eveandAxel Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 A co z potwierdzeniami? Macie już?:cool1: Quote
Nitencja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 My zgloszen nie dostalismy jeszcze. Ale pisalam do nich i jestesmy zgloszeni :) DObrze ze podali plan sedziowania . Tylko u nas jest jeden minus zmienili nam sedziego :( Czy ktos cos wie o Pani V.Tichej? Quote
eveandAxel Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dobra to jesteśmy w niedzielę na ringu 5. Ale chyba kogoś pogięło! W każdej klasie po jednym , góra dwa psy a w młodzieży błękitach -... 5!!!!! Skąd się ich tak wzięło?:shake: :razz: Quote
flashka-g Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Vladimira Ticha sedziwoała mnie tylko na MP. Sympatyczna babka..ale cos mi sie wydaje ze polacy maja mniejsze szanse u niej. Nie powiem bo wygrywałam u niej takze. Ale było ciezko:) Quote
Musiałek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 u mnie miałam mieć sędziego pana Matyjasa!!! a mam pana Mudra Antonin i owczarek australkijski jest pomiedzy chartem afgańskim a whipetem !!! no czegos takiego jeszcze nie widziałam - może to jakaś pomyłka ???? Quote
Nitencja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dziekuje Flashkag :) hmmmmmm a czy ona jest dentystka?? Quote
Noelani Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 U mnie mial byc J. Matejek a jest J. Dostal. Zmienili mi Czecha na Czecha wiec to chyba bez roznicy ;) Quote
Musiałek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Noelani Tobie z czecha na czecha a mnie ze słowaka na czecha Quote
maga18 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 hahaha a w akitach i sh sa tez lhasa apso i boston terierki :lol: a ja mam 3 konkurentow :cool1: Quote
dorotal Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ja w buldozkach mam w klasie mlodziezy 14 psow :evil_lol: . Dobrze ze w kingach konkurencja jest mala Quote
Jagoodka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Musiałek napisał(a):u mnie miałam mieć sędziego pana Matyjasa!!! a mam pana Mudra Antonin i owczarek australkijski jest pomiedzy chartem afgańskim a whipetem !!! no czegos takiego jeszcze nie widziałam - może to jakaś pomyłka ???? NAm tez zmienili... Mial byc p. Antonovic, a jest wlasnie p. Matyas. Na ringu moje welsh spaniele sa z owczarkami belgijskimi!!!!!! Quote
Agatix Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Nam też zmienili sędziego i potwierdzenia jeszcze nie mam, ale wiem że zgłoszenie zostało przyjęte, za to koleżanka z Czech już dostała potwierdzenie. No i kolejny niewypał, bo okazuje się, że musze dopłacić na miejscu 100 koron- coś namieszałam chyba w kursach przeliczeń euro na korony, korony na polskie :-)).... A tak chciałam uniknąć stania w kolejce do sekretariatu Quote
AlaNowak Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 to tak jak my, mam nadzieje, ze jak najszybciej przyjdzie:angryy: My jestesmi sami w klasie, a w rasie jest jescze tylko jedna suńka, szkoda, ze szczenieta rasy lub przynajmniej NPwR nie moga dostac...:placz: Quote
dorotal Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja dostalam wczoraj. Na koncu jest cos takiego: Musi pies, ktory uczestniczy w wystawie miec zdrowotne potwierdzenie wydane przez weterynarza nie pozniej niz 3 dni przed wystawa. Quote
Jagoodka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 dorotal napisał(a):Ja dostalam wczoraj. Na koncu jest cos takiego: Musi pies, ktory uczestniczy w wystawie miec zdrowotne potwierdzenie wydane przez weterynarza nie pozniej niz 3 dni przed wystawa. Ale to tylko dla Czechów. Dla nas sam paszport wystarcza. Tak samo jak dla Czechów zeby wejsc na wystawe pies musi byc zaszczepiony nie tylko na wscieklizne, ale tazke a parwowiroze, wirusowe zapalenie watroby i nosówkę. Quote
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No to kto bedzie w sobote ?? Ja ze swoimi teirerami walijskimi jestem na ringu 17 :-D . Odezwijscie sie :) zeby dodac otuchy bo ten zmieniony sedzia mnie troche zalamal :p No najwyzej bedzie "czeski film" ...... Mam nadzieje ze pogoda dopisze bedzie duzo dogomaniakow i czeskie piwo ;-) no i bedziem miec same sukcesy :-D Quote
Jagoodka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Nitencja napisał(a):No to kto bedzie w sobote ?? Ja ze swoimi teirerami walijskimi jestem na ringu 17 :-D . Odezwijscie sie :) zeby dodac otuchy bo ten zmieniony sedzia mnie troche zalamal :p No najwyzej bedzie "czeski film" ...... Mam nadzieje ze pogoda dopisze bedzie duzo dogomaniakow i czeskie piwo ;-) no i bedziem miec same sukcesy :-D My bedziemy w sobote :)) Ring 7 Quote
Agatix Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 no i pamiętajmy o paszporcie!!! muszą nam tam coś wpisać, że pies zdrowy i zdolny do transportu... Quote
Noelani Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Agatix napisał(a):no i pamiętajmy o paszporcie!!! muszą nam tam coś wpisać, że pies zdrowy i zdolny do transportu... Ja nic nigdy nie wpisuje do paszportu :) Quote
Jagoodka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Noelani napisał(a):Ja nic nigdy nie wpisuje do paszportu :) No własnie ja też nigdy nic nie wpisywałam. Noelani a teraz do Ostravy będziesz wpisywać?? Quote
Jakaranda Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosik71 napisał(a):Byliśmy na wystawie w Ostravie w zeszłym roku. Na hali (przynajmniej gdzie my się wystawialiśmy) było duszno i ciasno.:shake: Uwaga!!! Na bramie pani weterynarz sprawdzała wpisy do paszportu,:shock: w rubryce że pies jest zdrowy i zdolny do przejazdu do miejsca przeznaczenia. Ja tego wpisu nie miałam i mało mnie nie wpuściła,:mad: dlatego na to Was uczulam. I jeszcze jedno, w zeszłym roku byłam na kilku czeskich wystawach - jeśli macie sędziego z Czech, dobrze się zastanówcie.;) Nie wiem jak w innych rasach, ale w naszej jest tak, że jak czeski sędzia, to my zagraniczni nie mamy szans.:wallbash: Przykład: Właśnie w Ostravie BOB-a wzięła suka chodząca innochodem (sędzia mało się nie kładł na wykładzinie jak sprawdzał ruch), bo była z wiodącej czeskiej hodowli, na następny dzień w Katowicach, zeszła z bardzo dobrą. No więc jak to jest: trzeba czy nie trzeba mieć taki wpis w paszporcie? Quote
Noelani Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jagoodka napisał(a):No własnie ja też nigdy nic nie wpisywałam. Noelani a teraz do Ostravy będziesz wpisywać?? Nie sadze ;) No chyba ze bede miala w tym czasie wizyte u weta to moze przy okazji, ale na pewno nie pojde specjalnie po to. Quote
Bardotka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Jagoodka napisał(a):My bedziemy w sobote :)) Ring 7 My też będziemy:))) Quote
cockermanka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 My tez wreszcie dostałyśmy potwierdzenie :lol: na którym wyraźnie jest napisane,że pies musi mieć świadectwo zdrowia nie starsze niż 3 dni przed wystawą....więc nie będę ryzykować,że nas nie wpuszczą z powodu jakiejś pieczątki...:mad: Quote
Recommended Posts