magenka1 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Już nie mogę się doczekać szczęśliwego Filipka Quote
avii Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ank@ napisał(a):Filipek za niedługo wyprowadza się ze schroniska ..... :loveu::loveu: :lying::lying: :crazyeye::grins::shock::sweetCyb: Quote
ivette3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 :loveu::laugh2_2:prosimy o więcej szczegółów :) Quote
wojtito Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Skontaktowałem się z mediami, tak jak prosiliscie, teraz czekam na odpowiedź:-) 3majcie kciuki:-) Quote
ivette3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wojtito napisał(a):Skontaktowałem się z mediami, tak jak prosiliscie, teraz czekam na odpowiedź:-) 3majcie kciuki:-) wojtito :) dzięki takim jak Ty Filipek ma szanse na lepszy los :) DZIĘKUJĘ !!!!:mdrmed: Quote
avii Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Ank@']Podnoszę na dobranoc :) I nic więcej :razz: przeciez ciotki i wujkowie chcieliby wiedzieć jak najwięcej ..... " class="ipsImage" alt=""> Filipku ja mam wielka nadzieje że i dla ciebie zaświeci to piekne słońce , zapachnie skoszona trawa a kochająca ręka wyczesze twoje futerko ..... i dla ciebie będzie bić to jedno jedyne serce ludzia, twojego ludzia. Tak będzie chocbym miała uschnąć . czy ktoś wie dlaczego na nowym dogo nie mogę wstawic zdjęcia ?????? Może mnie ktoś uswiadomić ???? Quote
ivette3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='avii']I nic więcej :( przeciez ciotki i wujkowie chcieliby wiedzieć jak najwięcej ..... czy ktoś wie dlaczego na nowym dogo nie mogę wstawic zdjęcia ?????? Może mnie ktoś uswiadomić ???? Są problemy z tym skryptem który wrzuca zdjęcia na forum. Dlatego trzeba zrobić to troszeczkę inaczej. 1. wchodzimy na stronę http://www.imageshack.us/ Klikamy na 'browse...' i wybieramy zdjęcie które chcemy wrzucić. Następnie klikamy "start upload!". Po chwili wyświetli się następna strona z której trzeba skopiować "direct link" czyli link do zdjęcia. 2. Następny krok jest prosty. Klikamy na ikonkę którą normalnie wrzucamy zdjęcie. Zmieniamy zkładkę z "From Computer" na "From URL" i wklejamy ten link. Odznaczamy ten ptaszek pod "Retrive remote file..." i klikamy "Insert image" Quote
danal1983 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 avii napisał(a): Filipku ja mam wielka nadzieje że i dla ciebie zaświeci to piekne słońce , zapachnie skoszona trawa a kochająca ręka wyczesze twoje futerko ..... i dla ciebie będzie bić to jedno jedyne serce ludzia, twojego ludzia. Tak będzie chocbym miała uschnąć . hihii to jesli cos to uschniemy razem, bo ja tez nie spoczne!!!!! Quote
Aga-33-76 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 no co Wy, nie możecie uschnąć, bo kto wtedy Filipkowi pomoże ?! ;) Quote
ivette3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Aga-33-76 napisał(a):no co Wy, nie możecie uschnąć, bo kto wtedy Filipkowi pomoże ?! ;) hihi TY i ja- i na dokładkę będziemy podlewać avii i danal , żeby jednak nie uschły (szkoda by było takich dobrych serduch :) ) Quote
avii Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Aga-33-76 napisał(a):no co Wy, nie możecie uschnąć, bo kto wtedy Filipkowi pomoże ?! ;) nawet uschniete na wiór tez pomożemy :)) ivette3 dzięki za instrukcję , ale ja własnie wszystko tak robie bo wiele juz zdjęć kiedyś tam wklejałam , nawet fotografem o malo nie zostałam z tego wszystkiego ...:) problem jest na samym koncu kiedy klikam " Insert... i nic , cisza a potem komunikat nic to jeszcze sie pobawię i podzwonię , może te 2 przeglądarki czegoś nie akceptuja na dogo ... Quote
avii Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [ i na dokładkę będziemy podlewać avii i danal , żeby jednak nie uschły) ) a mozna wiedzieć CZYM będziecie podlewać ???? może mozna sobie już wybrać ? :cool3: aaa a komunikat co do zdjęć to ""undefined"' czyli nieokreślony, niezdefiniowany?? powariowalo to dogo co to sie dzieje z tym dogo -- raz mogę edytowac a potem nie :shake: Quote
ivette3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 avii :) proponuję gin z tonikiem lub słodkie czerwone winko a do tego obowiązkowo Filipek do głaskania :) co ty na to ?;) Quote
ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 avii - ślicznie zrobione zdjęcie naszego słodziaka Filipka :) i piękne słowa...podpisuję się całym sercem pod tym życzeniem (dobrym proroctwem :) ) Danal-czy da się to zdjęcie dodać do allegro? w/g mnie jest bardziej ujmujące niż pierwotna wersja. Quote
Javena Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Filipku ,musi byc dobrze,tyle ciotek myśli o Tobie ,wspiera ,wysyła tyle pozytywnej energii. Nie może być inaczej. Dobranoc. Quote
