yoko100 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Teraz sa tam 4 psy, 3 schroniskowe i 1 z Szydlowca.Ale trzeba byloby najlepiej zadzwonic i sie dopytac o wszystko Quote
ivette3 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 I co słychać u ślicznego Filipka? Jego oczka nie widzą ale pokazują wielką miłość.Oby wypatrzył serduszkiem kochającego opiekuna. Quote
Aga-33-76 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Filipku, jak Ci minęła nocka? Trzymaj się chłopaku, jeszcze troszkę... Quote
danal1983 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zadzwoncie do hoteliku i zapytajcie o cene i warunki. bedziemy mu szukac ds tak intensywnie, ze znjadziemy. po akcji z Herkulesem http://www.dogomania.pl/threads/173273-pies-ledwo-A-ywy-po-dwA-ch-dniach-spAE-dzonych-w-wodzie-PILNIE-DS-lub-chociaz-DT-OA-wiAE-c wierze, ze wszystko jest możliwe! Quote
Onaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A czy ktoś może pieskowi zrobić allegro ??? Quote
ivette3 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czarodziejka napisał(a):Jak duży jest to piesek? Na zdjęciach wygląda na takiego do kolana. Czy można dostać więcej info o Filipku? Czy jest szansa ,że pod okiem opiekuńczej osoby da radę być przy innym spokojnym psiaku i czy załatwia się tylko na dworze ,czy raczej trzeba go tego nauczyć dopiero.No i jaki jest jego stan zdrowia ,czyli czy na obecną chwilę potrzebuje jakiejś częstszej opieki weta czy tylko stanadrdowo? Quote
Olga7 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Być może Filipek najbezpieczniej by się czuł ,gdyby był jedynym psem w swym domu -wtedy nie bał by się kazdego dotyku ręki czy obroży albo smyczy .Każdy taki dotyk niewidomemu ,przygluchemu psu kojarzy sie z bólem i strachem -a tym bardziej w schronie -w boksie z gryzącymi go psami . Nawet w dt powinien być chroniony przed bezpośrednim kontaktem z kilkoma psami jednocześnie -jeśli oznacza to dla niego strach i ogromny stres. On potrzebuje najbardziej spokoju i bezpieczeństwa oraz serca -cierpliwości i ciepła od ludzi. Quote
Onaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ivette3, poczekaj prosze, na info o Filipku od Dziewczyn z Krakowa. Quote
bico Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 mogę dorzucić 50 zł jednorazowo...w razie czego proszę o info z kontem na pw. Quote
ivette3 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Dogo07']Ivette3, poczekaj prosze, na info o Filipku od Dziewczyn z Krakowa. Poczekam ,poczekam i trzymam kciuki za pomyślność dla śliczniutkiego Filipka Quote
AnnaA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hotelik koło Mielca jest naprawdę super. Byłam , widziałam jak odwoziłam Kaja z Szydłowca. Myślę, że od Was z Krakowa byłoby nie tak daleko a to naprawdę psi Marriott. Bardzo miła właścicielka i dwie kilkunastoletnie córki /mąż też jest/. Na dodatek w Mielcu jest też młoda dogomaniaczka, która b.często odwiedza psy. Gdyby udało Wam się tam umieścic Filipa to byłoby dla niego super. Deklaruję m-nie 15 zł dla Filipa. Quote
Czarodziejka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Psi Mariott kosztuje ;) Może ktoś przyjmie Filipka na specjalnych zasadach - głuche toto, stare, ślepe. Może gdzieś ktoś zaoferuje mu tani kącik. Jest maleńki... Quote
AnnaA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hotelik koło Mielca jest przede wszystkim wspaniale rozwiązany pod kątem potrzeb psów. Duży teren, wspaniale ogrodzony b.wysoką siatką, pięknie porozdzielane place pozwalające izolowac odpowiednio psy. Zresztą zapytajcie Yoko100, która opiekuje się tam psami schroniskowymi. Quote
bico Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Warunki dla psiaków u Czarodziejki są rewelacyjne:) Quote
Onaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 yoko100 napisał(a):W hoteliku w Mielcu jest 9 zl za dobe z karma.Te ceny podane to nie sa dla psiakow schroniskowych. Yoko, myślisz że to byłoby dobre miejsce dla tego psiaczka ? Pytam, bo rozumiem że tam byłaś. Nie wiem czy to Ty się opiekujesz tymi psiakami bezdomnymi które są tam teraz w tym hoteliku ? Czy to Ty byś była kontaktem z psiakiem gdyby Filipek tam trafił ? Cioteczki i Wujkowie (jeśli takowi są, a jak jeszcze ich nie ma to zapraszamy :)), 9zł to byłoby ok. 270zł na mc ! Quote
Onaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 bico napisał(a):Warunki dla psiaków u Czarodziejki są rewelacyjne:) Ale hotelik koło Mielca to nie dt u Czarodziejki ? Quote
magenka1 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja cały czas jestem z Wami dziewczyny z maleńskim Quote
GochaT Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja dzisiaj oszaleję - kolejne psie nieszczęście . jago trzeba natychmiast zabrac z tego boksu - mogę ofiarować 20,00 zł stałej deklaracji , widzę ,że mało tych ludków chce pomóc to podnoszę Quote
Onaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jak się pojawi założycielka to dobrze byłoby uaktualnić deklaracje, bo troszkę od wczoraj wsparcia doszło. Quote
ivette3 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czarodziejka napisał(a):Psi Mariott kosztuje ;) Może ktoś przyjmie Filipka na specjalnych zasadach - głuche toto, stare, ślepe. Może gdzieś ktoś zaoferuje mu tani kącik. Jest maleńki... Śliczne to to ,przede wszystkim i kochaniutkie :) .trzeba mu koniecznie pomóc . Czekam na więcej info o nim :) bo też rozpytuję kogo się da aby go ulokować cieplutko - tylko nie potrafię na wiele pytań dać odpowiedzi .... Quote
Czarodziejka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 bico napisał(a):Warunki dla psiaków u Czarodziejki są rewelacyjne:) Ale niestety nie dla TEGO psiaka :( Gdybym miała warunki nie podsuwałabym rozwiązań, tylko zaproponowałabym mu domek. Quote
yoko100 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jestem podgladam i juz pisze co i jak.Ja tam jezdze wyproiwadzac pieski troche z nimi przebywac.To jest po Mielcem i duzo tam przestrzeni.A czy ktoss dzwonil pytac? Quote
yoko100 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie mozna edytowac wiadomosci :(Jesli macie konretne pytania to pytajcie Quote
Onaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czy każdy piesek ma swój pokój ? Bo ja tak zrozumiałam z oferty hoteliku, że każdy piesek ma pokój z kanapą i wyjściem do własnego kojca zewn. Ale może to tylko dla piesków domowych, nie schroniskowych. Quote
Recommended Posts