avii Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ank@ napisał(a):Jutro jeszcze raz napiszę do p.Marty !!!! A później zadzwonię.... :) To będziemy czekać na wieści , ciotki chciałyby wiedzieć przed wigilią jak tam sie ma Filipek .... i zamiast sprzatac to ciotka z bateria chusteczek siedziała , kichała i zdjęcia obracała :evil_lol: Quote
ivette3 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 avii :):):):) Ty to kochana z tymi pocztówkami jesteś..... Gdyby nie Twoje arcydzieła to chyba bym z tęsknoty za pysiem Filipka umarła :( Aniu i avii NIE CHOROWAĆ !!!!! Filip Was potrzebuje a my od Was zdjęć i pocztówek Filipka :* Quote
Ank@ Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 jak się robi takie kartki ?? (wstyd się przyznać, ale 'młode pokolenie' (czyli ja) nie lubi komputerów ... ) mam info od p. Marty witam, Filipek po za tym że nauczył się gdzie ma do pokonania jedyny schodek kiedy wychodzi na spacer to za bardzo nie zrobił niestety postępów, nadal usiłuje gryść. Stroni od kontaktu ze mną, mam nadzieję że z czasem będzie lepiej ale przez oststni tydzień nie było za fajnie - nadal stresuje go każdy dotyk, to co cieszy to to że ma apetyt i nauczył się tz rytmu dnia, już czeka żeby wyjść na spacer i wiek kiedy dostaje jedzenie, rozróżnia odgłosy i zaczyna rozumieć co niektóre znaczą ( nie jest całkowice głuchy - wcześniej poprostu ich nie rozumiał i dlatego na nie nie reagował ). Mam nadzieję że każde kolejne wieści będą lepsze, pozdr i życzę serdecznych, ciepłych i zdrwoych Świąt. Marta & Filipek oraz cała reszta psiaków :loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 cudne wieści od P. Marty, my też życzymy spokojny świąt !!! Quote
danal1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 biedny Filpcio, musi sie nauczyc ze ludzka reka oznacza pieszczoty a nie karcenie...inaczej nici z domku stalego... Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 danal1983 napisał(a):biedny Filpcio, musi sie nauczyc ze ludzka reka oznacza pieszczoty a nie karcenie...inaczej nici z domku stalego... Jemu jest bardzo trudno....bo musi oczkami wyobraźni to pojąć.....ale Filipku trzymamy kciuki za to,żeby radość z życia do Ciebie dobiegła.... Quote
avii Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Ank@']jak się robi takie kartki ?? (wstyd się przyznać, ale 'młode pokolenie' (czyli ja) nie lubi komputerów ... ) mam info od p. Marty witam, Filipek po za tym że nauczył się gdzie ma do pokonania jedyny schodek kiedy wychodzi na spacer to za bardzo nie zrobił niestety postępów, nadal usiłuje gryść. Stroni od kontaktu ze mną, mam nadzieję że z czasem będzie lepiej ale przez oststni tydzień nie było za fajnie - nadal stresuje go każdy dotyk, to co cieszy to to że ma apetyt i nauczył się tz rytmu dnia, już czeka żeby wyjść na spacer i wiek kiedy dostaje jedzenie, rozróżnia odgłosy i zaczyna rozumieć co niektóre znaczą ( nie jest całkowice głuchy - wcześniej poprostu ich nie rozumiał i dlatego na nie nie reagował ). Mam nadzieję że każde kolejne wieści będą lepsze, pozdr i życzę serdecznych, ciepłych i zdrwoych Świąt. Marta & Filipek oraz cała reszta psiaków :loveu::loveu: cieszę się że są nowe wieści o Filipku , cieszy że powoli przyswaja sobie pewne rzeczy a to że powoli to mnie nie dziwi nie wiemy tak dokladnie jakie miał życie, ile krzywd zaznał by teraz zaufać bezproblemowo człowiekowi :shake: musi minąc pewien okres by przyzwyczaić sie do tego nowego dla niego życia ... poza tym to zupelnie slepy pies , dla niego każda zmiana to olbrzymi stres .. bo nie wie co się dzieje może zaufać tylko swojemu węchowi a to bardzo mało... Filipku będzie dobrze , musi byc dobrze i Tobie poszukamy tego dobrego ludzia który przytuli a nie przepędzi ... tylko tobie potrzeba więcej czasu i więcej bezpośrednich kontaktów z człowiekiem... Ania , do robienia kartek potrzeba dobrych zdjęć !!!! oraz czasu, czasu i cierpliwości ( dlatego ja to robię w nocy), dobrych programów , ja pracuję na 4 :roll: w tym na fotoshopie i photo collage , potrzeba troche wyobraźni no i trzeba to lubić ... nieważne kartka czy zdjęcia , to takie tam wyklej , tu wklej, tu wykadruj , dodaj koloru , jeszcze maska ,potem ramka , potem zmniejszyć , i ...gotowe o fotografii mogłabym długo to takie moje hobby które mnie wycisza i czasami całkowicie pochlania az zapominam o ...swiecie ... a komputer trzeba polubić :cool3: w dzisiejszych czasach to przeciez podstawa .... tylko czasu chyba brak mozna także w necie jak dobrze się poszuka znależć stronki , gdzie mozna wklejać zdjęcia ale najpierw trzeba obrobic do nich zdjęcia ... bo inaczej wyjdzie klops albo sam ogonek :evil_lol: ( iczekamy na nowe zdjęcia :razz: Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='avii']cieszę się że są nowe wieści o Filipku , cieszy że powoli przyswaja sobie pewne rzeczy a to że powoli to mnie nie dziwi nie wiemy tak dokladnie jakie miał życie, ile krzywd zaznał by teraz zaufać bezproblemowo człowiekowi :shake: musi minąc pewien okres by przyzwyczaić sie do tego nowego dla niego życia ... poza