Aga-33-76 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witaj Filipku!!! Jak minęła nocka w nowym domku ? Quote
Ank@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 http://img708.imageshack.us/img708/2815/dscn4465t.jpg http://img689.imageshack.us/img689/3438/dscn4467f.jpg http://img207.imageshack.us/img207/267/dscn4468.jpg Quote
Ank@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 http://img504.imageshack.us/img504/8548/dscn4472.jpg http://img504.imageshack.us/img504/7021/dscn4476.jpg Quote
Ank@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Tylko tyle zdjęć można wstawić, reszta to ' ogon Filipa' :) DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY WPŁACAJĄ PIENIĄDZE NA FILIPKA, DZIĘKI WAM TEN PIES ZACZYNA NOWE ŻYCIE !!!!! Quote
danal1983 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cajus JB napisał(a):Nie czytałem jeszcze wątku, ale bardzo długo się tu wybierałem. Na razie mam sporo deklaracji i na chwilę obecną nie mogę w ten sposób pomóc. Natomiast mogę robić ogłoszenia. Nie wiem czy są? Ale jak będą potrzebne to zgłaszam swoją gotowość. przydalyby sie ogloszenia bo do tej pory chyba nikt z nas sie za to nie zabrał. i proponuje wrzucic allegro i inne ogloszenia, ktore powstana oraz bazarki wrzucic na 1 stronke zeby byly łatwo dostępne dla tych, którzy zaczynaja czytac wątek Quote
ivette3 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cajus JB napisał(a):Nie czytałem jeszcze wątku, ale bardzo długo się tu wybierałem. Na razie mam sporo deklaracji i na chwilę obecną nie mogę w ten sposób pomóc. Natomiast mogę robić ogłoszenia. Nie wiem czy są? Ale jak będą potrzebne to zgłaszam swoją gotowość. danal1983 napisał(a):przydalyby sie ogloszenia bo do tej pory chyba nikt z nas sie za to nie zabrał. i proponuje wrzucic allegro i inne ogloszenia, ktore powstana oraz bazarki wrzucic na 1 stronke zeby byly łatwo dostępne dla tych, którzy zaczynaja czytac wątek danal :) rozmawiałam z Cajusem JB i jak tylko upora się z bieżącą sprawą,jaką finalizuje... to na pewno przyjdzie tu do Filipka i stanie się nowym wujkiem dla niego :) Do kiedy jest aktualne obecne allegro? Mam możliwość zrobienia kolejnego... Quote
magenka1 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dzisiaj wysłałam pieniądze na Filipka, malutki teraz to już będzie tylko lepiej :) Quote
ivette3 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 śliczny Filipek w drodze do lepszego życia :):):):):) dziękujemy Ci Aniu :):):):):) Quote
Ank@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Muszę się nauczyć wstawiać zdjęcia :) Ja mu odnawiam gumtree i zwierzakiwkrakowie Oto wiadomość od P. Marty Witaj, Filipek wczoraj pochodził, obwąchał wszystko w miescu gdzie teraz jest, znalazł kożuch i położył się spać, przyniosłam mu jedzenie to chętnie zjadł ale jak tylko usiłowałam się zbliżyć tak żeby czuł mój zapach ( o głaskaniu nie ma mowy ) to nawet od jedzenia odchodził żeby tylko dalej od człowieka być :-(( - niestety ktoś mu chyba dużo krzywdy zrobił w jego pieskim życiu.Zaglądam co chwilke do niego ale on spokojnie sobie leży na kożuszku, ważne że ma apetyt! będziemy go powoli oswajać ale nie spodziewam się aby to poszło gładko - niestety ale ma najwidopcznie same złe doświadczenia z ludzmi. Narazie nie chce go stresować - więc nie będę go kompać ani czesać chodź futerko ma w tragicznym stanie - miestety musi to jeszcze poczekać. Jego kondycja psychiczna delikatnie mówiąc nie jest najlepsza ale mam nadzieję że damy radę go przekanać że chodź jesień życia będzie miał spokojną i bezpieczną. Co jakiś czas będę Ci relacjonowac jak on się miewa. W załączeniu fotki z wczoraj. Mogę komuś podesłać zdjęcia na meila ? U mnie na komputerze nie chcą się zapisywać zdjęcia, które dostaje meilem .... Quote
j3nny Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ank@ napisał(a): Mogę komuś podesłać zdjęcia na meila ? U mnie na komputerze nie chcą się zapisywać zdjęcia, które dostaje meilem .... Ania nie pytaj tylko slij do mnie Quote
Ank@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 j3nny napisał(a):Ania nie pytaj tylko slij do mnie pytam bo Cię ostatnio nie widzę na dogo więc pewnie masz dużo pracy :) Quote