avii Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 napisała Ank@ "" W niedzielę w schronie dopytam już dokładnie o stan zdrowia psiaka , czy przyjmuje jakieś leki, jakie badanie trzeba ew. wykonać.""""" Aniu to ja jak i chyba wszystkie tu osoby mam ogromną prośbę !!!!!!!! Jesli możesz zrób jak najwięcej zdjęć Filipkowi w miejscu gdze teraz przebywa , wsród tych innych psów , itp bez trawki tylko ten brud , syf i to zagrożenie niech wszyscy zobaczą jaki jest ten jego los bez naszej pomocy --- ja naprawdę gorąco proszę , plissss Zobacz również co on ma pod futerkiem --- na pewno same kościki :placz: Dopytaj o wszystko co możesz i o to co nie możesz i zapomnisz też ;) J jesli możesz zabrać cos pożywnego dla niego no nie wiem , cos co dobrze by się Filipkowi potem kojarzyło z Tobą ....może trochę w kulkach jakieś karmy by żołądka mu nie rozlegulowac po jedzeniu?? schroniskowym ..... Ja bardzo żałuję że jestem za daleko od ciebie ---- ja juz bym dawno zobaczyła co z nim ...... Swięty Mikołaju spraw i podjedz na tych swoich reniferach i zabierz stamtąd Filipka ... a ja ci na zawsze te twoje sanie będę myć i ..pucowac ........... Quote
ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='avii']napisała Ank@ "" W niedzielę w schronie dopytam już dokładnie o stan zdrowia psiaka , czy przyjmuje jakieś leki, jakie badanie trzeba ew. wykonać.""""" Aniu to ja jak i chyba wszystkie tu osoby mam ogromną prośbę !!!!!!!! Jesli możesz zrób jak najwięcej zdjęć Filipkowi w miejscu gdze teraz przebywa , wsród tych innych psów , itp bez trawki tylko ten brud , syf i to zagrożenie niech wszyscy zobaczą jaki jest ten jego los bez naszej pomocy --- ja naprawdę gorąco proszę , plissss Zobacz również co on ma pod futerkiem --- na pewno same kościki :placz: Dopytaj o wszystko co możesz i o to co nie możesz i zapomnisz też ;) J jesli możesz zabrać cos pożywnego dla niego no nie wiem , cos co dobrze by się Filipkowi potem kojarzyło z Tobą ....może trochę w kulkach jakieś karmy by żołądka mu nie rozlegulowac po jedzeniu?? schroniskowym ..... Ja bardzo żałuję że jestem za daleko od ciebie ---- ja juz bym dawno zobaczyła co z nim ...... Swięty Mikołaju spraw i podjedz na tych swoich reniferach i zabierz stamtąd Filipka ... a ja ci na zawsze te twoje sanie będę myć i ..pucowac ........... avii :( - szkoda , że nie mieszkamy blisko Filipka - mam czas i mogłabym mu go poświęcić , żeby poczuł się bezpieczny i szczęśliwy- nie mam jednak takich możliwości finansowych ,żeby do niego jeździć tak daleko :-( Quote
Aga-33-76 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dziewczyny, to że wspieracie Filipka na wątku jest baaaaaaaardzo ważne. Czy już została podjęta decyzja odnośnie wyboru miejsca dla Filipka? Hotelik, domowy tymczas, czy domek u Ani? ;) Quote
ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Aga-33-76 napisał(a):Dziewczyny, to że wspieracie Filipka na wątku jest baaaaaaaardzo ważne. Czy już została podjęta decyzja odnośnie wyboru miejsca dla Filipka? Hotelik, domowy tymczas, czy domek u Ani? ;) Podobno jutro ani@ da nam więcej info :roll: .Na tą chwilę wiadomo,że jest badany, ani mama będzie go brać na siebie ze schronu i foksia go zawiezie do hoteliku koło Krk do Głogoczowa . nie wiadomo natomiast : co z kontem na wpłaty? kiedy mniej więcej ta adopcja przejściowa i przewóz do hoteliku? Mam nadzieję,że jutro tego się dowiemy,bo psiak cały czas jest zagrożony :( Quote
danal1983 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 poryczłam sie , koniec....nie mogę. dzisiaj znowu ciężki dzień... dobrze ze jestescie Cioteczki, bo bym sie załamała totalnie... czekamy do jutra niecierpliwie Quote
avii Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='danal1983']poryczłam sie , koniec....nie mogę. dzisiaj znowu ciężki dzień... dobrze ze jestescie Cioteczki, bo bym sie załamała totalnie... Czemu??? czym ?? Możemy pomóc ??? Quote
danal1983 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 po ciężkim dniu tekst o Mikołaju mnie rozbroił... jesteście, jesteście....wiecie:) otaczaja nas imbecyle i panuje znieczulica. to forum jest jak powietrze , niezbedne do zycia . ta swiadomosc , że jednak sa jeszcze na swiecie LUDZIE Quote
Ank@ Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dlaczego to forum nie działa ? pół godziny wchodziłam na dogo; próbuję wysłać pw , ale mam ' the page is temporary unavailable ' Przejdźmy do sedna. Jutro koło 14 Filipek opuści mury schroniska. Zawozimy go autem do hoteliku w Głogoczowie do P. Marty (dragonek100). Będzie mieszkał osobnym pomieszczeniu w domu. Na początku pewnie nie będzie chciał wyjść na pole ale jeśli przekona się że ludzie nie są tacy źli i oswoi się z otoczeniem będzie wychodził do ogrodu , który jest grodzony. U P. Marty mieszka już ślepy i głuchy Pikuś - w lecie całymi dniami przesiaduje w ogrodzie (oczywiście dlatego że chce , a nie że jest zmuszany) biega z innymi psiakami i śpi w domu.... http://img81.imageshack.us/img81/9615/pikus1.jpg Zdjęcia oczywiście jutro zrobię. 1 Quote
Recommended Posts