniej by było dorosłego psa kupić :D :D :D Quote
iceangel4444 Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Agacie niestety to bedaa tez strajki expresow i intersity. A pks z zawiercia do wroclawia to chyba zbyt duzy koszt ? Mam nadzieje ze ruszy choc pod wieczor Quote
Agnieszka_ Posted November 11, 2003 Author Posted November 11, 2003 A pks z zawiercia do wroclawia to chyba zbyt duzy koszt ? Nie wiem czy to jest aktualny i dobry cennik pks ale jeśli tak to wychodzi tanio http://www.pks.com.pl/komunikaty/ceny_biletow.html . Ale jutro bede dzwonic to sie dowiem dokładnie. Quote
iceangel4444 Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Aga jak bedziesz dzwonic to zapytaj sie tez o trase Zawiercie -Wroclaw ok dzieki. Quote
PaYooK Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 ELO!!! ice na 1% moze sie tak stac ze nie bedzie strajku pkp ;) Quote
Recommended Posts