ivette3 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Ank@']Muszę się nauczyć wstawiać zdjęcia :) Ja mu odnawiam gumtree i zwierzakiwkrakowie Oto wiadomość od P. Marty Witaj, Filipek wczoraj pochodził, obwąchał wszystko w miescu gdzie teraz jest, znalazł kożuch i położył się spać, przyniosłam mu jedzenie to chętnie zjadł ale jak tylko usiłowałam się zbliżyć tak żeby czuł mój zapach ( o głaskaniu nie ma mowy ) to nawet od jedzenia odchodził żeby tylko dalej od człowieka być :-(( - niestety ktoś mu chyba dużo krzywdy zrobił w jego pieskim życiu.Zaglądam co chwilke do niego ale on spokojnie sobie leży na kożuszku, ważne że ma apetyt! będziemy go powoli oswajać ale nie spodziewam się aby to poszło gładko - niestety ale ma najwidopcznie same złe doświadczenia z ludzmi. Narazie nie chce go stresować - więc nie będę go kompać ani czesać chodź futerko ma w tragicznym stanie - miestety musi to jeszcze poczekać. Jego kondycja psychiczna delikatnie mówiąc nie jest najlepsza ale mam nadzieję że damy radę go przekanać że chodź jesień życia będzie miał spokojną i bezpieczną. Co jakiś czas będę Ci relacjonowac jak on się miewa. W załączeniu fotki z wczoraj. Mogę komuś podesłać zdjęcia na meila ? U mnie na komputerze nie chcą się zapisywać zdjęcia, które dostaje meilem .... :( ---> to łzy radości :) Dziękujemy za wspaniałą i wzruszającą relację. Mogę wstawiać fotki :) mój mail : ivette3@gazeta.pl Quote
ivette3 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hi hi 6 zdjęcie jest kapitalne :) można zapytać ile na tym zdjęciu jest Filipka w Filipku ? :) za to na 7 (ostatnim) jest FILIP INTELEKTUALISTA :) Quote
Aga-33-76 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Filipku, dzielny chłopaku, już żaden pies ani żaden człowiek nie będzie Ci zagrażał :angryy:. Całuję Twoje oczka, żeby zobaczyły miłość Twojego człowieka :loveu: i Twoje uszka by usłyszały czułe szeptania na dobranoc :buzi:. Quote
avii Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ank@;[I napisał(a): - niestety ktoś mu chyba dużo krzywdy zrobił w jego pieskim życiu.Zaglądam co chwilke do niego ale on spokojnie sobie leży na kożuszku, ważne że ma apetyt! będziemy go powoli oswajać ale nie spodziewam się aby to poszło gładko - niestety ale ma najwidopcznie same złe doświadczenia z ludzmi. Narazie nie chce go stresować - więc nie będę go kompać ani czesać chodź futerko ma w tragicznym stanie - miestety musi to jeszcze poczekać. Jego kondycja psychiczna delikatnie mówiąc nie jest najlepsza ale mam nadzieję że damy radę go przekanać że chodź jesień życia będzie miał spokojną i bezpieczną. ... Ja dopiero niedawno dotarłam i pierwsze co do Filipka zaglądnęłam .. Straszna kupka nieszczęścia :shake: Ale najwazniejsze że juz bezpieczny -- ma swój kąt, miskę i co najwazniejsze spokój ..... Filipku pozbieramy cię z cioteczkami na mur , te twoje slipka wciąz mam przed sobą gdziekolwiek bym sie nie ruszyła .... Teraz potrzeba ci tylko troche czasu byś przyzwyczaił sie do tego miejsca i poczuł troskliwe ręce przy sobie.... Aniu , jesli trzeba jakiś suplementów , witamin albo wspomagaczy by postawic Filipka na nogi to pisz . Zrobi sie paczuszke i wyśle ....Może jakiegoś nie piszczącego gryzaka albo coś podobnego . ?? No nie wiem .... A czy on ma szeleczki i kaganiec ??? No bo jak wychodzi z tego ....kącika ??? jak dotknąc sie nie da .... Ech, strasznie ciężki dzisiaj miałam dzień ...może jutro będzie lepiej Przelew pierwszej transzy czyli 250 zl poszedł , nastepny niebawem ... Ania, podasz namiary na hotelik ?? Możesz cos napisac o nim ???? Quote
ivette3 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 avii jak zwykle artystycznie :) Dobrej,coraz spokojniejszej nocki Filipku ... Quote
ketunia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bidulek. Dobrze, że już bezpieczny. Teraz już będzie tylko lepiej Filipku. Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mam kilka psiaków po drodze i jedna sprawę do dokończenia, ale w piątek mogę zrobić ogłoszenia. Quote
Recommended Posts