Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc Wiara, słuchajcie... :)

Na 90 % jedziemy na zawody do Sobótki ! :D :angel:

Jak tylko nic nieprzewidzianego nie wyniknie z Waldka szkołą... :roll:

Startujemy w D3 oczywiście. :)

P.S. AnTu - zaczęłam już akcję propagandową w temacie - "Kuba, jedź z nami" 8)

Posted
Dzięki Agnieszko :D

Zapytam jakie macie czasy w welo na 6 km?

Czy może biegać Iga? Ma 10 lat

Moja ma osiem i juz biega drugi sezon...

a Wojtek ma 4 :roll:

Posted

ELO!!!

ale mnie organizerzy worony wqurzyli :evil: wyslalem zgloszenie piszac ze chce startowac w A po czym na stronce pisza ze kalsy A Open nie ma z przyczyn organizacyjnych.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

hej wam wszystkim.. ja mozliwe że bede startował w klasi SM... tylko musze porenować ( może zamiast w autobusie bede za nim biegł...hehe)

bedzie fajnie... no to papa 8)

Posted

hej

niestety u mnie zawody stoja pod znakiem zapytania:( poniewaz skonczylo mi sie ubezpieczenie na auto a szkoda mi chwilow wydac 450 zl na ubezpieczenie , z tego powodu mam utrudniony dojad na zawody wiec chyba bedewam kibicowal ale z domu :(

Posted

hej :)

jednak startuje w Sobotce, we wtorek bede dzwonil w sprawie noclegu czy jest ktos chetny? na razie w w pokoju wiem ze na 100% bedzie Agnieszka , Agacia i ja :0 wiem ze ma byc takze iCe i mama Agnieszki czy jeszcze ktos jest chetny poniewaz nie wiem jaki pokoj mam zamowic, dajcie nzac - do poniedzialku wieczor jest czas pozniej nie bedzie mozliwosci :)