tym to zupelnie slepy pies , dla niego każda zmiana to olbrzymi stres .. bo nie wie co się dzieje może zaufać tylko swojemu węchowi a to bardzo mało... Filipku będzie dobrze , musi byc dobrze i Tobie poszukamy tego dobrego ludzia który przytuli a nie przepędzi ... tylko tobie potrzeba więcej czasu i więcej bezpośrednich kontaktów z człowiekiem... Ania , do robienia kartek potrzeba dobrych zdjęć !!!! oraz czasu, czasu i cierpliwości ( dlatego ja to robię w nocy), dobrych programów , ja pracuję na 4 :roll: w tym na fotoshopie i photo collage , potrzeba troche wyobraźni no i trzeba to lubić ... nieważne kartka czy zdjęcia , to takie tam wyklej , tu wklej, tu wykadruj , dodaj koloru , jeszcze maska ,potem ramka , potem zmniejszyć , i ...gotowe o fotografii mogłabym długo to takie moje hobby które mnie wycisza i czasami całkowicie pochlania az zapominam o ...swiecie ... a komputer trzeba polubić :cool3: w dzisiejszych czasach to przeciez podstawa .... tylko czasu chyba brak mozna także w necie jak dobrze się poszuka znależć stronki , gdzie mozna wklejać zdjęcia ale najpierw trzeba obrobic do nich zdjęcia ... bo inaczej wyjdzie klops albo sam ogonek :evil_lol: a na dobranoc Filipek w bombce ( iczekamy na nowe zdjęcia :razz: ANIU :) avii to artystyczne serce i dla Filipka zrobi śliczności tylko dostarcz foty :):):) Pomyślimy wtedy o bazarku czy innej formie reklamowania i pomocy dla naszej kruchej psinki :):):) Quote
avii Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Filipku zdjęcia ciemne ale co to się nie robi ..... :lol: a teraz do roboty domowej , sio Quote
ivette3 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :):):):):) cudny ten nasz FILIPEK :):):) I jakie ciepełko bije z tego obrazka :):):) Oby zawsze było mu tak ciepło i bezpiecznie :) Quote
Aga-33-76 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cudne !!! Buziaki dla Filipka. A dla pozostałych serdeczne życzenia ciepłych, spokojnych, rodzinnych świąt BN i żeby żadna bieda nie musiała już ani jednej nocy spędzić o głodzie na chłodzie ... Quote
ivette3 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Trzymaj się cieplutko nasz słodki Filipku Quote
wojtuś Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 I ode mnie Świąteczny buziak dla Filipka - zaufaj Kochany Psiaku, nic już złego Cie nie spotka. Z życzeniami dla Wszystkich- samych tylko dni radosnych, wiele szczęścia i dużo.. dużo zadowolenia ... z nauki, pracy, życia codziennego Quote
ivette3 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Tobie wojtuś się należą buziaki od Filipka i Światusia :) -jesteś jednym z tych,dzięki którym te biedne stworzonka mają szansę :) Quote
avii Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 wojtuś napisał(a):I ode mnie Świąteczny buziak dla Filipka - zaufaj Kochany Psiaku, nic już złego Cie nie spotka. Z życzeniami dla Wszystkich- samych tylko dni radosnych, wiele szczęścia i dużo.. dużo zadowolenia ... z nauki, pracy, życia codziennego a ja sie Wojtuś jeśli pozwolisz również pod tym podpiszę i do życzeń dołączę ( cosik ta ciotka avii leniwa jakas czy cuś :cool3:) Cieszyć sie nalezy że brzuszek Filipka mam nadzieję pełny, i że cieplo mu i spokojnie ... Quote
ivette3 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie ma to jak zajrzeć na wątek tuż po wizycie avii :loveu::loveu::loveu: Filipku dobrej nocki . Quote
Cajus JB Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Jestem i mogę brać się za ogłoszenia. Tekst i kontakt telefoniczny jest. Czy jakiś mail też jest? I gdzie przebywa Filipek? Quote
Ank@ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 mail może być do mnie : annab3@op.pl przebywa w hotelu w Głogoczowie k/Krakowa ale ogłoszenia mogą być na całą Polskę, bo Filipka dowieziemy na koniec świata, byleby trafił do dobrego domku Quote
ivette3 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cajus JB napisał(a):Jestem i mogę brać się za ogłoszenia. Tekst i kontakt telefoniczny jest. Czy jakiś mail też jest? I gdzie przebywa Filipek? Ank@ napisał(a):mail może być do mnie : annab3@op.pl przebywa w hotelu w Głogoczowie k/Krakowa ale ogłoszenia mogą być na całą Polskę, bo Filipka dowieziemy na koniec świata, byleby trafił do dobrego domku No to ja mocno zaciskam kciuki - Filipku powodzenia w szybkim znalezieniu Twojego ciepełka domowego :) Quote
lika1771 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Czy bedzie problem jak zaplace 10 go w tym miesiacu tak wypadlo nastepne wplaty jaz beda normalnie Quote
danal1983 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jak juz beda ogloszenia, to dajcie na poierwsza strone linki Quote
ivette3 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 danal1983 napisał(a):jak juz beda ogloszenia, to dajcie na poierwsza strone linki avii :) czy święta czy po świętach to nie ważne :) jeszcze Nowy roczek i karnawał- a Filopek ślicznie wygląda :) Quote
magenka1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Już po świętach uff nie przepadam za świętami , Filpu buziaczki w nochal Quote
Recommended Posts