Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko tyle zdjęć można wstawić, reszta to ' ogon Filipa' :)

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY WPŁACAJĄ PIENIĄDZE NA FILIPKA, DZIĘKI WAM TEN PIES ZACZYNA NOWE ŻYCIE !!!!!

Posted

Cajus JB napisał(a):
Nie czytałem jeszcze wątku, ale bardzo długo się tu wybierałem. Na razie mam sporo deklaracji i na chwilę obecną nie mogę w ten sposób pomóc. Natomiast mogę robić ogłoszenia. Nie wiem czy są? Ale jak będą potrzebne to zgłaszam swoją gotowość.

przydalyby sie ogloszenia bo do tej pory chyba nikt z nas sie za to nie zabrał. i proponuje wrzucic allegro i inne ogloszenia, ktore powstana oraz bazarki wrzucic na 1 stronke zeby byly łatwo dostępne dla tych, którzy zaczynaja czytac wątek

Posted

Cajus JB napisał(a):
Nie czytałem jeszcze wątku, ale bardzo długo się tu wybierałem. Na razie mam sporo deklaracji i na chwilę obecną nie mogę w ten sposób pomóc. Natomiast mogę robić ogłoszenia. Nie wiem czy są? Ale jak będą potrzebne to zgłaszam swoją gotowość.

danal1983 napisał(a):
przydalyby sie ogloszenia bo do tej pory chyba nikt z nas sie za to nie zabrał. i proponuje wrzucic allegro i inne ogloszenia, ktore powstana oraz bazarki wrzucic na 1 stronke zeby byly łatwo dostępne dla tych, którzy zaczynaja czytac wątek

danal :) rozmawiałam z Cajusem JB i jak tylko upora się z bieżącą sprawą,jaką finalizuje... to na pewno przyjdzie tu do Filipka i stanie się nowym wujkiem dla niego :)

Do kiedy jest aktualne obecne allegro? Mam możliwość zrobienia kolejnego...

Posted

Muszę się nauczyć wstawiać zdjęcia :)

Ja mu odnawiam gumtree i zwierzakiwkrakowie

Oto wiadomość od P. Marty
Witaj,
Filipek wczoraj pochodził, obwąchał wszystko w miescu gdzie teraz jest, znalazł kożuch i położył się spać, przyniosłam mu jedzenie to chętnie zjadł ale jak tylko usiłowałam się zbliżyć tak żeby czuł mój zapach ( o głaskaniu nie ma mowy ) to nawet od jedzenia odchodził żeby tylko dalej od człowieka być :-(( - niestety ktoś mu chyba dużo krzywdy zrobił w jego pieskim życiu.Zaglądam co chwilke do niego ale on spokojnie sobie leży na kożuszku, ważne że ma apetyt! będziemy go powoli oswajać ale nie spodziewam się aby to poszło gładko - niestety ale ma najwidopcznie same złe doświadczenia z ludzmi. Narazie nie chce go stresować - więc nie będę go kompać ani czesać chodź futerko ma w tragicznym stanie - miestety musi to jeszcze poczekać. Jego kondycja psychiczna delikatnie mówiąc nie jest najlepsza ale mam nadzieję że damy radę go przekanać że chodź jesień życia będzie miał spokojną i bezpieczną. Co jakiś czas będę Ci relacjonowac jak on się miewa.
W załączeniu fotki z wczoraj.

Mogę komuś podesłać zdjęcia na meila ?
U mnie na komputerze nie chcą się zapisywać zdjęcia, które dostaje meilem ....

Posted

Ank@ napisał(a):

Ania nie pytaj tylko slij do mnie

Posted

[quote name='Ank@']Muszę się nauczyć wstawiać zdjęcia :)

Ja mu odnawiam gumtree i zwierzakiwkrakowie

Oto wiadomość od P. Marty
Witaj,
Filipek wczoraj pochodził, obwąchał wszystko w miescu gdzie teraz jest, znalazł kożuch i położył się spać, przyniosłam mu jedzenie to chętnie zjadł ale jak tylko usiłowałam się zbliżyć tak żeby czuł mój zapach ( o głaskaniu nie ma mowy ) to nawet od jedzenia odchodził żeby tylko dalej od człowieka być :-(( - niestety ktoś mu chyba dużo krzywdy zrobił w jego pieskim życiu.Zaglądam co chwilke do niego ale on spokojnie sobie leży na kożuszku, ważne że ma apetyt! będziemy go powoli oswajać ale nie spodziewam się aby to poszło gładko - niestety ale ma najwidopcznie same złe doświadczenia z ludzmi. Narazie nie chce go stresować - więc nie będę go kompać ani czesać chodź futerko ma w tragicznym stanie - miestety musi to jeszcze poczekać. Jego kondycja psychiczna delikatnie mówiąc nie jest najlepsza ale mam nadzieję że damy radę go przekanać że chodź jesień życia będzie miał spokojną i bezpieczną. Co jakiś czas będę Ci relacjonowac jak on się miewa.
W załączeniu fotki z wczoraj.

:( ---> to łzy radości :) Dziękujemy za wspaniałą i wzruszającą relację.

Mogę wstawiać fotki :) mój mail : ivette3@gazeta.pl

Posted

Filipku, dzielny chłopaku, już żaden pies ani żaden człowiek nie będzie Ci zagrażał :angryy:.

Całuję Twoje oczka, żeby zobaczyły miłość Twojego człowieka :loveu: i Twoje uszka by usłyszały czułe szeptania na dobranoc :buzi:.

Posted

Ank@;[I napisał(a):

- niestety ktoś mu chyba dużo krzywdy zrobił w jego pieskim życiu.Zaglądam co chwilke do niego ale on spokojnie sobie leży na kożuszku, ważne że ma apetyt! będziemy go powoli oswajać ale nie spodziewam się aby to poszło gładko - niestety ale ma najwidopcznie same złe doświadczenia z ludzmi. Narazie nie chce go stresować - więc nie będę go kompać ani czesać chodź futerko ma w tragicznym stanie - miestety musi to jeszcze poczekać.
Jego kondycja psychiczna delikatnie mówiąc nie jest najlepsza ale mam nadzieję że damy radę go przekanać że chodź jesień życia będzie miał spokojną i bezpieczną. ...

Ja dopiero niedawno dotarłam i pierwsze co do Filipka zaglądnęłam ..
Straszna kupka nieszczęścia :shake:
Ale najwazniejsze że juz bezpieczny -- ma swój kąt, miskę i co najwazniejsze spokój .....
Filipku pozbieramy cię z cioteczkami na mur , te twoje slipka wciąz mam przed sobą gdziekolwiek bym sie nie ruszyła ....
Teraz potrzeba ci tylko troche czasu byś przyzwyczaił sie do tego miejsca i poczuł troskliwe ręce przy sobie....

Aniu , jesli trzeba jakiś suplementów , witamin albo wspomagaczy by postawic Filipka na nogi to pisz . Zrobi sie paczuszke i wyśle ....Może jakiegoś nie piszczącego gryzaka albo coś podobnego . ?? No nie wiem ....
A czy on ma szeleczki i kaganiec ??? No bo jak wychodzi z tego ....kącika ??? jak dotknąc sie nie da ....

Ech, strasznie ciężki dzisiaj miałam dzień ...może jutro będzie lepiej
Przelew pierwszej transzy czyli 250 zl poszedł , nastepny niebawem ...
Ania, podasz namiary na hotelik ?? Możesz cos napisac o nim ????