Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłoszenie poszło, więc wygląda na to, że jadę. :D

Agnieszka, jeśli chcesz, żebym zabrał Twój rower, musisz się zastanowić jak mi go dostarczyć do Tychów (mam gdzie go przechować) i kiedy.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm musze sie zapytać jeszcze rodziców, bo nie wiem jak go dostarczyć do Ciebie. W piatek jade do Katowic pociagiem, a pozniej z Ravem maluchem do Sobótki. A czy nie miałbyś jakiegokolwiek roweru pożyczyć ?

Posted

Witam

Jadę z Sonią na zawody do Sobótki niestety tylko jako widz. Miałem zamiar w SM ale mam paskudną anginę do przyszłej środy na antybiotykach i boję się o gardełko. Będe w sobote także miło mi będzie niektórych poznać.

A może by tak ktoś chciał Sonię pożyczyć do zaprzęgu ale.....

nie gwarantuje sukcesu :)

do zobaczenia

Posted

Giziu, ja tez sie baardzo ciesze, że poznam Cię ! :angel:

Następny Szpicomaniak będzie realnym (nie jedynie wirtualnym) znajomym, poznaną na żywo twarzą... :D

Posted

nom.. hejj ;)))

wiem wiem ze mnie dawno nie bylo... bede bede w sobotce, raczej na pewno ;p znaczy bede na pewno, bede startowac z 5 albo 6 psami.. Adze psiaka na pewno dam, nie wiem jeszcze ktorego, to zalezy ktore ze mna startuja, bo to jeszcze pewne nie jest :P ale jakis bedzie, najlepszy z tych co zostaja ;)) [zadne Koki ani Bossy.. ;pp] nom.. to do zobaczenia tam ;))) papps ; *****

Posted

Jak juz wiecie strajk beztrminowy PKP jest prawie pewny - kolej dokladnie o godzinie 0.00 czwartek 13.11.2003 zatrzymuje sie i pociagi nie beda juz kursowaly, az do odwolania - jak podaje tygodnik Newsweek.

Pociagi ktore wyruszyly przed polnoca dotra do stacji koncowych ale na tym sie konczy.

I co teraz ?????????????

Posted

Ice sa jeszcze pksy :wink:

A z tego co wiem,bo sie wczoraj dowiadywalam u konduktora to strajk ma byc w przewozach regionalnych,a expresy i intercity nie maja.No chyba,ze jakis pospieszny stanie na drodze to raczej nie wymina go :wink:

Posted
Jak juz wiecie strajk beztrminowy PKP jest prawie pewny - kolej dokladnie o godzinie 0.00 czwartek 13.11.2003 zatrzymuje sie i pociagi nie beda juz kursowaly, az do odwolania - jak podaje tygodnik Newsweek.

Pociagi ktore wyruszyly przed polnoca dotra do stacji koncowych ale na tym sie konczy.

I co teraz ?????????????

Ja cały czas mam nadzieję, że jednak w piątek juz pojadą. Ale na wszelki wypadek bede dzwonić jak jeżdzą PKSy bo nie ma innego wyjścia :(