Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przekazuję od: Pinesk@ ;)

Maluchy już niedługo opuszczą nasz dom, pojadą do własnych. Ciężko będzie sie z nimi rozstac i z pewnością będzie ich brakowac. W poniedziałek było szczepienie i szczyle spisały sie b. dzielnie- nawet nie pisnęły (panie wet odwróciła uwagę smakołykami ;) ).

No to jeszcze dla przypomnienia, Skoczek vel Garry i Fibi vel Ginger zimowo. Szykuje się też krótki filmik ;)

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne foty i filmik :)
Dzięki Pinesk@ i Bartolini za wstawkę.

Na koniec miła wiadomość: Gina jedzie do domu (chyba tymczasowego) do Niemiec :)

Posted

Garry przed chwilą odjechał. Jedzie już w stronę Dąbrówki, moje kochane maleństwo. :loveu: Chłopak z niego dzielny, mam nadzieję, że zniesie podróż dobrze. Już za nim tęsknię.. ehhh rozrabiaka jeden, kto mi będzie teraz zadziornie machał ogonem i szczekał na kotecki? :placz:

PS. Wielkich kierowców macie w tej Dąbrówce :crazyeye::evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Ginger już od dłuższego czasu w nowym domu, w Toruniu. Zamieszkała w domu z ogrodem, z małym psiakiem staruszkiem i z b. fajnym panem. Mała ma się świetnie :) Na przełomie czerwca/lipca planujemy odwiedzinki :)

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ginger już od dłuższego czasu w nowym domu, w Toruniu. Zamieszkała w domu z ogrodem, z małym psiakiem staruszkiem i z b. fajnym panem. Mała ma się świetnie :) Na przełomie czerwca/lipca planujemy odwiedzinki :)

Właśnie, właśnie myślałyśmy o Ginger :) Super, że już w nowym domku :)

• 1 year later...
Posted

Synek pojechał do domu w Niemczech (przez fundację 4animals), córeczka mieszka sobie szczęśliwie w Toruniu, mamusia chyba z tego co mi wiadomo też pojechała do Niemiec z fundacji i ma się dobrze :)