effa Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Niepodziewałam się tego przeczytać gdy weszłam na ten topick. Elke Peper poznałam w Tulln gdy sędziowała mojego psa. Niesamowicie miała i profesjonalna sędzina. Zawsze myślałamze jeśli będzie jeszcze taka mozliwość to się u niej znów pokażemy :( Bardzo mi przykro że jej już nie ma. Na pewno wielu nas ją zapammięta i zachowa w swoich sercach. [*] Quote
Asiaczek Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Mnie jest bardzo smutno, że nie ma Jej wśród nas. Zawsze chętnie do Niej jeździłam i prezentowałam moje psiaki... Na zawsze zostanie z nami Jej uśmiech i pogoda ducha... I pytanie: dlaczego właśnie Ona...? Pzdr. Quote
Ramir Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Bardzo smutno zaczął sie 2006 rok dla kynologii. Elke Peper była wspaniałym sędzią. Wybitnym fachowcem i przemiłą osobą. Miałam okazję poznać Ją osobiście. Będziemy o niej pamiętać. Quote
Marek z Gromem Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Wielka strata [*] To jednak z nielicznych sędziów przez ktorych nie byłem oceniany, a chcial bym byc ... Quote
Gosia & c.o. Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Słowami nie da się wyrazić bólu jaki czujemy gdy odchodzą nasze największe autorytety... Na zawsze pozostanie w naszych sercach ['][']['] Quote
_eve_ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ja tak naprawde, to nadal nie moge w to uwierzyc... :shake: sedzia, ktora wiedziala, czego chce na ringu, sedziowala sprawiedliwie, przejrzyscie i z glowa... znala sie na psach, co tu duzo mowic... masakra... Quote
blaira Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Przyznam ze liczylam na spotkanie z ta Pania na ringu bylam ciekawa oceniania itp ale niestety to juz nie mozliwe p.s a tak poza tym ktos ma lub wie gdzie mozna kupic ksiazke p. E. Pepper? Quote
Viz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dobrych ludzie pan Bóg zawsze predzej chce mieć przy sobie... (*) Tym, ktorzy czynia źle daje szanse i zatrzymuje na ziemi dluzej... :( Bardzo szkoda.. Podobnie jak z wybitnym hodowcoam jamników Janosem Marcze :( Za niego tez zapalmy świeczkę... (*) Quote
flashka-g Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 To fakt Janos Marcze wyhodował wiele wspaniałych psów i na pewno nikt o nim nie zapomni. Szczegolnie hodowcy i miłosnicy jamników [*] [*] Quote
_eve_ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 asia - to i marce janos nie zyje?? no o tym, to pojecia nie maialam :/ to juz mnie do konca zalamalas... Quote
burzan Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 To chyba jakieś wielkie nieporozumienie!!!! Od pewnego czasu widzę jak Pearl podpisuje swoje posty: pozdrawiam Elke Peper. Przykro mi ale to niedopuszczalne!!!!!!!!! Quote
maga18 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: [*] [*] Quote
Kenduś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='burzan']To chyba jakieś wielkie nieporozumienie!!!! Od pewnego czasu widzę jak Pearl podpisuje swoje posty: pozdrawiam Elke Peper. Przykro mi ale to niedopuszczalne!!!!!!!!! Pearl w swoim podpisie tylko wspomina między "świeczkami" panią Elke Peper... Quote
Pearl Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='burzan']To chyba jakieś wielkie nieporozumienie!!!! Od pewnego czasu widzę jak Pearl podpisuje swoje posty: pozdrawiam Elke Peper. Przykro mi ale to niedopuszczalne!!!!!!!!! :-o :roll: Nie mam pojęcia jak skomentować... "pozdrawiam" gdzie sie mieści?? Dodam jeszcze, że planowałam utrzymywac ten podpis do końca tygodnia -można go traktować jako "jakąś" formę wspomnienia i szacunku, którym dażyłam tą Osobę. Mój przedmówca zinterpretował go prawidłowo, zreszta jak sie domyślam zdecydowana większośc użytkowników również :) Quote
_eve_ Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 no, kompletnie nie wiem o co burzanowi chodzi :/ Quote
flashka-g Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 o Janosie Marcze to czytałam chyba w jakiejś gazecie...wiem ze ostatni weekend swojego życia spędził na tym co najbardziej lubi na wystawie. burzan jakies zaburzenia prawidłowości czy jak??? Quote
Daisunia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 flashka-g napisał(a):o Janosie Marcze to czytałam chyba w jakiejś gazecie...wiem ze ostatni weekend swojego życia spędził na tym co najbardziej lubi na wystawie. bylo w PSIE najnowszym Quote
Jagoodka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 flashka-g kiedy to się stało?? Jestem w szoku, a w Częstochowie była taka radosna. Quote
Nugatowa Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 To straszne :-( Nie do pomyślenia ze tak rezolutna i sympatyczna Sędzina odeszła...........TYle pogody ducha i tak wielkiego rOzeznania mało kto miał [*] [*] [*] [*] [*] Quote
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ['] ['] ['] ['] ['] :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts